Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0)

Код:730796
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K3502ZA-L1533 Neutral Grey (90NB0WK1-M00WW0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 354 ₴
35 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сила, що дивує світ

Vivobook S 15 OLED – яскравий ноутбук, який дозволить виділитися з натовпу! Процесор Intel Core i5 наділяє його високою продуктивністю, а твердотільний накопичувач ємністю 1 Тб надає багато місця для зберігання файлів. Особливо варто відзначити OLED-дисплей NanoEdge з діагоналлю 15,6" – завдяки тонкій рамці (всього 7 мм) відносна площа екрану становить 84%. Серед інтерфейсів – два зручні порти Thunderbolt 4, виконані у вигляді роз'ємів USB-C. Крім відмінного технічного оснащення , Vivobook S 15 OLED може похвалитися оригінальним дизайном і доступний у трьох розкішних кольорах.*

Для будь-яких завдань

У конфігурацію Vivobook S 15 OLED може входити процесор Intel Core i5 12-го покоління, що гарантує відмінну продуктивність у будь-яких додатках, включаючи стримінг, веб-серфінг, редагування текстів, відеозв'язок або віддалену офісну роботу. Термопакет чіпа досягає 45 Вт, що забезпечує його високу швидкість.*

Тихіше, холодніше і швидше!

Vivobook S 15 OLED відрізняється ефективним охолодженням за рахунок оптимізованих компонентів: теплових трубок діаметром 8 та 6 мм та вентилятора IceBlade. 97-лопатева крильчатка виготовлена з міцного рідкокристалічного полімеру, тому вона легша і тонша, ніж у звичайних вентиляторів. Крім того, вентилятори IceBlade працюють на гідродинамічних підшипниках, які сприяють зниженню вібрації та шуму порівняно з підшипниками інших типів. Як результат, у продуктивному режимі Performance термопакет процесора досягає 45 Вт без перегріву!

Багато екранного простору

Vivobook S 15 OLED оснащується високоякісним OLED-дисплеєм NanoEdge зі співвідношенням сторін 16:9, широкими кутами огляду, колірним охопленням у 100% DCI-P3 та ультратонкою рамкою – відносний розмір екрану становить 84%. Точність кольору та глибокий чорний колір підтверджені сертифікатами Pantone Validated та VESA DisplayHDR True Black 600. Ергономічність дисплея, у тому числі низький рівень випромінюваного синього світла, сертифікована лабораторіями SGS та TÜV Rheinland.*

Кінематографічна якість

Ноутбуки ASUS оснащуються OLED-дисплеями, перевагою яких є чудова передача кольорів. Вони передають реалістичні відтінки і тому добре підходять для професійної творчої роботи з будь-якими графічними матеріалами. Крім того, завдяки особливим органічним матеріалам, які застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, вони випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, ніж РК-дисплеї, що робить їх більш комфортними для очей.

Підстроювання кольору під різні завдання

Колірне охоплення дисплея можна швидко перемикати в залежності від поточних завдань. Замість яскравих «рідних» кольорів OLED-екрана ви можете віддати перевагу стандарту sRGB для створення або перегляду онлайн-контенту, DCI-P3 для кінофільмів або Display-P3 для інших програм.

Справжня мобільність

Vivobook S 15 OLED створений для активного життя, підтвердженням чого є акумулятор ємністю 70 Вт*г. Такий запас енергії допоможе залишатися продуктивним настільки, наскільки вистачить уяви.

Досконалість у кожній деталі

Vivobook S 15 OLED виділяється серед звичайних ноутбуків своїм дизайном та привертає погляд ще до того, як піднімається його кришка. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter виділена смужками, а клавіша ESC – помаранчевим кольором. Область під клавіатурою прикрашена слоганом серії Vivobook, що відображає дослідницьке ставлення до світу. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проектів із однодумцями.

Ергономіка ErgoSense

Місія ASUS – зробити взаємодію людини з цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяє новітня технологія – клавіатура ErgoSense. Наша першорядна мета – користувальницький комфорт, і тому її клавіші мають ідеально вивірені глибини ходу і тактильний відгук. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Оптимізація зображення в режимі реального часу

Технологія тривимірного шумопоглинання (3D Noise Reduction – 3DNR) у режимі реального часу підвищує якість зображення, що отримується з веб-камери. Завдяки їй картинка при відеозв'язку буде чіткішою. Крім того, у додатку MyASUS є набір корисних візуальних ефектів: замилювання фону – для конфіденційності, оптимізація освітлення – щоб обличчя не було в тіні, відстеження рухів – щоб користувач завжди був у центрі кадру, відстеження очей – щоб погляд не здавався спрямованим убік від камери.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція AI Noise-Canceling Microphone, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція AI Noise-Canceling Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників. Випробуйте систему інтелектуального шумозаглушення ASUS за допомогою демонстраційних записів.

Вражаюча якість звуку

Аудіосистема ноутбука Vivobook S 15 OLED сертифікована фірмою Harman Kardon та підтримує функцію DTS Audio Processing – спеціальний алгоритм обробки аудіоматеріалу при виведенні звуку через вбудовані динаміки чи навушники. Завдяки йому зменшується рівень спотворень, а низькі частоти звучать насиченіше.

Ексклюзивна технологія Wi-Fi Master

У даному ноутбуці фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6E, яке отримало назву Wi-Fi Master Premium. Воно включає ексклюзивну технологію Wi-Fi SmartConnect, яка служить для автоматичного вибору найкращої точки доступу Wi-Fi з усіх наявних.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

600 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

harman/kardon (Mainstream)

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,8 кг

Довжина

23,2 см

Ширина

35,98 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження