Citrus Logo Image

“Ось Це” від Цитруса: навігатор зручних та вигідних покупок

260 переглядів

“Ось Це” від Цитруса: навігатор зручних та вигідних покупок 

Цитрус – це більше ніж  100 000 різних товарів, сотні брендів та десятки різних акцій та вигідних пропозицій. Як серед всього цього швидко та вигідно обрати те, що максимально задовольнить ваші бажання? Відтепер дуже просто – шукайте товари з позначкою “Ось Це”!



“Ось Це” – це про оптимальний вибір. Це про товар, який вирізняється серед інших найкращими характеристиками, ціною чи пропозицією. Це про найцікавіші новинки та ексклюзив. І зараз, коли все дуже стрімко змінюється, це ще й про економію часу, якого іноді не вистачає для довгого та зваженого вибору.    

“Окрім того, як забезпечити українців необхідною технікою від кращих світових 
брендів, ми ще постійно думаємо про те, як зробити процес покупки максимально зручним та приємним. Так і народилася ідея позначати кращі пропозиції, щоб полегшити вибір потрібних ґаджетів” – розказав Вадим Лисюк, СЕО Цитруса. 

Позначка “Ось Це” – знак, що перед вами техніка, яку можна без зайвих роздумів обирати собі, бо вона пройшла відбір експертів Цитруса. Своєрідна вища ліга різноманітних категорій:

Ось Це – новинка, яка точно заслуговує на увагу.
Ось Це – ексклюзив, який ви можете придбати лише в Цитрусі.
Ось Це – вогняна ціна на товар з певної категорії.



Шукайте позначку “Ось Це” й на інших товарах у магазинах, у застосунку та на сайті Цитруса, щоб заощадити свій час та гроші на покупку необхідної техніки та ґаджетів. 
“Ось Це” – вибір, з яким не прогадаєте.