Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750)

Код:714643
Очікується
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 OLED K6500ZE-L1169 Cool Silver (90NB0XQ2-M00750) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Blue фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

Сила, що дивує світ

Vivobook Pro 15 OLED – це потужний ноутбук, який видає яскраве зображення на OLED-дисплеї. Сучасна конфігурація з процесором Intel Core H-серії 12-го покоління та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti працюватиме з максимальною продуктивністю за рахунок ефективної двовентиляторної системи охолодження та високошвидкісного інтерфейсу Thunderbolt 4.

Для активного стилю життя

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED готовий впоратися з будь-якими завданнями, адже його конфігурація може включати потужний процесор Intel Core H-серії 12-го покоління, 16 гігабайт пам'яті LPDDR5, відеокарту NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti і швидкісний твердотілий накопичувач ємністю 1 Тб.

Творчі ресурси

Графічна підсистема ноутбука представлена відеокартою GeForce RTX 3050 Ti з мікроархітектурою NVIDIA Ampere, що підтримує трасування променів у режимі реального часу та функції штучного інтелекту. У поєднанні зі швидкою пам'яттю GDDR6 це дозволяє отримати високу швидкість у вимогливих до графічних ресурсів системи завданнях, таких як тривимірне моделювання та відеомонтаж. Для стабільної роботи та широкої програмної сумісності використовується драйвер NVIDIA Studio.

Тихо, холодно та швидко!

Vivobook Pro 15 OLED відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубок діаметром 8 і 6 мм та пари вентиляторів з 86-лопатевими крильчатками, виготовленими з міцного рідкокристалічного полімеру. Як результат, у продуктивному режимі Performance загальний термопакет процесора та відеокарти сягає 85 Вт – без перегріву!

Чарівне зображення

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED оснащується високоякісним OLED-дисплеєм NanoEdge із співвідношенням сторін 16:9 та неймовірно тонкою рамкою – відносна площа екрану становить 84%. Дисплей може похвалитися точною передачею кольорів, підтвердженою сертифікатом Pantone Validated, високою яскравістю та широким кольоровим охопленням (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.*

Підстроювання кольору під різні завдання

Колірне охоплення дисплея можна швидко перемикати в залежності від поточних завдань. Замість яскравих «рідних» кольорів OLED-екрана ви можете віддати перевагу стандарту sRGB для створення або перегляду онлайн-контенту, DCI-P3 для кінофільмів або Display-P3 для інших програм.*

Створений вражати

Міцна металева кришка ноутбука має приємне на дотик текстуроване оздоблення і привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

Ергономіка ErgoSense

Місія ASUS – зробити взаємодію людини з цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Наша першорядна мета – користувальницький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибини ходу і тактильний відгук. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Захист конфіденційності

Вбудований у кнопку живлення сканер відбитків пальців забезпечує зручну та швидку автентифікацію в операційній системі (функція Windows Hello). Для цього не потрібно вводити пароль – достатньо лише одного дотику! Веб-камера ноутбука Vivobook Pro 15 OLED оснащена спеціальною шторкою. Пересунувши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.*

Якісний звук

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот. Підтримуються і просторові аудіоефекти Dolby Atmos, що підсилюють ефект занурення у музику, фільми та інший контент.

Ексклюзивна технологія WiFi Master Premium

У ноутбуці Vivobook Pro 15 OLED фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6E, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Якість, на яку можна покластися

Ноутбук Vivobook Pro 15 OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Тестування включало перевірку на міцність при падінні і стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах та вологості. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю строгістю звичні у комп'ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp
Вбудовані динаміки

Вбудована камера: 1080p FHD, із шторкою приватності

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Mainstream)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,8 кг

Ширина

35,98 см

Довжина

23,43 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація