Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0)

Код:718909
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black (90NB0YS2-M001K0) фото
cashback iconКешбек 819 ₴
81 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS Vivobook Pro 15X

Справжня потужність

Новий рівень потужності з Vivobook Pro 15X! Процесор AMD Ryzen 9 6900HX і відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 для ноутбуків відзначаються високою продуктивністю, тож ви зможете втілювати свої ідеї в реальність швидше, ніж будь-коли, а 15,6-дюймовий NanoEdge-дисплей створює яскраве зображення з реалістичними кольорами. Ви можете працювати над проєктами в тиші завдяки системі охолодження з двома вентиляторами й чотирма вентиляційними отворами, а акумулятор високої ємності на 76 Втгод забезпечує надійне живлення для створення контенту, де б ви не були. Проявіть свій творчий потенціал із надзвичайною потужністю Vivobook Pro 15X!

Розкрийте творчий потенціал

Vivobook Pro 15X задовольнить будь-які ваші творчі потреби. Він чудово впорається з будь-яким завданням, від роботи над нескладним контентом до серйозного 3D-рендерінгу, адже кожен компонент ноутбука підібрано для забезпечення оптимальної продуктивності для поставленого завдання. Новітній процесор AMD Ryzen 9 6900HX, потужна відеокарта NVIDIA GeForce RTX, твердотільні накопичувачі з підтримкою апгрейду* та до 32 ГБ швидкої оперативної пам’яті відкривають двері для нового рівня творчості.

Тихе та ефективне охолодження

Творчість любить тишу, тому Vivobook Pro 15X оснащено новітньою системою охолодження ASUS IceCool Pro, яка працює за мінімального рівня шуму навіть за максимального навантаження. Конструкція з двома вентиляторами та чотирма вентиляційними отворами з боків і ззаду ноутбука забезпечує швидке й тихе відведення теплого повітря назовні. Також пропонуються три режими роботи вентиляторів, які дозволяють вибрати ідеальний акустичний профіль для поточного завдання.

Творіть із точністю

Професійним розробникам контенту важливо, щоб дисплей відтворював найдрібніші нюанси, і дисплей Vivobook Pro 15X з підтримкою технології Dolby Vision, безсумнівно, забезпечує ці потреби. NanoEdge-дисплей має неймовірно тонку рамку з трьох сторін, тому відносна площа екрана складає цілих 83,4%, а частота оновлення на дисплеї забезпечує надзвичайно плавне й реалістичне зображення. Дисплей ноутбука сертифікований агентством TÜV Rheinland, тому ви можете покладатися на нього як з точки зору точності відтворення кольорів, так і з точки зору безпеки для очей під час тривалої роботи. Цей дисплей покаже ваші роботи в найкращому світлі.

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Колірний простір дисплея можна швидко та легко перемикати для різних завдань або вподобань. Крім параметрів оригінального простору з насиченими кольорами можна вибирати простір sRGB для створення або перегляду вебвмісту, DCI-P3 для відтворення кінематографічного контенту або Display P3 для отримання реалістичних кольорів, які відповідають повсякденним потребам.

Дайте волю фантазії!

У програмному центрі Creator Hub доступні засоби моніторингу та налаштування комп'ютерної системи. Тут можна здійснювати моніторинг стану ноутбука, вибирати режим роботи пристрою, відкалібрувати дисплей і задати команди для програмованих клавіш.

Енергія творчості

Vivobook Pro 15X створено з думкою про вас. Акумулятор високої ємності на 76 Втгод забезпечить тривалий час автономної роботи протягом дня, тож ви можете шукати натхнення будь-де: і перебуваючи в улюбленій кав’ярні, і на природі. Vivobook Pro 15X продовжить працювати, поки ви творите.

Ергономічна клавіатура ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії – клавіатура ASUS ErgoSense – дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Засоби захисту

Вебкамера Vivobook Pro 15X оснащена спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок. Сканер відбитків пальців на кнопці живлення Vivobook Pro 15X забезпечує зручну й швидку авторизацію в операційній системі Windows з функцією Windows Hello. Для цього більше не потрібно вводити пароль – досить лише одного дотику!

Новий рівень звучання

Ноутбук Vivobook Pro 15X отримав чудову аудіосистему, сертифіковану фірмою Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює перших нот, а просторові аудіоефекти Dolby Atmos підсилять відчуття занурення в музику, фільми та інший контент.

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master

ASUS пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Стандарт Wi-Fi 6E дає змогу вмить завантажувати контент з інтернету – і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master, до складу якого входить технологія ASUS WiFi SmartConnect. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ваш ноутбук буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу.

Надійність, на яку можна покластися

Ноутбук Vivobook Pro 15X успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810G17. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур і вологості. Крім того, Vivobook Pro 15X витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,9 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 4.0 Type-C (Gen 3)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Ідентифікація відбитка пальця

Вбудовані динаміки harman/kardon (Mainstream)

Вбудована камера: 1080p FHD із захисною шторкою

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,10 кг

Ширина

35,5 см

Довжина

23,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація