Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді3

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (White)

Код:709755
Є в наявності
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (White) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (White) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 32 ₴
3 499
3 299
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Широкосмугове шумозаглушення 43 дБ

Насолоджуйтесь тишею та улюбленою музикою у будь-який час із навушниками Redmi Buds 4 Pro. Їх максимальна глибина шумозаглушення може досягати 43 дБ, що не тільки дозволяє блокувати до 99,3% зовнішнього шуму*, а й оптимізує обробку широкосмугових шумів, таких як звуки комах чи плач. Тому ви можете поринути у свій власний світ будь-де і будь-коли. І при цьому регулювати ступінь інтенсивності шумозаглушення з опціональним адаптивним регулюванням AI, щоб адаптувати свої навушники до навколишнього оточення.

Вітер є, шуму немає

У конструкцію цих навушників додано металеву вітрозахисну сітку. Разом із розробленим Xiaomi інтелектуальним алгоритмом захисту від шуму вітру, який може автоматично включатися після виявлення певної швидкості навколишнього вітру, ваші пробіжки на свіжому повітрі, їзда на велосипеді та заняття спортом стануть ще комфортнішими.

Три мікрофони для чітких розмов

Кожен навушник обладнаний трьома різноспрямованими мікрофонами, які точно фіксують мову та ефективно фільтрують зовнішні шуми. А у поєднанні з нейромережевим алгоритмом шумозаглушення людський голос під час дзвінка стає виключно чітким.

Режим подвійної прозорості

Почуйте те, що бажаєте чути. У режимі прозорості можна контролювати все, що відбувається навколо вас навіть у навушниках. Або можете перейти в режим покращення голосу для зручнішого спілкування віч-на-віч з друзями.

Покращена конструкція з подвійним рухомим драйвером

У цих навушниках Redmi вперше використовувала коаксіальну подвійну конфігурацію, що включає великий драйвер з діафрагмою алюмінієво-магнієвого сплаву 10 мм і додатковий драйвер з титановою діафрагмою 6 мм. Така комбінація робить високі частоти чіткішими, а баси — глибшими, щоб незалежно від стилю музики, якому ви віддаєте перевагу, вона звучала відмінно.

Об'ємний звук на 360° для повного занурення

Вперше гарнітура Redmi підтримує ефекти об'ємного віртуального звучання. У ній використовується алгоритм звукових ефектів HRTF, розроблений Xiaomi Audio Lab для імітації звуку з усіх боків*. Тому при перегляді фільму, наприклад, вони справді можуть створити відчуття занурення у те, що відбувається.

36 годин хорошої музики

З Redmi Buds 4 Pro вам набагато рідше доведеться переривати свій музичний марафон, щоб зарядити вкладиші. Ці навушники здатні забезпечити близько 9 годин безперервного прослуховування (з вимкненою функцією шумозаглушення), а при використанні зарядного футляра загальний час автономної роботи може досягати 36 годин*. І нехай ваша улюблена музика супроводжує вас якнайдовше.

Торкніться, щоб керувати

Чутлива сенсорна область на кожному навушнику дозволяє легко контролювати роботу аксесуара. Просто торкніться, щоб призупинити музику, переключити режими та керувати дзвінками однією рукою.

Ігровий режим із затримкою 59 мс. Коли кожна секунда на рахунку

Оновіть свій рекорд з Redmi Buds 4 Pro. При увімкненні ігрового режиму затримка бездротового з'єднання становить лише 59 мс. Отже, ви можете миттєво реагувати і тримати ситуацію на полі бою під своїм повним контролем.

*Функція низької затримки 59 мс реалізована із телефонами Redmi K50, Redmi K50 Pro, Redmi Note 11T Pro та Redmi Note 11T Pro+.

Ергономічний дизайн для зручнішого носіння

Продуманий дизайн з плавними вигинами корпусу та м'якими амбушюрами робить цю гарнітуру більш елегантною та дозволяє ефективно знизити тиск на слуховий прохід. Крім того, вкладиші важать лише по 5 грамів кожний, за рахунок чого їх можна довго носити без будь-якого дискомфорту.

Захист від пилу та вологи IP54

Redmi Buds 4 Pro – це універсальний аксесуар, якому не страшний дощ чи бризки. Тому ці навушники можуть супроводжувати вас і у повсякденних поїздках містом, і під час пробіжок на свіжому повітрі.

*Технологія активного шумозаглушення підтримує максимальну глибину 43 дБ, що може знизити шум фону до 99,3% Дані випробувань отримані від Китайського інституту метрології. Фактичний ефект залежить від розміру вуха користувача, вибраних амбушюр, структури вушного каналу, пози при носінні, жування, фізичних вправ та інших умов.

*Функцію віртуального об'ємного звуку необхідно увімкнути на сторінці налаштувань Bluetooth або в Xiaoai. Коли використовується 5.1-канальний вхідний канал, ця функція не може бути увімкнена. Системні пристрої iOS зараз не підтримують цю функцію. Віртуальний об'ємний звук не підтримується в аудіорежимі LC3.

*Функція низької затримки гри 59 мс має бути реалізована з Redmi K50, Redmi K50 Pro, Redmi Note 11T Pro та Redmi Note 11T Pro+. Затримка 59 мс вимагає, щоб обидва перемикачі Game Low Latency і LC3 були включені одночасно. Коли LC3 увімкнене, програма Xiaoai Classmate APP тимчасово недоступна.

*Дані про затримку в іграх отримані від Xiaomi Labs. Ефект низької затримки може змінюватись в залежності від використовуваного обладнання, мережевого середовища тощо.

*Час відтворення музики може становити до 9 годин. Коли гарнітура та зарядний бокс повністю заряджені, загальний час автономної роботи під час відтворення музики може досягати близько 36 годин. Точний час використання може змінюватись в залежності від використання, умов зарядки та факторів навколишнього середовища.

*Ступінь пило- та водонепроникності IP54 відноситься до корпусу навушників, а не до зарядного кейсу. Будьте обережні, щоб не піддавати навушники контакту з гарячою водою, не носіть їх у душі. Рекомендується уникати активних вправ, щоб запобігти пошкодженню через піт. Захист від бризок, води та пилу не є постійним і може погіршитися внаслідок щоденного зносу. Не занурюйте навушники у рідину.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Опір

24 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Автономність

Час роботи

Навушники з шумозаглушенням: до 9 годин

Зарядний кейс із шумом придушенням: до 36 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 5 г

Комплектація

Навушники

Зарядний футляр

Кабель для заряджання

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків