Citrus Logo Image

Цитрус відкрив передзамовлення на смартфон OnePlus 6T з неймовірним дизайном і приголомшливими можливостями

3642 перегляди

 


Смартфон OnePlus 6T розроблений для піонерів технологій і оснащений вбудованим в дисплей (In-Display) датчиком відбитків пальців, подвійною камерою, здатною робити чудові нічні знімки і флагманським процесором Snapdragon 845, що забезпечує неперевершену продуктивність.

 

Завдяки новому датчику відбитків пальців OnePlus 6T забезпечує найшвидше розблокування серед смартфонів, формуючи новий досвід користувача і створюючи нові технологічні стандарти на ринку. Безрамковий AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.4 дюйма охоплює 86% передньої панелі і має найменший краплевидний виріз для фронтальної камери серед всіх конкурентів. Сучасна подвійна камера з оптичною стабілізацією забезпечує надшвидкісну зйомку на швидкості 480 кадрів в секунду, оснащена інтелектуальним розпізнаванням сцен зйомки і має спеціальний нічний режим, що дозволяє робити по-справжньому фантастичні знімки.

 

Смартфон OnePlus 6T матиме до 8 гігабайт оперативної і до 256 гігабайт пам'яті для установки додатків і зберігання призначених для користувача даних. Акумулятор ємністю 3700 мА-г підтримує технологію швидкої зарядки.

 

Очікувані ціни і терміни початку продажів

Оформити попереднє замовлення на смартфон OnePlus 6T можна вже зараз на сайті Цитруса. У продаж новий смартфон надійде в грудні в трьох модифікаціях:

 

One Plus 6T 6/128 ГБ - від 18 999 грн

One Plus 6T 8/128 ГБ - від 19 999 грн

One Plus 6T 8/256 ГБ - від 21 499 грн