Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520)

Код:726151
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Ноутбук Asus Vivobook S 15 OLED K5504VA-L1118WS Solar Blue (90NB0ZK1-M00520) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 459 ₴
45 999
Колір
Black фото
Blue фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неймовірні можливості, де б ви не були

Розкрийте свої можливості на повну з Vivobook S 15 OLED, чудовим ноутбуком для навчання, роботи та розваг. Завдяки потужному процесору, до моделі Intel Core i9 13-го покоління H-серії, і твердотільному накопичувачу обсягом 1 ТБ, будь-яке завдання вирішується легко – працюєте ви чи грайте, будь-де й будь-коли. Усе виглядатиме якнайкраще на приголомшливому 15,6-дюймовому OLED-дисплеї. Цей ноутбук у новому стильному дизайні з яскравими кольорами допоможе підкреслити індивідуальність. Досліджуйте світ швидше з Vivobook S 15 OLED!

Квантовий стрибок у продуктивності

Завдяки революційному процесору Intel Core 13-го покоління та до 16 ГБ оперативній пам’яті 4800 МГц забезпечують всю необхідну потужність для безперебійної потокової трансляції, роботи та розваг. Vivobook S 15 OLED – це сертифікований відповідно до вимог програми Intel® Evo™ ноутбук, що гарантує користувачам усі необхідні функції: швидке заряджання, акумулятор високої ємності для автономної роботи протягом цілого дня, швидкісні інтерфейси, миттєвий вихід із режиму сну, а також неймовірну продуктивність – і все це в ультрапортативному форм-факторі. З ноутбуком Vivobook S 15 OLED у вас у резерві завжди буде достатньо потужності.

Зберігайте холоднокровність

Не хвилюйтеся про ризики перегріву: система охолодження ASUS IceCool у Vivobook S 15 OLED використовує вдосконалені теплові трубки діаметром 8 мм і 6 мм, а також вентилятор IceBlade, який прискорює відведення тепла. Його 87 лопаток і крильчатка виготовлені з рідкокристалічного полімеру, тому вони легше й тонше, ніж у звичайних вентиляторів, крім того, вони мають меншу вібрацію. Це дозволило збільшити сумарний TDP процесорів до 45 Вт без зниження продуктивності через тротлінг.

Кінематографічна якість

Дисплей Vivobook S 15 OLED має найкраще у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю для візуальних ефектів, потрібних професіоналам, тому ідеально підходить для професійних і креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів. Завдяки властивостям органічних світлодіодів, дисплеї OLED випромінюють до 70% менше шкідливого синього світла порівняно з РК-дисплеями. Це робить їх особливо комфортними для очей і зменшує ризик пошкодження сітківки.

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Інтегрована програма ASUS Splendid дозволяє швидко та легко перемикатися між колірними гамами, що краще пасують до різних програм чи вподобань. Вибирайте між насиченими оригінальними кольорами, sRGB для перегляду сайтів, DCI-P3 для фільмів та Display P3 для неймовірно реалістичних кольорів.

Законодавець моди

Подивіться на цей новий дизайн! Такий неперевершено тонкий і легкий ноутбук ідеально підходить для мобільного життя. Дизайн моделі було оновлено: він виділяється рельєфною плашкою з логотипом, виступом на кришці, смужками на клавіші Enter і помаранчевою клавішею ESC. Ви точно будете в центрі уваги! А ще насолоджуйтеся ширшими можливостями завдяки шарніру, що розкриває екран на 180° – це дає змогу легко ділитися вмістом на екрані з друзями.

Ідеальні яскравість та відтінки за будь-яких умов

Параметри дисплея автоматично адаптуються під умови навколишнього освітлення, тому зображення на екрані ноутбука завжди буде якісним – що на сонці, що в темній кімнаті. Це забезпечує комфорт та збільшує час автономної роботи. Вбудований сенсор кольору визначає рівень зовнішнього освітлення та автоматично регулює яскравість і колірну температуру екрана, щоб забезпечити найкращу якість зображення для вашого робочого місця.

Клавіатура ASUS ErgoSense для комфортного введення тексту

Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ASUS ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense, і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Енергія на цілий день

Коли ви відпочиваєте за ноутбуком у кафе або запрацювалися до пізньої ночі, вам потрібен тривалий час автономної роботи. Завдяки акумулятору ємністю до 70 Вт·год Vivobook S 15 OLED полегшить ваше мобільне життя. Навіть після повного розряджання акумулятора технологія швидкого заряджання дасть змогу відновити 60% заряду приблизно за 49 хвилин, що забезпечить додаткові години для роботи чи розваг.

Неперевершене звучання

Ноутбук Vivobook S 15 OLED отримав чудову аудіосистему, сертифіковану фірмою Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює перших нот, а просторові аудіоефекти Dolby Atmos® підсилять відчуття занурення в музику, фільми та інший контент. Vivobook S 15 OLED звучить неперевершено!

Суворе випробування за військовими стандартами США

Vivobook S 15 OLED має виняткову міцність і відповідає вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, в свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

600 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,7 кг

Довжина

22,9 см

Ширина

35,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера