Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380)

Код:679130
Немає в наявності
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
Ноутбук Asus ROG Zephyrus S17 GX701LXS-HG010T Black (90NR03Q1-M02380) фото
cashback iconКешбек 969 ₴
96 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Тонке рішення

Ноутбук ROG Zephyrus S17 задає новий стандарт якості для ультратонких ігрових моделей. Його апаратна конфігурація включає передові компоненти, а дисплей має чудові швидкісні характеристики і сертифікацію кольору Pantone Validated. Зображення виводиться або з дискретної відеокарти (з підтримкою адаптивної синхронізації G-Sync), або з вбудованого у процесор графічного ядра (з метою зменшення енергоспоживання) – цим можна керувати за допомогою ексклюзивного перемикача.

Найкомпактніший ігровий ноутбук

Наявність великого дисплея, як правило, передбачає великий розмір самого ноутбука, однак тонка екранна рамка і продумана конструкція корпусу робить модель ROG Zephyrus S17 найкомпактнішою у своєму класі. Фактично, ви отримуєте 17-дюймовий дисплей у корпусі, аналогічному 15-дюймовим ноутбукам. Такий пристрій легко поміщається в рюкзак, а міцний матеріал – магнієвий сплав – робить його стійким до щоденного використання.

Висока швидкість і точне передавання кольорів

Вузька екранна рамка дозволяє повністю зануритися у зображення на екрані ноутбука ROG Zephyrus S17. Його IPS-дисплей має високу частоту оновлення,* забезпечуючи плавність картинки у динамічних іграх і знижуючи затримку відображення, а низький час відгуку (всього 3 мс при перемиканні між півтонами) позбавляє від неприємних візуальних артефактів. Крім того, точне передавання кольорів, підтверджене сертифікацією Pantone Validated, припаде до смаку не лише геймерам, а і всім, хто використовуватиме ноутбук для роботи над мультимедійним контентом.

Відеокарта нового покоління

Попри свою компактність, ROG Zephyrus S17 має достатню обчислювальну потужність для ігор класу AAA та серйозної роботи у професійних додатках. Процесор Intel Core i7 десятого покоління забезпечує продуктивність на рівні повнорозмірних стаціонарних комп'ютерів, а відеокарта GeForce RTX 2080 видає фотореалістичну картинку завдяки підтримці сучасних технологій штучного інтелекту і трасування променів у режимі реального часу.

Для активного життя

Даний ноутбук легко підтримає високий темп сучасного мінливого життя, тому що він сам відрізняється гнучкістю та швидкістю у будь-якій ситуації. Інтерфейс Thunderbolt 3 дозволяє розширювати його конфігурацію шляхом під’єднання зовнішніх дисплеїв, відеокарт та накопичувачів, а бездротовий модуль Intel Wi-Fi 6 – миттєво обмінюватися даними через інтернет.

Ефективне охолодження для стабільної роботи

Для того щоб ноутбук ROG Zephyrus S17 успішно справлявся з вимогливими іграми, не перегріваючись, у ньому застосована унікальна активна аеродинамічна система ROG Active Aerodynamic System: при піднятій кришці дисплея у корпусі з'являється вентиляційний отвір для забору холодного повітря. Завдяки цьому сила повітряних потоків збільшується на 32% у порівнянні з традиційними рішеннями. Як процесорний термоінтерфейс застосовується рідкий метал від фірми Thermal Grizzly, який знижує температуру чипа на 10°С у порівнянні зі звичайними термопастами. Також слід згадати систему захисту від пилу, яка запобігає забрудненню радіаторів, а отже охолодження ноутбука не буде сильно погіршуватися в процесі його використання.

Гнучке налаштування підсвічування

Клавіатура ноутбука ROG Zephyrus S17 розміщена у передній частині корпусу, ближче до рук користувача, щоб поверхня навколо неї залишалася більш прохолодною. Вона оснащена підсвічуванням Aura, яке можна гнучко налаштовувати для кожної клавіші й синхронізувати з Aura-сумісними периферійними пристроями (технологія Aura Sync). Крім того, підсвічування розширене на коліщатко регулятора гучності та цифровий клавіатурний блок, який відображається на тачпаді.

Аудіосистема

Ноутбук ROG Zephyrus S17 наділений високоякісною аудіосистемою з інтелектуальним підсилювачем, який захищає динаміки від перевантаження, навіть коли ви викрутити регулятор гучності на максимум. Результат – чисте звучання зі збільшеним динамічним діапазоном і потужними басами, що дозволить ясно почути кожну ноту у комп'ютерній грі, фільмі або в тому аудіотреку, над яким ви працюєте. Для ще більшого ефекту занурення можна під’єднати навушники і активувати режим віртуального просторового звучання.

Підзарядка через роз'єм USB-C

Завдяки підтримці живлення через USB (стандарт USB Power Delivery) ноутбук можна заряджати від зовнішніх акумуляторів, що позбавляє від потреби шукати електричну розетку. Крім того, він сам може використовуватися для прискореної підзарядки мобільних гаджетів з силою струму до 3 А. Крім штатного зарядного пристрою доступна більш компактна версія потужністю 65 Вт – вона призначена для використання в дорозі, коли процесор і дискретна відеокарта не працюють на повну силу.**

Єдиний центр керування

Додаток ROG Armoury Crate являє собою єдиний програмний центр керування ноутбуком. З його допомогою можна задати системні параметри, відрегулювати роботу підсвічування і навіть створити профілі з налаштуванням, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм (Інтерфейс додатка може змінюватися залежно від версії).

Повноцінний комплект інтерфейсів

Для підключення ігрової периферії ноутбук ROG Zephyrus S17 пропонує один порт Thunderbolt 3 (з підтримкою режимів USB 3.2 Gen2 Type-C, DisplayPort 1.4 та Power Delivery) та кілька портів USB, а для виведення зображення формату 4K (60 Гц) на зовнішній монітор або телевізор є інтерфейс HDMI 2.0b. З'єднання з бездротовою мережею здійснюється за допомогою модуля Wi-Fi 6.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Зовнішній акумулятор ZenPower Pro PD та 65-ватний зарядний пристрій можна придбати окремо. Час підзарядки вказано для ноутбука, використовуваного у режимі перегляду веб-сайтів.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

300 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2933 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

2 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Ні

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,6 кг

Ширина

39,9 см

Довжина

27,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація