Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0)

Код:724706
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) video preview
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W Black (90NB10L1-M003N0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 309 ₴
30 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неймовірний центр розваг

Зробіть своє життя яскравішим із Vivobook 13 Slate OLED, портативним пристроєм з інноваційним дизайном! Цей надзвичайно універсальний пристрій може похвалитися кінематографічною якістю зображення та захоплюючим звуком Dolby Atmos®, а стилус ASUS Pen 2.0 дасть вам змогу розкрити весь творчій потенціал. Де б ви не були і що б не хотіли робити, Vivobook 13 Slate OLED буде поруч із можливостями, недосяжними для звичайного ноутбука!

Портативний OLED-кінотеатр

Vivobook 13 Slate OLED – чудовий пристрій для перегляду фільмів, читання та інших цифрових розваг. Його 13,3-дюймовий OLED-дисплей відзначається надзвичайно високою яскравістю. Сертифікація VESA DisplayHDR™ True Black 500 означає його здатність відтворювати найглибші відтінки чорного з надзвичайно реалістичною деталізацію навіть у найтемніших сценах. Дисплей підтримує широку колірну гаму 100% DCI-P3, а точність відтворення кольорів підтверджено сертифікатом PANTONE® Validated. Його ергономічність, зокрема низький рівень випромінюваного синього світла, сертифіковано незалежною лабораторією TÜV Rheinland. А щоб дисплей довше виглядав чудово, він покритий міцним склом Corning® Gorilla® Glass NBT™, який надає захист від подряпин.

Занурення у світ звуку

Приготуйте напої, влаштуйтеся зручніше та приготуйтеся до справжньої насолоди під час перегляду фільмів на Vivobook 13 Slate OLED. Його чудовий HDR-дисплей з підтримкою технології Dolby Vision і багатовимірний звук Dolby Atmos змусять вас забути, що ви не в кінотеатрі! Звук захоплює своєю реалістичністю, а деталі зображення чітко видно навіть у найтемніших сценах. Аудіосистема пристрою складається з чотирьох динаміків, що працюють за підтримки інтелектуального підсилювача, який забезпечує гучний звук без спотворень. Vivobook 13 Slate OLED – справжній майстер розваг!

Креативність розпочинається зараз

Стилус ASUS Pen 2.0 зі змінними наконечниками, що імітують олівці різного типу, є ідеальним доповненням до ноутбука Vivobook 13 Slate OLED. Відповідаючи стандарту MPP 2.0, він має високочутливий інтерфейс і здатний розпізнавати 4096 рівнів тиску, уловлюючи дрібні зміни в силі натискання, від 5 до 350 г. З його допомогою можна з точністю провести і ледь помітні, і широкі лінії, як при звичайному рукописному введенні тексту або малюванні.

Продуктивність і тиша

Vivobook 13 Slate OLED оснащено швидкісним процесором Intel® Core™, який охолоджується за допомогою надійної безвентиляторної системи охолодження. Це робить пристрій абсолютно безшумним під час роботи – ідеальний варіант, коли вам потрібно повністю зосередитися. Цей процесор також здатний максимально заощаджувати заряд батареї, а тепер йому компанію складає така ж енергоефективна й швидка оперативна пам’ять LPDDR5, тож будь-які повсякденні завдання виконуватимуться безперебійно й спокійно.

Широкий вибір

Vivobook 13 Slate OLED не важко підключити до будь-якої периферії, адже він має пару повнофункціональних портів USB-C® (з підтримкою Power Delivery і DisplayPort), слот для карт пам’яті microSD та аудіороз'єм. Ноутбук також здатний виводити зображення на зовнішній монітор чи телевізор – чудовий варіант для перегляду фільмів у колі друзів!

Стильний, мобільний

Vivobook 13 Slate OLED відрізняється яскравим ультрапортативним дизайном, завдяки якому цей ноутбук-планшет виділяється на тлі інших ноутбуків. Він важить лише 800 грамів, тож його легко переносити, навіть якщо взяти із собою знімну клавіатуру та стильну чохол-підставку.

Тривала робота, швидке заряджання

Vivobook 13 Slate OLED ідеально підходить для перегляду фільмів впродовж довгих годин. Акумулятор ємністю 50 Вт⋅год забезпечує понад 10 годин автономної роботи, тож ніщо не змусить вас відірватися від улюблених фільмів. Але якщо все ж таки знадобиться поповнити заряд, технологія швидкого заряджання через порт USB-C® дозволяє зарядити пристрій до 60% всього за 39 хвилин.

Швидкісне з’єднання

Бездротовий модуль Wi-Fi 6, що застосовується у Vivobook 13 Slate OLED, здатний передавати дані на швидкості до 2,4 Гбіт/с, чого буде більш ніж достатньо для будь-яких завдань, наприклад, для потокової трансляції онлайн-відео або швидкої передачі великих файлів. При цьому ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master покращує стабільність бездротового

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

550 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

0,8 Гц

Максимальна частота процесора

3,8 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Система з 4 динаміками та технологією Smart Amplifier

Вбудована камера: FHD 1080p

Підтримка системи розпізнавання мови Cortana

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору
Час роботи та зарядка

Підзарядка від 0% до 60% за 39 хвилин

До 10 годин

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

0,82 кг

Довжина

19,0 см

Ширина

30,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус

Чохол

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера