Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7

Код:734476
Є в наявності
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 video preview
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Навушники Sony WH-CH720N (Black) WHCH720NB.CE7 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 46 ₴
4 699
Колір
Black фото
Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Sony WH-CH720N

Бездротові навушники з шумозаглушенням he WH-CH720N забезпечують шумозаглушення, час автономної роботи до 35 годин, найвищу якість звуку, кришталево чисті дзвінки та низку функцій, що полегшують їхнє використання. Завдяки швидкій зарядці ви можете насолоджуватися музикою, не турбуючись про те, що зарядка закінчиться.

Більше музики, менше фону

Завдяки двом мікрофонам у кожному навушнику та технології Dual Noise Sensor для уловлювання навколишнього звуку, ви можете блокувати зовнішні шуми, де б ви не були, щоб чути лише вашу музику.

Слухайте розумніше

Інтегрований процесор V1 допомагає усунути зовнішні звуки з низькою затримкою обробки, що робить шумозаглушення ефективнішим, ніж будь-коли.

Більш природний навколишній звук

У режимі Ambient Sound навушники WH-CH720N вловлюють більше навколишнього звуку навколо вас завдяки мікрофонам прямого і зворотного зв'язку, тому ви можете насолоджуватися природним звучанням, залишаючись на зв'язку з навколишнім середовищем. Крім того, додаток Sony | Headphones Connect дозволяє регулювати навколишній звук на 20 рівнях або використовувати налаштування Focus on Voice, щоб спілкуватися в чаті, не знімаючи навушників.

Sony WH-CH720N

Функція Adaptive Sound Control автоматично підлаштовується під ваші дії

Адаптивне управління звуком - це інтелектуальна функція, яка визначає, де ви знаходитесь і чим займаєтеся, а потім підлаштовує налаштування навколишнього звуку для ідеального прослуховування. Вона навіть розпізнає місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, робоче місце, спортзал або улюблену кав'ярню, і перемикає режими звуку відповідно до ситуації.

Легке бездротове шумозаглушення

Навушники WH-CH720N важать лише 192 г - це наші найлегші накладні бездротові навушники з функцією шумозаглушення, що забезпечують неймовірний комфорт без компромісів з технологіями.

Більше комфорту, більше музики

Навушники WH-CH720N оснащені м'якими амбушурами овальної форми, тому вам ніколи не доведеться відриватися від улюбленої музики. Зручні матеріали зі штучної шкіри та уретану в поєднанні з оптимальною структурою та розмірами амбушурів забезпечують виняткову зручність носіння.

Виберіть колір, що відповідає вашому стилю

Елегантний дизайн доступний у чорному, синьому та білому кольорах, що дає можливість підібрати навушники до вашого стилю.

Залишайтеся на зв'язку

Завдяки 35 годинам автономної роботи від акумулятора ви зможете слухати музику цілий день і вночі. А якщо вам потрібно поповнити запас заряду в поспіху, 3-хвилинна швидка зарядка дасть вам до 60 хвилин додаткового часу для відтворення. Час роботи від акумулятора становить до 50 годин з вимкненим шумозаглушенням.

Sony WH-CH720N

Насолоджуйтеся більш збалансованим звуком

Інтегрований процесор V1 забезпечує автентичне прослуховування, відтворюючи деталі музики з мінімальними спотвореннями. Налаштування звуку навмисно збалансовано від низьких до високих частот, щоб забезпечити природне і чисте звучання вокалу.

Збереження автентичного звучання

Коли оригінальне музичне джерело стискається, воно втрачає високочастотні елементи, які додають треку деталізації та багатства. Наш алгоритм цифрового покращення звуку (DSEE) ретельно відновлює їх, щоб отримати високоякісне звучання, більш близьке до оригінального запису.

Ваш звук, саме такий, як ви любите

Налаштуйте звук відповідно до своїх уподобань. Вибирайте з безлічі попередніх налаштувань, щоб підібрати якість звуку відповідно до жанру музики, яку ви слухаєте. Або створіть і збережіть власні за допомогою функції еквалайзера в додатку Sony│Headphones Connect.

Сертифіковані навушники для персоналізованого досвіду

Завдяки сертифікованим навушникам 360 Reality Audio та додатку Sony | Headphones Connect оптимізуйте свій досвід, проаналізувавши індивідуальну форму вух, і насолоджуйтеся максимальним зануренням у музику.

Мікрофони з діаграмою спрямованості для чіткішого звучання дзвінків

Мікрофони з технологією Precise Voice Pickup, що формують промінь, розумно розташовані для більш чіткого та точного вловлювання вашого голосу в різних умовах.

Sony WH-CH720N

Нехай вітер не заважає

Нещодавно розроблена конструкція зменшення шуму вітру навколо мікрофона зменшує фоновий шум і робить ваші розмови та музику чіткими і безперервними.

Багатоточкове з'єднання

Для максимальної зручності ці навушники Bluetooth можна підключити до двох Bluetooth-пристроїв одночасно. Тож коли надходить дзвінок, навушники знають, який пристрій дзвонить, і автоматично під'єднуються до потрібного.

Керування на кінчиках ваших пальців

Зручно розташовані кнопки допоможуть вам відтворювати, зупиняти або пропускати треки, а також регулювати гучність. Ви навіть можете приймати дзвінки та викликати голосовий асистент одним дотиком.

Керування голосом

Отримайте допомогу без допомоги рук - просто скажіть "Ok Google" або "Alexa", щоб активувати голосовий помічник, який ви бажаєте.

Знаходьте навушники за допомогою функції Fast Pair

Одним дотиком WH-CH720N забезпечує швидке і легке сполучення Bluetooth з пристроями Android. Ви навіть можете перевірити, де ви востаннє розміщували навушники.

Sony WH-CH720N

Просте сполучення з комп'ютером

Функція Swift Pair дозволяє швидко і легко створити пару між навушниками та ноутбуком, настільним ПК або планшетом з Windows 11 або Windows 10. Спливаючі підказки щодо сполучення з'являються на сусідніх пристроях з Windows 10 і 11, коли вибрано режим сполучення.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

7 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

108 дБ

Опір

325 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Номінальний опір: 325 Ом (через кабель, увімкнено/ 31 Ом через кабель, вимкнено)

Чутливість: 108 дБ (при підключенні через кабель навушників при увімкненому пристрої); 99 дБ/мВт (при підключенні через кабель навушників при вимкненому пристрої)

Шумопридушення мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Multipoint

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth 5.2

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,2 м

З'ємний кабель

Так

Управління

На чаші навушників

Функції керування

Регулятор гучності

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Діаметр динаміка: 30 мм

Радіус дії: 10 м

Чашки: Поворотні

Автономність

Час роботи

До 35 год (NC ON)

До 50 год (NC ON)

Час зарядки

До 3,5 г

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 3 хв для 60 хв роботи

Порт заряджання: USB Type-C

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

192 г

Комплектація

Кабель USB Type-C

Навушники

Кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження