Citrus Logo Image

realme знов вражає: нові смартфони GT2 Pro та C55 вже доступні в Цитрусі

512 переглядів
  Бренд realme стрімко розвивається та завойовує все більше прихильників зі всього світу. З кожною своєю новинкою розробники знаходять чим здивувати і ці 2 смартфони не виключення.



realme C55 6/128GB створений для чітких та якісних знімків. Характеристики його камер вражають і допоможуть робити крутий контент навіть уночі:
 - камера на 64 МП – перша в сегменті;
 - передове програмне забезпечення для миттєвої обробки фото та відео;
 - збільшений на 54% сенсор забезпечить чіткість кожної деталі;
 - функція DIS Snapshot зберігає різкість об’єктів у кадрі навіть коли вони рухаються;
 - AI Color Portrait створює яскравий колірний акцент, виділяючи на фото людей, а все інше в кадрі залишаючи чорно-білим. 

  Окрім цього смартфон має акумулятор на 5000 мАг, який витримає цілий день активного використання. Та навіть з 5% заряду, ввімкнувши режим Ultra Saving Mode, можна ще 32 години використовувати телефон у режимі очікування. А з найшвидшою зарядкою в сегменті, потужністю 33 Вт, ви зможете зарядити телефон від 0 до 50% всього за 29 хвилин.  



  За продуктивність та швидкість роботи у цій моделі відповідає восьмиядерний процесор Helio G88. Завдяки йому підтримується безперебійна робота протягом дня та швидкий запуск всіх програм. 
realme C55 6/128GB вже можна придбати в Цитрусі від 7 299 грн. 

  realme GT2 Pro 8/128GB заслуговує особливої уваги, адже став першим у світі смартфоном, який отримав еко-сертифікат ТСО 9.0. Він засвідчує, що бренд пройшов повну перевірку з більше ніж 40 пунктів та досяг максимального ступеня екологічності виробництва. Крім цього при виробництві цього смартфону використовували екологічно чистий матеріал – біополімер. Завдяки цьому відсоток пластику в упаковці скоротився з 21,7% до 0,3%. 
  Та GT2 Pro не лише дбає про довкілля, а ще й має потужні характеристики:
 - 2K AMOLED дисплей з технологією LTPO 2.0 та адаптивною частотою оновлення від 1 Гц до 120 Гц;
 - топовий процесор Snapdragon 8 Gen з новою архітектурою 1 Armv9  та 4 нм техпроцесом має збільшену на 20% продуктивность;
 - загартоване скло дисплея Gorilla Glass Victus здатне витримати падіння з висоти 2-х метрів; 
 - ємний аккумулятор на 5000 мАг витримає 21 годину стрімів нон-стоп та зарядиться з 0 до 100% за 33 хвилини завдяки надшвидкому зарядному пристрою на 65 Вт; 
 - 50 МП основна камера з технологією візуалізації зображень ProLight;
 - працює на базі Android 12.



Вартість цієї моделі в Цитрусі зараз із вигодою 1000 грн складає 16 999 грн.