Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0)

Код:737593
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 16 OLED K6602VV-MX080 Cool Silver (90NB1142-M003A0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 674 ₴
67 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неперевершена потужність

З потужним Vivobook Pro 16 OLED проявити свій творчий потенціал можна легше, ніж будь-коли раніше. Оснащений процесором Intel Core H-серії, системою охолодження з двома вентиляторами й трьома групами вентиляційних отворів і відеокартою NVIDIA GeForce RTX, цей ноутбук створений, щоб забезпечувати максимальну продуктивність для креативних людей. Фантастичний багатовимірний звук відтворює аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos. Творіть на повну з ноутбуком Vivobook Pro 16 OLED!

Робота на результат

Зі швидким ноутбуком легше працювати над проєктами, доводячи їх до досконалості, адже менше дорогоцінного часу витрачається на обробку та очікування, і більше його залишиться на підготовку якісних матеріалів. Процесор Intel Core легко впорається із завданнями в багатозадачному режимі, тож ви можете бути спокійними щодо дедлайнів. Vivobook Pro 16 OLED не підведе вас, навіть якщо чудові ідеї чекали до останньої хвилини!

Вище швидкість, менше очікування

Vivobook Pro 16 OLED оснащений відеокартою NVIDIA GeForce RTX студійного класу. Вона ідеально підходить для відеомонтажу, роботи над нескладною 3D-анімацією та створення якісних візуальних ефектів. Серед її новітніх технологій – трасування променів, прискорення алгоритмів штучного інтелекту та швидкісна пам’ять GDDR6, тож ви матимете більше часу на створення якісних матеріалів і менше часу витрачатимете, дивлячись на індикатори стану. Доступні користувачам драйвери NVIDIA Studio забезпечують максимальну графічну продуктивність і стабільність, а також гарантію ідеальної сумісності з більш ніж 100 найпопулярнішими творчими програмами.

У пошуках тиші

Немає нічого незвичного в тому, щоб бути «вільним» творцем зі складним графіком і стислими дедлайнами, навіть якщо вони встановлені власноруч! Тому дуже важливо, щоб ноутбук міг без зайвих зусиль впоратися з будь-яким завданням. Щоб зберігати прохолоду в будь-яких ситуаціях, система охолодження ASUS IceCool Plus у Vivobook Pro 16 використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, які прискорюють відведення тепла. 86 лопаток та імпелер вентиляторів виготовлені з міцного й легкого рідкокристалічного полімеру та вигнуті таким чином, щоб посилити повітряний потік – на 16% за мінімального рівня шуму. У швидкісному режимі система охолодження ноутбука дозволяє збільшити сумарний TDP центрального й графічного процесорів до 90 Вт. Коротко кажучи, на продуктивність Vivobook Pro 16 OLED завжди можна покластися!

Якість – це все

Для розробників мультимедійного контенту якість дисплея є одним із головних пріоритетів. Ноутбук Vivobook Pro 16 OLED оснащується високоякісним OLED-дисплеєм формату 3,2K з підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR). Цей дисплей може похвалитися точністю відтворення кольору, підтвердженою сертифікатом PANTONE® Validated, високою яскравістю (до 600 кд/м², сертифікація DisplayHDR™ True Black 600) і широким колірним охопленням (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

Створений вражати

Нова рельєфна пластина з логотипом і два стримані варіанти кольору додають особливого стилю Vivobook Pro 16 OLED. Виразний дизайн так само можна віднайти під кришкою ноутбука, де займають центральне місце займають акценти у вигляді смужок на клавіші Enter. Завдяки шарніру, що розкриває екран на 180°, творчими ідеями легше ділитися з оточуючими. А клавіша ESC у попереджувальному помаранчевому виконанні, що виділяється на фоні основного кольору, і повідомлення Vivobook на робочій поверхні продовжують тему відкриття таємниць нового світу.

Ергономічна клавіатура ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії – клавіатура ASUS ErgoSense – дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення вебкамери Full HD чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення та усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним.

Реалістичне звучання

Ноутбук Vivobook Pro 16 OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою, сертифікованою Harman Kardon. Вбудовані динаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот. Технологія Dolby Atmos® дасть вам змогу поринути в атмосферу творчості та улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Дайте волю фантазії!

У програмному центрі Creator Hub доступні засоби моніторингу та налаштування комп'ютерної системи. Тут можна здійснювати моніторинг стану ноутбука, вибирати режим роботи пристрою, відкалібрувати дисплей і задати команди для програмованих клавіш.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Яскравість

600 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

microSD

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Технологія Smart Amp

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Mainstream)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,9 кг

Довжина

25,2 см

Ширина

35,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження