Citrus Logo Image

Створіть вдома власну арт-галерею з Gazer TV 

476 переглядів




Ми звикли використовувати телевізор для перегляду фільмів, серіалів, новин чи ігор. А тепер уявіть, що з його допомогою вдома можна зробити власну галерею та прикрашати кімнату картинами сучасних митців! Круто, егеж?! І з унікальними телевізорами Gazer METASMART TV art edition це можливо.  

Ваш персональний провідник у світ мистецтва

   Місія Gazer — доставляти мистецтво у кожен дім через екран телевізора. Для цього компанія створила спеціальний застосунок  multiart, за допомогою якого кожен власник може поставити на заставку будь-яку картину та перетворити кімнату на сучасну ART-галерею. Це повністю змінює концепцію сприйняття та використання телевізорів. Насолоджуйтеся витворами мистецтва та популярними NFT – обирайте Gazer METASMART TV art edition.  



 

Як поставити картину на заставку?

   Через додаток multiart ви отримуєте доступ до великої колекції картин світових митців на платформі OpenSea. Вибирайте будь-які картини, зберігайте їх та встановлюйте на заставку Gazer art edition. Змінюється настрій — змінюйте заставку. 
Сучасні абстрактні картини, класичні полотна, фотографії з тої самої подорожі — перетворіть свій телевізор на справжнє мистецьке полотно, яке буде прикрашати вашу кімнату.

Які можливості відкриває додаток multiart 

 1. Краса та естетика: відтворюйте картини на екрані телевізора в яскравому та реалістичному вигляді. Додайте краси та естетики в домашній інтер'єр.



 2. Необмежена колекція: multiart має доступ до великої колекції картин, ви зможете змінювати заставку телевізора щодня.
 3. Не телеканалами єдиними: тепер телевізор не просто для споживання контенту, але і для отримання нових вражень від мистецтва.
 4. Замість сотні картин: якщо вам хочеться прикрасити дім різними картинами, це може бути дуже дорого. З multiart ви отримаєте безкоштовний доступ до великої колекції картин, які можна поставити на заставку телевізора і змінювати в будь-який момент. 
 5. Індивідуальність: продемонструйте свій стиль і смак, вибравши картину, яка відповідає вашій естетиці.
 6. Покращення настрою: доведено, що споглядання картин або будь-якого мистецтва позитивно впливає на настрій і самопочуття, зменшує стрес. З Gazer METASMART TV ви отримаєте нові емоції від мистецтва.



Тепер ваш телевізор — справжній витвір мистецтва, джерело позитивних емоцій і вражень. Насолоджуйтесь улюбленими картинами на екрані TV, покращуйте настрій, щодня відчувайте себе наче в ART-галереї. 

Оце так реальне відрізнятись дозволено!