Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0)

Код:722555
Немає в наявності
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
Ноутбук Asus ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7604J3D-MY046 Mineral Black (90NB10B1-M001W0) фото
-27%
Вигода 45 000 ₴
cashback iconКешбек 1 199 ₴
119 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ProArt Studiobook Pro 16 OLED

Для професійної творчості

Новий ноутбук ProArt Studiobook Pro 16 OLED – це потужна мобільна робоча станція, що перевершує усі сподівання та виходить за межі надзвичайного. Його шалений процесор Intel® Core™ i9-13980HX 13-го покоління, відеокарта до рівня NVIDIA RTX™ 3000 Ada Generation для ноутбуків, великий обсяг оперативної пам’яті та надшвидкий накопичувач забезпечать вас усім необхідним для творчості, щоб ви витрачали свою уяву на те, що найкраще в неї виходить. 16-дюймовий сенсорний екран OLED з роздільною здатністю 3,2К, частотою оновлення 120 Гц та сертифікованою точністю відтворення кольорів гарантує, що ваші роботи цілковито відповідатимуть творчому баченню, а великий тачпад зі зворотним зв'язком і підтримкою стилуса та поворотний контролер ASUS Dial порадують вас зручністю та точністю керування. Виведіть креативність на новий рівень за допомогою ProArt Studiobook Pro 16 OLED.

Впорається з найважчими задачами

Навіть найважчі задачі, що потребують інтенсивних обчислень, не стануть проблемою для найсучаснішого процесора Intel Core i9-13980HX 13-го покоління. Він має аж 24 ядра для продуктивної роботи в багатозадачному режимі, функцію Turbo Boost для збільшення тактової частоти до 5,6 ГГц і ліміт потужності (TDP) до 110 Вт, що дозволяє йому легко давати раду складним задачам, щоб ви завжди мали під рукою машину, яка не поступається швидкодією настільним ПК. Створювати контент майбутнього просто, коли у вашому розпорядженні є відмінна відеокарта для ноутбуків NVIDIA RTX 3000 Ada. Сучасна архітектура NVIDIA Ada Lovelace підтримує апаратне прискорення трасування променів і алгоритмів штучного інтелекту, що робить її ідеальним рішенням для інженерів, дизайнерів і творців контенту. У ноутбуці також реалізовано мультиплексор (MUX Switch), який дає змогу для зменшення затримки при передачі кадрів з дискретної відеокарти на дисплей, минуючи вбудоване графічне ядро. Для стабільної роботи й широкої програмної сумісності використовуються драйвери NVIDIA Studio. тому продуктивність ноутбука завжди буде оптимальною відповідно до поточних завдань.

У пошуках тиші

Передова технологія охолодження ASUS IceCool Pro у ноутбуку ProArt Studiobook Pro 16 OLED підвищує швидкодію та зменшує рівень шуму до межі можливого. Оптимальні показники охолодження забезпечують рідкий метал на центральному процесорі, п’ять теплових трубок та два збільшених вентилятори зі 102 лопатками. Нова конструкція підсвічування та вентиляції кожної клавіші також допомагає покращити циркуляцію повітря. Усі ці технології допомагають утримувати рівень шуму нижче 40 дБА у стандартному режимі охолодження або користуватися повною сукупною потужністю процесора та відеокарти 160 Вт, коли у цьому виникає потреба. Холодний, тихий та потужний – що ще потрібно від ноутбука?

Першокласний 16-дюймовий сенсорний OLED-дисплей 3,2K, 120 Гц, HDR, 16:10

Для серйозної творчої роботи потрібен серйозний дисплей, і ProArt Studiobook Pro 16 OLED вас не розчарує. Його сенсорний OLED-дисплей 3,2K, 120 Гц, HDR показує дійсно фотореалістичне зображення з дуже високою контрастністю та найглибшими відтінками чорного кольору, про що свідчить сертифікат VESA DisplayHDR™ True Black 500, та яскравими реалістичними кольорами завдяки 100% покриттю колірної гами DCI-P3, яка є галузевим стандартом. Барвистість HDR-зображення також пройшла сертифікацію Dolby Vision. Точність відтворення кольорів гарантують сертифікати Calman Verified та PANTONE® Validated, а значення точності відтворення Delta E становить менше 1. Щоб захистити ваш зір під час довгої роботи вночі, дисплей випромінює на 70% менше шкідливого синього світла, ніж рідкокристалічні моделі, що засвідчує сертифікат TÜV Rheinland. А для природного введення сенсорний екран підтримує стилуси MPP 2.0 з 4096 рівнями натискання.

Найкраща у світі динамічна чіткість при частоті 120 Гц

OLED-дисплей преміумкласу з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс відтворює неймовірно плавне й чітке зображення. OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс швидший, ніж РК-дисплей IPS 165 Гц / 3 мс, тож у ньому практично відсутній ореол за рухомими об’єктами. Простіше кажучи, навіть найбільш динамічне зображення є плавним і чітким як ніколи.

Налаштування кольору для будь-яких потреб з ASUS Splendid

Інтегрована програма ASUS Splendid дозволяє швидко та легко перемикатися між колірними гамами, що краще пасують до різних програм чи вподобань. Вибирайте між насиченими оригінальними кольорами, sRGB для перегляду сайтів, DCI-P3 для фільмів та Display P3 для неймовірно реалістичних кольорів.

Додайте магії з ASUS Dial

ASUS Dial – ексклюзивний апаратний контролер, що дозволяє з великою зручністю й точністю взаємодіяти з професійними програмами для творчої роботи. З ним можна легко змінювати розмір пензля або швидко скасовувати дії, що допомагає полегшити творчий процес. Він дозволяє налаштувати абсолютно все на власний смак і працює з багатьма програмами!

Насолода звуком

Ноутбук ProArt Studiobook Pro 16 OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою, сертифікованою Harman Kardon. Стереодинаміки ноутбука видають кришталево чисте звучання. Аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos® дасть вам змогу поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас. Цифроаналоговий перетворювач ESS® Sabre, який використовується в аудіосистеми ноутбука, підтримує аудіоформати високої роздільної здатності Hi-Res Audio і здатний «прокачати» навушники будь-яких моделей, зокрема з високим опором. Він гарантує широкий динамічний діапазон із низьким рівнем спотворень, чисті високі частоти й глибокі баси. Для посилення ефекту присутності можна активувати режим віртуального 7.1-канального просторового звучання.

Суворе випробування за військовими стандартами США

Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, у свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

120 Гц

Яскравість

500 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A3000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Так

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

harman/kardon (Premium)

Вбудований мікрофонний масив

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

SonicMaster

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,4 кг

Довжина

27,1 см

Ширина

35,6 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Рюкзак

Стілус

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера