Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді4

Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120)

Код:662071
Очікується
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Ноутбук Asus ZenBook 15 UX534FTC-A8095T Royal Blue (90NB0NK1-M02120) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 3 800 ₴
cashback iconКешбек 327 ₴
36 599
32 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Asus ZenBook UX534FTC

Креативність, стиль, інноваційність – ці якості втілює новий ZenBook. Завдяки чудовому безрамковому дисплею NanoEdge він являє собою одну з найбільш компактних 15-дюймових моделей у світі. Серед його функцій слід особливо відзначити революційний додатковий дисплей ScreenPad™ 2.0, який допоможе вам зі ще більшим комфортом працювати над творчими проектами.

Компактніше, ніж будь-коли

Ноутбук є передвісником ери ще більш компактних та легких портативних комп'ютерів. Завдяки неймовірно тонкій рамці дисплея NanoEdge нова версія стала істотно меншою у порівнянні з попередньою моделлю ZenBook 15 (UX530) і являє собою один з найменших 15-дюймових ноутбуків у світі. З таким портативним пристроєм ви зможете продуктивно працювати над своїми творчими проєктами де завгодно!

Зображення, що зачаровує

Екран ZenBook 15 виконаний у максимально компактному корпусі з неймовірно тонкою екранною рамкою (технологія NanoEdge). Завдяки відсутності чітких меж картинка практично зливається з реальністю! Чітке зображення з високою роздільною здатністю, широкі кути огляду та яскраві, реалістичні кольори – працювати за таким дисплеєм одне задоволення.

Практична конструкція

Комфорт користувача – пріоритет при розробці конструкції кожного пристрою серії ZenBook. Ось чому у моделі ZenBook UX534FTC застосовується ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift, завдяки якому при відкриванні клавіатура ноутбука автоматично нахиляється під найбільш зручним кутом. Більш того, це оригінальне інженерне рішення покращує охолодження та звучання пристрою!

Оновлений інтелектуальний тачпад

Додатковий сенсорний дисплей ScreenPad™ 2.0 – це революційно новий спосіб взаємодії з ноутбуком, який прийшов на зміну традиційному тачпаду. Його інтерфейс, що нагадує смартфони, дозволяє запускати різні додатки і працювати з ними у багатозадачному режимі. Спеціально для ScreenPad 2.0 програмісти ASUS розробили безліч корисних утиліт, наприклад Quick Key – для швидкого введення довгих послідовностей клавіш.

Безкомпромісна швидкість

Компактність ZenBook жодним чином не позначається на його продуктивності, адже він призначений для того, щоб служити як потужний інструмент для творчої роботи. Створення складних документів, глибинний аналіз даних, ретушування фотографій, редагування відеороликів і, в моменти відпочинку, трішки ігор – ZenBook UX534FTC впорається з будь-якими завданнями завдяки новітньому процесору Intel Core, відеокарті NVIDIA та іншим високопродуктивним компонентам.

Для продуктивної роботи

Ергономічна клавіатура з підсвічуванням дозволяє з комфортом використовувати ZenBook 15 для роботи в мобільних умовах. Крім того, у даному ноутбуці використовується ексклюзивний тачпад NumberPad, який може грати роль цифрового клавіатурного блоку для швидкого введення чисел.

Мобільність без кордонів

Повний набір високошвидкісних портів дозволяє під’єднувати до ZenBook різноманітні пристрої і в офісі, і в дорозі без всіляких складнощів. Ось чому у ньому використовується бездротовий модуль Wi-Fi гігабітного класу, який вирізняється стабільною роботою, розширеним покриттям і високою швидкістю передавання даних.

Автономність на цілий день

ZenBook UX534FTC оснащується акумулятором високої ємності, який ніколи не підведе вас протягом тривалого робочого дня. Довгі поїздки або ділові зустрічі не проблема для цього пристрою, навіть якщо поруч немає електричної розетки!

Високоякісний звук

Аудіотехнологія SonicMaster забезпечує безпрецедентну для таких компактних мобільних комп'ютерів якість звуку за рахунок комплексу апаратних та програмних компонентів, серед яких варто особливо виділити інтелектуальний підсилювач, що гарантує високу максимальну гучність при низькому рівні спотворень.

Ноутбук, який знає вас в обличчя!

Щоб полегшити використання ноутбука, у ньому реалізована підтримка відразу двох систем голосового керування (Alexa6, а для зручної аутентифікації через розпізнавання обличчя (функція Windows Hello) є сучасна ІЧ-камера. Спробувавши такий комфорт, ви будете дивуватися, як взагалі могли раніше взаємодіяти з комп'ютером без настільки зручних можливостей.*

Наднадійний ультрапортативний ноутбук

Ноутбук настільки міцний, що успішно пройшов випробування на відповідність військовому стандарту надійності MIL-STD 810G. Тестування включало у себе перевірку e найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах та вологості.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,6 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR3

Частота оперативної пам'яті

2133 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Камера з інфрачервоним датчиком

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,65 кг

Ширина

35,4 см

Довжина

22,0 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація