Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black)

Код:710633
Очікується
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Навушники Sony WF-LS900N Linkbuds S (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 105 ₴
10 599
Колір
Beige фото
Black фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стильні кольори

Виберіть той із трьох красивих матових кольорів для своїх навушників, який вам найбільше подобається. Чохол буде такого ж кольору.

 
 

Комфорт увесь день

Вага LinkBuds S складає приблизно 4,8 г, це найкомпактніші і найлегші у світі бездротові навушники з шумопоглинанням та звуком високої роздільної здатності (1). Це досягається за рахунок невеликого динаміка, а також поєднання Bluetooth Audio SoC (System on Chip) і якісного процесора шумозаглушення на одній мікросхемі. На 40% менше, ніж WF-1000XM4.

Зручна та надійна посадка

Ергономічний дизайн LinkBuds S ідеально відповідає формі людського вуха для більш надійної посадки. LinkBuds S розроблено з урахуванням великих даних про різні форми вух, зібраних з моменту випуску перших у світі навушників-вкладишів у 1982 році, а також аналізу чутливості. Завдяки цьому вдалося досягти ідеальної форми, що підійде більшості людей.

Чіткі навколишні звуки та високоефективне шумозаглушення

Ці повністю бездротові навушники поєднують у собі дві найкращі якості: неймовірно чіткий звук навколишнього середовища, характерний для продуктів Sony (2), коли вам потрібно чути те, що відбувається навколо, і високоефективне шумозаглушення, коли ви захочете зосередитися. Залежно від зовнішніх умов та вашої діяльності LinkBuds S автоматично активують режим навколишнього звуку або шумозаглушення.

Коригування параметрів відтворення навколишнього звуку відповідно до ваших дій протягом дня

Адаптивне керування звуком – це інтелектуальна функція, яка визначає, де ви знаходитесь і що робите, а потім коригує характеристики навколишнього звуку, забезпечуючи ідеальне враження від прослуховування. З часом функція починає розпізнавати місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, офіс або улюблене кафе, і підлаштовує звук під навколишнє оточення.

Характерна для продуктів Sony неперевершена якість звуку під час дзвінків у бездротових навушниках (3)

Завдяки технології точного розпізнавання голосу, що керує зовнішніми та внутрішніми мікрофонами, а також кращій обробці аудіосигналу, вас буде чітко чути, навіть у шумних умовах. Наш алгоритм приглушення шуму розроблено за допомогою машинного навчання на базі ШІ. Ми використовували понад 500 мільйонів зразків голосу для приглушення зовнішнього шуму та розпізнавання голосу.

Мінімізація шумів від вітру

Шум вітру також приглушується завдяки сітчастої структури деталей навколо мікрофона.

Об'ємне та реалістичне звучання

Компактність LinkBuds S досягається за рахунок 5-міліметрового динаміка з високоеластичним дифузором. Незважаючи на малі розміри, він відтворює потужні баси та чисті вокальні партії. Насичений середньочастотний звук забезпечує чітке відтворення голосу. У навушниках LinkBuds S з покращеним шумозаглушенням відволікти вас від прослуховування практично неможливо.

Інтегрований процесор V1

Покращує шумозаглушення для прослуховування без зовнішніх перешкод із меншим споживанням потужності, підвищує якість звуку та знижує рівень спотворень.

Насолоджуйтесь аудіо високої роздільної здатності без дротів

LinkBuds (розмір S) підтримують звук High-Resolution Audio Wireless завдяки LDAC – нашій технології кодування аудіо. Технологія LDAC дозволяє передавати втричі більше даних (4), ніж традиційне бездротове рішення Bluetooth® (5). Завдяки цьому ви можете насолоджуватися звуком High-Resolution Audio у бездоганній якості, максимально наближеній до якості звучання при дротовому з'єднанні.

Відновлення стислих файлів у реальному часі

Технологія покращення цифрового звуку DSEE Extreme™ за допомогою штучного інтелекту Edge-AI підвищує роздільну здатність стислих музичних файлів у реальному часі. Вона динамічно розпізнає музичні інструменти, жанри та елементи композиції, а також відновлює у високому частотному діапазоні деталі, втрачені під час стиснення (6).

Найкраща мобільність завдяки технологіям

Компанії Sony та Microsoft спільно розробили технологію, яка допомагає людям краще орієнтуватися у навколишньому світі. LinkBuds S підтримують Microsoft Soundscape. Унікальна інтеграція забезпечує взаємодію зі звуками у тривимірному просторі, а вбудовані датчики дозволяють використовувати навушники у режимі hands-free. (7,8)

Безпечне прослуховування з застосунком Sony | Headphones Connect

Порівняйте дані звукового тиску, записані навушниками, з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), щоб перевірити, наскільки безпечно ви слухаєте музику. Отримуйте сповіщення ОС, коли рівні гучності при прослуховуванні занадто високі. LinkBuds S підтримують сенсорне керування. (9) Призначайте функції навушників у Headphones Connect. (10)

Говоріть і слухайте лише навколишній звук

Функція Speak-to-Chat автоматично зупиняє музику, коли ви починаєте говорити, щоб ви могли чути співрозмовника та оточення. Це дуже зручно, якщо ви не хочете знімати навушники або ваші руки зайняті. Як тільки ви закінчите розмову, музика знову почне грати.(11,12)

Швидка пауза. Швидке відтворення.

Датчик наближення визначає, коли ви носите один або обидва навушники, тому просто вийміть навушники з вух, і музика зупиниться.

Керування за допомогою голосу

Керуйте навушниками в режимі hands-free: просто скажіть "Hey Google" або "Alexa" для виклику голосового помічника. (13) Слухайте музику, спілкуйтеся з друзями, отримуйте повідомлення, налаштовуйте нагадування та багато іншого. За допомогою голосу навіть можна керувати різними функціями навушників, наприклад шумозаглушенням (14), прослуховувати електронну пошту та взаємодіяти з нею в Microsoft Outlook, а також приєднуватися до зборів у Microsoft Teams через Google Assistant або Siri. (15)

Керування всіма функціями за допомогою торкання

LinkBuds S підтримують сенсорне керування: торкання лівого навушника активує режим навколишнього звуку замість шумозаглушення, торкання та утримання – «Швидка увага», а подвійне торкання правого навушника – наступний трек. (10)

Швидкий доступ до улюбленої музики та аудіопросторів

Завдяки функції швидкого доступу цих бездротових навушників-вкладишів відтворення музики у Spotify або персоналізованих аудіопросторах Endel можна відновити всього парою дотиків, не використовуючи смартфон. (16,17)

Знаходьте навушники за допомогою технології Fast Pair

Підтримка швидкого підключення від Google. За допомогою тонового сигналу вона дозволяє легко знайти навушники або визначити їхнє останнє місцезнаходження через програму Find My Device від Google, встановлену на смартфоні.

Просте підключення до комп'ютера

Функція Swift Pair дозволяє швидко і легко підключати навушники до ноутбука, настільного ПК або планшета з Windows 10 або 11. При цьому на пристроях, що знаходяться з такими версіями цієї операційної системи, відображаються підказки щодо підключення.

Стандарт аудіо Bluetooth наступного покоління

Ці навушники підтримують LE Audio – стандарт аудіо Bluetooth наступного покоління, що забезпечує наднизьку затримку, що є ідеальним рішенням для ігор. (18,19)

Більш стабільний сигнал Bluetooth

Щоб забезпечити низьку затримку та високу якість навіть за інших перешкод, сигнал Bluetooth® передається на обидва навушники одночасно. Продуктивний процесор V1 дозволяє передавати бездротовий звук без затримок.

Перероблені пластикові матеріали

Під час виробництва LinkBuds S використовуються перероблені пластикові матеріали з автомобільних деталей (20).

Відсутність пластику в індивідуальній упаковці

Пакувальні матеріали для LinkBuds S не містять пластику, що відображає прагнення компанії Sony знизити вплив своїх продуктів на довкілля.(21)

Водостійкі навушники для щоденного використання

Танцюйте попри все, адже ці навушники від Sony з класом водостійкості IPX4 (22) не бояться ні бризок, ні поту.

Тривале прослуховування, швидка зарядка

Насолоджуйтесь весь день музикою без підзарядки: 6 годин роботи забезпечують самі навушники та 14 – чохол для зарядки. Це цілих 20 годин (23) прослуховування після того, як ви вийшли з дому. Поспішаєте? Усього 5 хвилин швидкого заряджання забезпечать до 60 хвилин прослуховування, а програма Sony | Headphones Connect повідомить вас, коли заряд чохла опуститься нижче 30%.

Компактний чохол під колір навушників

Стильний округлий дизайн зарядного чохла відповідного кольору – ідеальне доповнення до LinkBuds S. Він зручно лежить у руці чи кишені та відкривається простим натисканням кнопки.

Комплект поставки

Розкривши упаковку LinkBuds S, ви виявите вкладиші 4 розмірів, які підійдуть для різних форм вух, та зарядний кабель USB-C.

Ефект присутності. Реалістичне звучання

Пориньте у реалістичний звук, який оточить вас з усіх боків, начебто ви на концерті або в студії. Завдяки технології 360 Reality Audio музика буде неймовірно реалістичною. Навушники дозволять повною мірою насолодитися звучанням, яке пропонує ця технологія.

Застосунок 360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer (24) дозволяє досягти оптимального звучання. Програма визначає та аналізує форму вуха користувача, завдяки чому навушники, підключені до телевізора BRAVIA XR (25,26), можуть створити індивідуальне просторове звучання.

Звук Dolby Atmos

Якщо підключити бездротовий передавач Sony WLA-NS7 до телевізора BRAVIA XR25, навушники створять ефект фантомних динаміків, що ідеально розташовані навколо вас, і будуть передавати звук Dolby Atmos. Випробуйте неймовірно реалістичні відчуття і пориньте в гущавину подій. (27)

1Дані на 9 травня 2022 р. Згідно з результатами дослідження, проведеного компанією Sony Corporation відповідно до стандартів Strategy Analytics для бездротових навушників з шумопоглинанням та підтримкою LDAC. LDAC – це сертифікований кодек Hi-Res Audio Wireless.

2Дані на 9 травня 2022 р. За винятком навушників з відкритою конструкцією.

3Сервіс може бути недоступним у деяких країнах та регіонах.

4Потрібна наявність встановленого додатка на пристрої iOS. Детальну інформацію можна знайти за посиланням: https://apps.apple.com/app/id1240320677. Microsoft та Soundscape – це товарні знаки групи компаній Microsoft.

5Компанія Sony не несе відповідальності за збитки, які можуть виникнути у зв'язку з використанням програми Soundscape з цим продуктом. Ви розумієте, що використовуєте цей продукт на свій страх та ризик.

6Дані на 19 травня 2022 р.

7При максимальній швидкості передачі 990 Кбіт/с.

8Потрібно встановити функцію Priority on Sound Quality (Пріоритет якості звуку) за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Потрібні сумісні пристрої, які підтримують LDAC.

9Функцію DSEE Extreme™ можна увімкнути у програмі Sony | Headphones Connect.

10Наприклад, торкання лівого навушника активує режим навколишнього звуку замість шумозаглушення, торкання та утримання включає «Швидка увага», а подвійне торкання правого навушника — наступний трек.

11Додаток Sony | Headphones Connect дозволяє використовувати додаткові функції та компоненти, такі як Google Assistant, Amazon Alexa та керування гучністю музики для кожного навушника. Якщо функції шумопоглинання та навколишнього звуку не потрібні, вимкніть їх у програмі Sony | Headphones Connect. Більше того, ви можете призначити власні функції кожному навушнику за допомогою програми Headphones Connect.

12В окремих випадках Speak-to-Chat може випадково запускатися у відповідь на вібрацію пристроїв, наприклад від електричних зубних щіток, електричних масажерів і електробритв, а також під час чищення зубів, кашлю або інших звуків, що дзижчать.

13Увімкніть цю функцію у програмі Sony | Headphones Connect. Торкнувшись сенсорної панелі на лівому або правому навушнику, ви вимкнете режим Speak-to-Chat і зможете відразу повернутися до прослуховування музики. При стандартних налаштуваннях режиму Speak-to-Chat відтворення музики відновлюється через 15 секунд після завершення розмови. Можна змінити цей час за допомогою програми Sony | Headphones Connect.

14Функції Google Assistant, зокрема виклик помічника фразою OK Google, доступні лише при підключенні до підтримуваного пристрою Android™. Google та Android – це товарні знаки компанії Google LLC. Amazon, Alexa та всі пов'язані логотипи є товарними знаками компанії Amazon.com, Inc. або її афілійованих компаній. Програми Google Assistant та Amazon Alexa доступні не всіма мовами і не в усіх країнах або регіонах. Встановіть програму Google і налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect. використання з програмою Sony | Headphones Connect.

15Доступно лише для Google Assistant. Детальну інформацію можна знайти за посиланням: https://support.google.com/assistant/answer/7172842#headphones.

16Програма має бути встановлена на пристрої Android™ або iOS. Функція Play My Emails для Outlook Mobile доступна англійською та португальською мовами, а голосовий помічник Cortana для Teams Mobile лише англійською. Голосовий помічник Cortana у Teams в даний час підтримується на дисплеях Microsoft Teams у США, Великій Британії, Канаді, Індії та Австралії. Microsoft, Microsoft Outlook і Microsoft Teams – це торгові марки групи компаній Microsoft. Актуальну інформацію про підтримувані мови та країни можна знайти на сторінці підтримки Microsoft.

17Встановіть програму Spotify та налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Музичний сервіс Spotify може бути недоступним у деяких країнах та регіонах. Spotify та інші торгові марки, пов'язані з брендом Spotify, є виключною власністю компанії Spotify AB.

18Встановіть програму Endel та налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Сервіс Endel та функція Endel Quick Access можуть бути недоступними у деяких країнах або регіонах. Програма Endel має бути сумісна з навушниками серії LinkBuds. Докладнішу інформацію, зокрема терміни випуску, див. на веб-сайті Endel: https://code.endel.io/sony?code=SONY/.

19Потрібне оновлення вбудованого програмного забезпечення, яке буде доступне в 2022 році. Функція потребує підключення до сумісного смартфону.

20Вторинний пластик застосовується у багатьох деталях корпусів навушників та футлярів, які є предметом змін.

21Залежить від географічного регіону. За винятком покриття та адгезійних матеріалів.

22Всі елементи навушників, крім звукової трубки (звукового вихідного каналу), вентиляційних отворів та отворів мікрофона, захищені від проникнення бризок води під будь-яким кутом. Зарядний чохол не захищений від води.

23Тривалість використання: 6 годин (навушники-вкладиші) + 14 годин (чохол для заряджання). Усього 20 годин використання при підключенні через Bluetooth® з увімкненим шумозаглушенням. Тривалість використання: 9 годин (навушники-вкладиші) + 21 год (чохол для заряджання). Усього 30 годин використання при підключенні через Bluetooth® з вимкненим шумозаглушенням.

24Доступні навушники, схожі на цю модель (показано на зображенні).

25Для цього продукт також використовується така назва: WF-LS900N/BCE, WF-LS900N/CCE, WF-LS900N/WCE.

26Реальний колір та розмір можуть відрізнятися від зображення на екрані.

27Кольорові рішення та функції можуть відрізнятися залежно від моделі та країни.

28Доступність послуг залежить від регіону. Встановлені у продукті або доступні за допомогою продукту програми та служби можуть частково або повністю змінюватися, вимикатися або видалятися без попередження.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Голосове керування

Керування музикою

Сенсорне керування

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Діапазон відтворюваних частот, з'єднання Bluetooth: 20-20 000 Гц (частота дискретизації - 44,1 кГц) / 20-40 000 Гц (частота дискретизації - 96 кГц при використанні технології LDAC, 990 Кбіт/с)

Автономність

Час роботи

Відтворення музики: до 9 годин (без шумозаглушення)

У режимі очікування: до 16 годин (без шумоподавлення)

У режимі очікування: до 8,5 години (з шумом придушенням)

У режимі розмови: до 3,5 годин (без шумоподавлення)

У режимі розмови: до 3,5 години (з шумом придушенням)

Відтворення музики: до 6 годин (з шумом придушення)

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 5 хв. для 1 ч. роботи

Спосіб заряджання батареї: Заряджання через роз'єм USB (з чохлом)

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 35 г

Кожен навушник: 4,8 г

Комплектація

Навушники

Кабель для заряджання

Зарядний кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера