Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10)

Код:716523
Наявність уточнює менеджер
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Ноутбук Asus Zenbook 14 UX3402ZA-KP416W Aqua Celadon (90NB0WC2-M00W10) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Купуй та лови
-11%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴
44 999
39 999
Колір
Aqua Green фото
Blue фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS ZenBook 14

Переосмислена потужність і витонченість

Потужний і компактний ноутбук Zenbook 14 завтовшки всього 16,9 мм і масою всього 1,35 кг отримав захоплюючий новий дизайн – традиційно витончений, проте цілком сучасний. Великий IPS-екран NanoEdge та співвідношення сторін 16:10 видає бездоганне зображення. Екран вирізняється високою яскравістю до 400 кд/м2 та широким колірним охопленням – 100% sRGB. Процесор Intel® Core™ 12-го покоління, графічне ядро Intel Iris® Xe, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувач місткістю 512 ГБ з інтерфейсом PCIe 4.0 гарантують неперевершену роботу, а для тривалої автономної роботи передбачено акумулятор з ємністю 75 Втгод. Аудіосистема Dolby Atmos з інтелектуальним підсилювачем створює неймовірний звук. Ноутбук сконструйований з думкою про користувача: у ньому передбачено вхід у систему одним дотиком за допомогою зчитувача відбитків пальців на кнопці живлення, нова клавіатура ASUS ErgoSense та ефективна цифрова клавіатура ASUS NumberPad 2.0. Джерелом натхнення для сміливого нового дизайну кришки стала вічна класика – традиційна японська техніка «кінцуґі». Кришка доступна у двох нових свіжих кольорах: задумливий синій (Ponder Blue) та зелений селадон (Aqua Celadon). Zenbook 14 – це новий еталон портативної досконалості.

Витривалість без зупинок

Нестача розеток – більше не привід для паніки, адже ноутбук Zenbook 14 оснащений містким акумулятором ємністю 75 Втгод, якого вистачить на 18 годин продуктивної роботи. А коли настане час заряджати ноутбук, вам не доведеться сповільнятися – всього за 49 хвилин акумулятор дозарядиться до рівня в 60%.

Потужний і продуктивний

Ноутбук Zenbook 14 завжди повний енергії і готовий до будь-якої роботи, адже найсучасніший процесор Intel® Core™ 12-го покоління в поєднанні з 16 ГБ оперативної пам’яті та графічним ядром Intel Iris® Xe забезпечують комфортну роботу в багатозадачному режимі. Для зберігання даних передбачено швидкісні SSD-накопичувачі з інтерфейсом PCIe 4.0 x4 SSD, а найновіший бездротовий модуль Wi-Fi 6E (802.11ax) забезпечить бездротовий зв’язок на гігабітній швидкості.

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master Premium

ASUS пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Wi-Fi 6E – це найновіший і найшвидший стандарт Wi-Fi, а у ноутбуку Zenbook 14 він працює ще ефективніше завдяки технології ASUS WiFi Master Premium. Це рішення складається з кількох технологій, розроблених ASUS, серед яких – технологія WiFi Stabilizer: вона відфільтровує завади від інших бездротових пристроїв, тож ваш зв’язок через Wi-Fi буде виключно надійним, і ви завжди зможете насолоджуватися максимально швидким передаванням даних. Інші технологія – WiFi SmartConnect – автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ноутбук Zenbook 14 буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу.

Помічайте більше краси

Ноутбук Zenbook 14 оснащений великим IPS-екраном NanoEdge зі співвідношенням сторін 16:10, який видає неймовірно детальні зображення з надзвичайно живими кольорами. Дисплей NanoEdge має дуже тонку рамку, тому екран займає цілих 90% панелі, надаючи ноутбуку Zenbook 14 елегантного та компактного вигляду. Дисплей відображає дійсно реалістичне зображення, охоплюючи 100% відтінків колірної гами sRGB. Крім того, завдяки зниженій інтенсивності випромінюваного синього світла, яка підтверджена сертифікатом TÜV Rheinland, тривала робота перед екраном не буде шкодити вашим очам.

Насолода звуком

Ноутбук Zenbook 14 оснащений незрівнянною аудіосистемою Dolby Atmos, сертифікованою експертами з акустики Harman Kardon. Завдяки багатовимірній звуковій панорамі Dolby Atmos аудіосистема видає потужний, кришталево чистий звук, який створює ефект повної присутності. З ним ви поринете в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Чудово продумані клавіатура та тачпад ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіші розробки ASUS – клавіатура та тачпад ErgoSense – дають змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Гортаючи екран за допомогою нашого тачпада ErgoSense, ви ніби торкаєтеся до шовку. На його поверхню нанесено спеціальне покриття з малим коефіцієнтом тертя, на якому не залишається слідів від пальців, тож ваше робоче місце буде чистим, як нове.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення веб-камери чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення, і усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним. Серед ефектів вебкамери, доступних у MyASUS, є ще кілька корисних функцій обробки зображень: розмиття фону (Background Blurring) для більшої конфіденційності; оптимізація освітлення (Lighting Optimization), щоб обличчя не були затінені; відстеження рухів (Motion Tracking), щоб ви завжди знаходилися в центрі кадру, та відстеження очей (Eye Tracking), щоб ваш погляд менше відводився від камери.

USB-C® Easy Charge: тривалий час автономної роботи

Завдяки цій функції Zenbook 14 сумісний із різними зарядними пристроями стандарту USB-C®, що використовують напругу від 5 до 20 В. Заряджайте ноутбук у прискореному темпі за допомогою будь-якого зарядного пристрою із сертифікацією PD (Power Delivery) – зокрема, 65-ватного адаптера швидкого заряджання, що входить до комплекту самого ноутбука Zenbook 14, – або підзаряджайте його на ходу від зарядних пристроїв у літаках, портативних зарядних пристроїв або повербанків.*

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудована камера: 1080p FHD

Вбудовані динаміки

Підтримка систем розпізнавання мови Cortana та Alexa

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Premium)

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Клавіатура NumberPad

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Зелений

Вага

1,35 кг

Ширина

31,36 см

Довжина

22,06 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Чохол

Перехідник USB-A – RJ-45