Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді8

OnePlus 6T 8/256Gb (Black)

Код:635290
Архiв
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) video preview
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) video preview
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) фото
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) фото
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) фото
OnePlus 6T 8/256Gb (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 214 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений, щоб виділятися

Оновлений дизайн OnePlus 6T з краплеподібним вирізом у верхній частині екрану вигідно виділяє цей смартфон на тлі інших однотипних флагманів. Він має свій характер та яскраву індивідуальність. Огорнутий у міцне скло Corning Gorilla Glass 6, цей смартфон просто заворожує своїм глянцевим блиском, витонченістю ліній та елегантністю форм. І при цьому надійно захищений від подряпин та дрібних пошкоджень.

Безмежний простір яскравих барв

Насолоджуйтеся фільмами та іграми на величезному екрані OnePlus 6T. Практично вся передня панель смартфона заповнена яскравим 6,41-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів. Зображення на ньому максимально чітке, детальне та неймовірно соковите.

Чіткі знімки навіть вночі

Однією з основних фішок нового флагмана OnePlus стала поліпшена основна камера з двома фотомодулями: 16 Мп сенсором з рухомою апертурою та ширококутним об'єктивом на 20 Мп. Фірмовий алгоритм, що поєднує апаратні та програмні технології, допомагає їй робити просто шикарні знімки як вдень, так і вночі. Він підвищує яскравість та контраст фотографій, а також знижує рівень шумів, допомагаючи домогтися кращих результатів за будь-яких умов.

 

Селфі-камера, яка вміє підкреслювати краще

Покажіть себе у всій красі з 16-мегапіксельною фронтальною камерою. Вона використовує підтримку та величезні можливості штучного інтелекту, щоб зробити кожен знімок досконалим.

 

Простіше простого

Зосередьтеся на тому, що в кадрі, а не на складних налаштуваннях камери. Додаткові інструменти, такі як автофокус Dual Pixel PDAF, оптична стабілізація зображення, режим HDR та інші, значно полегшують процес зйомки фото та відео. І допомагають не проґавити жодного важливого моменту.

Новий рівень потужності

Звикайте до високих швидкостей та миттєвої реакції. Восьмиядерний процесор Snapdragon 845, що працює на частоті 2,8 ГГц, при підтримці 8 Гб оперативної пам'яті здатний впоратися практично з будь-яким завданням – перегляд відео у високій роздільній здатності, запуск декількох додатків паралельно або ігри на високих налаштуваннях графіки.

Екранний сканер відбитків пальців та Face Unlock

Авторизація в OnePlus 6T стала ще швидше та ефективніше з новим екранним сканером відбитків пальців, який використовує оптичний датчик зображення та процесор AI для сканування дактилоскопічного малюнка. Також в новому флагмані залишилася функція Face Unlock, яка використовує фронтальну камеру для розблокування за допомогою розпізнавання обличчя. Таким чином смартфон надійно захищає всі дані власника.

Підвищений ступінь захисту

Завдяки покращеній стійкості до води і пилу флагман OnePlus 6T може супроводжувати вас скрізь, куди б Ви не йшли. Йому не страшні ні дощ, ні сніг, ні сильний вітер. Єдине місце, куди смартфон не зможе відправитися з вами - це під воду.*

Новітній Android та поліпшене керування

OnePlus 6T використовує останню версію OxygenOS на базі Android 9 Pie з новими більш природними жестами управління та значно переробленим користувацьким інтерфейсом. Тепер взаємодія зі смартфоном стала ще простіше, швидше, зрозуміліше.

Запас енергії на весь день

Вирушаючи у справах, сміливо залишайте зарядку вдома. OnePlus 6t оснащений акумулятором на 3700 мАг, що забезпечує йому дійсно приголомшливу автономність. До того ж, смартфон підтримує швидку зарядку за фірмовою технологією Warp Charge – найшвидшою та найефективнішою на сьогодні.

*Водонепроникність забезпечується за певних умов. Виробник не рекомендує повне занурення в воду.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2018

Операційна система

Android 9.0 (Pie)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,41"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2280 х 1080

Захист скла

Corning Gorilla Glass 6

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,8 ГГц

Графічний процесор

Adreno 630

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: Sony IMX 519 + Sony IMX 376K, 1.22 μm + 1.0 μm, f / 1.7 + f / 1.7; Фронтальна камера: Sony IMX 371, 1.0 μm, f / 2.0; HDR; Портретний режим; Нічний режим; Панорама

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

185 г