Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0)

Код:734466
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 14 Flip TP3402VA-LZ202W Cool Silver (90NB10W2-M007C0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 359 ₴
35 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня потужність

Приготуйтеся до великих пригод разом із Vivobook S 14 Flip, суперуніверсальним ноутбуком-трансформером із шарніром, що розкриває дисплей на 360°, який подарує справжню свободу для роботи або розваг. Насолоджуйтеся плавною роботою програм завдяки новітньому процесору Intel® Core™ та швидкому SSD-накопичувачу, а також потіште свої очі чудовим зображенням на 14-дюймовому сенсорному NanoEdge-дисплеї. Це ідеальний ноутбук для повсякденних завдань та стильного відпочинку, а завдяки великій кількості портів, зокрема зручному порту USB 3.2 Gen 2 Type-C®, до нього легко підключити будь-які пристрої. Виберіть один із трендових кольорів – спокійний синій Quiet Blue або прохолодний сріблястий Cool Silver – і зробіть Vivobook S 14 Flip частиною свого світу вже сьогодні!

Висока продуктивність

Vivobook S 14 Flip готовий до вирішення будь-яких повсякденних завдань. Завдяки 16 ГБ оперативної пам’яті1, системі охолодження ASUS IceCool, SSD-накопичувачу на 512 ГБ та швидкісному модулю Wi-Fi 6, Vivobook S 14 Flip зробить вашу щоденну роботу легкою та зручною.

На максимальній швидкості

Vivobook S 14 Flip оснащений процесором Intel® Core™ 13-го покоління, який дозволяє виконувати всі повсякденні обчислювальні завдання. Перегляд потокового відео, вебсерфінг, редагування, проведення відеоконференції – він зробить ваше життя комфортнішим.

Холодний, тихий, швидкий

Щоб зберігати прохолоду в будь-яких ситуаціях, система охолодження Vivobook S 14 Flip використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, а також вентилятор IceBlade, який прискорює відведення тепла. Його 79 лопаток виготовлені з рідкокристалічного полімеру, тому вони легше й тонше, ніж у звичайних вентиляторів. Крім того, у вентиляторі IceBlade використовується гідродинамічний підшипник, який тихіший і менше вібрує, ніж звичайні.

Максимум приємних вражень

Подаруйте своїм очам насолоду завдяки новому сенсорному NanoEdge-дисплею Vivobook S 14 Flip зі співвідношенням сторін 16:10, який має тонкі рамки та займає цілих 85% панелі. Дисплей вкрито склом Corning Gorilla® Glass NBT™, що забезпечує підвищену стійкість до подряпин при повсякденному використанні. Він також відзначається низьким рівнем випромінюваного синього світла, що підтверджено сертифікатом TÜV Rheinland, тож ваші очі будуть у безпеці навіть під час найтриваліших сеансів перегляду.

Енергія руху

Насолоджуйтеся тривалою автономністю Vivobook S 14 Flip завдяки акумулятору ємністю 50 Вт*год. Ви можете працювати й розважатися будь-де і будь-коли – і ще довше!

Довговічний шарнір

Vivobook S 14 Flip обладнаний безступінчатим металевим шарніром, який дозволяє розкривати ноутбук на 360° і надійно утримує дисплей точно в заданому положенні. Механізм шарніра пройшов випробування на 20 тисяч циклів відкривання-закривання кришки дисплея. Використовуйте цей пристрій у режимі ноутбука, планшета та інших з упевненістю, що він завжди готовий до роботи – на довгі роки!

Платформа для творчості

Сенсорний дисплей Vivobook S 14 Flip захищено міцним склом Corning Gorilla® Glass NBT™. Він відрізняється підвищеною чутливістю, розпізнаючи найдрібніший рух пальців. Підтримка стилуса ASUS Pen 2.0 означає, що ви можете дати волю своїй творчості, не турбуючись про те, що пошкодите поверхню екрана.

Усе підключено!

Завдяки наявності повного набору портів під’єднати до ноутбука Vivobook S 14 Flip периферійні пристрої, дисплеї та проєктори буде дуже просто. Серед них пропонується порт USB 3.2 Gen 2 Type-C®, який підтримує передачу даних зі швидкістю до 10 Гбіт/с і дозволяє легко заряджати ноутбук за допомогою широкого спектру стандартних зарядних пристроїв USB-C® з напругою 5–20 В. Порт HDMI® 2.1 підтримує підключення дисплеїв формату до 4K (60 Гц), USB 3.2 Gen 2 Type-A – обмін даними на швидкості до 10 Гбіт/с, а комбінований аудіороз’єм – максимум зручності для виведення звуку.

Клавіатура ASUS ErgoSense для комфортного введення тексту

Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ASUS ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense, і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

Технологія 3DNR робить зображення вебкамери Full FHD чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення та усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників.

Чудовий звук

Ноутбук Vivobook S 14 Flip оснащений незрівнянною аудіосистемою з технологією Dolby Atmos, сертифікованою Harman Kardon. Dolby Atmos дозволяє слухати музику, фільми або подкасти з кришталево чистим багатовимірним звучанням, а інтелектуальний підсилювач гарантує більшу гучність із меншим рівнем спотворень. Vivobook S 14 Flip забезпечує об’ємний звук, який ви ніколи раніше не відчували.

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master Premium

Vivobook S 14 Flip пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Стандарт Wi-Fi 6 дає змогу вмить завантажувати контент з Інтернету – і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master Premium, до складу якого входить технологія ASUS WiFi SmartConnect. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ваш ноутбук буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу.

Суворе випробування за військовими стандартами США

Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 8 суворих методів та 21 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, у свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Підтримка NumberPad

Smart Amp Technology

harman/kardon (Mainstream)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,5 кг

Довжина

22,7 см

Ширина

31,3 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження