Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0)

Код:714177
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 K6500ZH-HN172 Cool Silver (90NB0XZ2-M007M0) фото
cashback iconКешбек 359 ₴
35 999
Колір
Blue фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Vivobook Pro 15

Сила, що дивує світ

З потужним Vivobook Pro 15 проявити свій творчий потенціал можна легше, ніж будь-коли раніше. Його процесор Intel® Core™ 12-го покоління H-серії та відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q  разом із системою охолодження з двома вентиляторами та інтерфейсом Thunderbolt забезпечують максимальну продуктивність. Завдяки такій неперевершеній силі ваші творіння вразять світ!

Потужність і стиль

Vivobook Pro 15 надає всю необхідну потужність для створення мультимедійного контенту: до його конфігурації входить мобільний процесор Intel Core 12-го покоління H-серії, 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q – ідеальний вибір для творчих програм. Щоб максимально підвищити продуктивність для виконання найскладніших завдань, ви можете перейти в режим високої продуктивності, який збільшує загальний TDP системи до 85 Вт. Крім того, твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe® місткістю 512 Гб надає достатньо простору для миттєвого завантаження всіх ваших проєктів і програм.

Сила мистецтва

Vivobook Pro 15 надає всю графічну потужність, необхідну для реалізації творчих проєктів. Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q з мікроархітектурою NVIDIA® Ampere забезпечує найкращі можливості для роботи з графічними даними. У поєднанні з підтримкою трасування променів в режимі реального часу та функцій штучного інтелекту, а також швидкою відеопам'яттю GDDR6 це дозволяє отримати високу швидкодію у вимогливих до графічних ресурсів системи завданнях, як-от 3D-моделювання, створення відео високої роздільної здатності, живі трансляції. Для стабільної роботи та максимальної продуктивності використовуються драйвери NVIDIA Studio.

Холодний, тихий, швидкий

Щоб зберігати прохолоду в будь-яких ситуаціях, система охолодження ASUS IceCool Plus у Vivobook Pro 15 використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, які прискорюють відведення тепла. 86 лопаток та імпелер вентиляторів виготовлені з рідкокристалічного полімеру та вигнуті таким чином, щоб посилити повітряний потік – на 16% за мінімального рівня шуму. У швидкісному режимі система охолодження ноутбука дозволяє збільшити сумарний TDP центрального й графічного процесорів до 85 Вт.

Розкішне зображення

Пориньте у візуальний світ, який відтворюється на чудовому екрані Vivobook Pro 15 зі співвідношенням сторін 16:9. Цей надяскравий дисплей подарує захоплюючі враження від перегляду контенту, а завдяки тонкій рамці (технологія NanoEdge) він займає цілих 84% панелі, завдяки чому досягається компактність ноутбука. Займаючи менше місця, VivoBook Pro 15 пропонує більше робочого простору для свого власника.

Створений вражати

Міцна металева кришка ноутбука має приємне на дотик текстуроване оздоблення і привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

Ергономіка ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії – клавіатура ASUS ErgoSense – дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Захист конфіденційності

Вбудований у кнопку живлення сканер відбитків пальців забезпечує зручну та швидку автентифікацію в операційній системі (функція Windows Hello). Для цього не потрібно вводити пароль – достатньо лише одного дотику! Веб-камера ноутбука Vivobook Pro 15 оснащена спеціальною шторкою. Пересунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Якісний звук

Ноутбук Vivobook Pro 15 має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот. Підтримуються і просторові аудіоефекти Dolby Atmos, що підсилюють ефект занурення у музику, фільми та інший контент.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium

У ноутбуці Vivobook Pro 15 фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6E, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Якість, на яку можна покластися

Ноутбук Vivobook Pro 15 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Тестування включало перевірку на міцність при падінні і стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах та вологості. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю строгістю звичні у комп'ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Вбудована камера: 1080p FHD, із шторкою приватності

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Mainstream)

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,8 кг

Ширина

35,98 см

Довжина

23,43 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація