Citrus Logo Image

Пориньте у цифровий світ з METASMART TV – інноваційною заміною SMART TV

412 переглядів

Чим здивує техніка нового покоління?

SMART TV вже давно зайняв своє місце у наших оселях. Але чи може він задовольнити потреби сучасної людини з її прагненням виходити за рамки та використовувати всі можливості технічного прогресу?

Всі Smart TV переважно мають однаковий набір функцій і можливостей. І якщо раніше вони здавались неймовірними, то зараз стали доступними для всіх користувачів. Технології постійно розвиваються та змінюються. І результатом цього стали нові телевізори METASMART TV від компанії Gazer, які вже доступні в Цитрусі. 



Це must have для всіх, хто хоче залишатися в тренді та інтегрувати у своє життя найсучасніші технологічні можливості.
Gazer — бренд, який створює електроніку нового покоління, покладаючись на свої цінності, — робити разом з людьми та для людей. Не підлаштовуватись під очікування ринку, а створювати техніку такою, якою її хоче бачити людина. 

METASMART TV — це найсучасніший web3.0 телевізор з виходом у метавсесвіт. Що це означає? Що тепер ви можете бути не просто спостерігачем, а повноцінним учасником того, що відбувається на екрані.

METASMART TV і метавсесвіт

Метавсесвіт — не просто тренд, він став частиною нашого сучасного життя. Це віртуальна реальність, в якій вже живуть ваші сусіди, ходять на побачення та відкривають бізнес друзі, працюють і навчаються колеги. Раніше потрапити у цифровий простір можна було тільки через ПК або потужний ноутбук, але так зазвичай важко відчути весь масштаб віртуального світу. З появою METASMART TV все змінилося. Тепер метавсесвіт став доступним кожному, адже потрапити в нього настільки ж легко, як зайти в комп'ютерну гру. Для цього потрібен лише web3.0 телевізор. 

Що таке метавсесвіт?

Це цифровий світ, де кожен може створювати своїх аватарів та жити повноцінним життям у режимі реального часу. Тут можна зустрічатись із друзями, подорожувати, влаштовувати або відвідувати івенти, працювати та навіть одружуватись. В метавсесвіті немає гендеру та соціальних статусів. Це простір, де всі рівні, і кожен сам обирає, ким хоче бути. 
Також метавсесвіт відкриває нові можливості для роботи та бізнесу. Там навіть розвивається власна економіка, де користувачі можуть створювати та продавати свої цифрові товари: від одягу та взуття для аватарів до різноманітних послуг. Таких як дизайн віртуальних ландшафтів тощо. Багато відомих компаній “облаштовуються” у метавсесвіті. Gucci відсвяткували там своє століття та відкрили перший віртуальний магазин, де продають NFT від бренду. А Coca-Cola виставила на аукціон свій перший NFT, який зібрав 575 000 доларів. 

METASMART TV і мистецтво 

Тепер картини відомих художників не тільки в музеї, а й у вашому домі. Через унікальний додаток multiart ви отримаєте доступ до великої колекції творів світових митців та популярних NFT. Насолоджуйтесь мистецтвом на великому екрані, встановлюйте улюблені картини на заставку та створюйте власні добірки. 

Досконала якість

Крім унікальних технологічних рішень, METASMART TV вражає якістю зображення. Відтепер не треба шукати найбільш вдале місце в кімнаті для перегляду контенту, з будь-якого кута огляду картинка виходить однаково насиченою та чіткою.  
За якісне зображення відповідає унікальна комбінація технологій multiverve screen: IPS, антиблікове покриття, компонування субпікселів TrueRGB та еталонне калібрування екрана. 

А щоб легко пересуватись метавсесвітом Gazer створив унікальний пульт multicontrol remote™. Просто поверніть його на 90 градусів і він перетвориться на геймпад. А якщо ви раптом забудете, де залишили його, натисніть кнопку в додатку Gazer METASMART TV — і пульт подасть звуковий сигнал. 
METASMART TV — це web3.0 телевізор нового покоління для тих, хто хоче бути в тренді. Обирайте свій у Цитрусі та будьте в самому центрі сучасного цифрового світу.