Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150)

Код:733883
Є в наявності
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) video preview
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Ноутбук Asus Zenbook Pro 16X OLED UX7602BZ-MY021W Tech Black (90NB11C1-M00150) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 494 ₴
149 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Оригінальне рішення, неймовірні можливості

Zenbook Pro 16X OLED – це безкомпромісний ноутбук для творчої роботи, виконаний у металевому корпусі з оригінальним дизайном. У його оснащення входять процесор Intel® 13-го покоління та відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 4080, а також сенсорний OLED-дисплей формату 16:10 із тонкими рамками (технологія NanoEdge), який має роздільну здатність 3.2K та підтримує розширений динамічний діапазон (HDR). За стабільну роботу потужних компонентів відповідає ексклюзивна система охолодження з механізмом Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), який при відкритті кришки піднімає клавіатуру, створюючи додатковий вентиляційний отвір. У цій моделі вперше використовується система інтелектуального підсвічування White RGB, яка забезпечує інтерактивну індикацію. Інноваційний апаратний контролер ASUS Dial дозволяє легко керувати різними параметрами у програмах Adobe®. Тачпад ASUS NumberPad став більшим і підтримує тактильний зворотний зв'язок. Zenbook Pro 16X OLED по-новому визначає, яким повинен бути ноутбук творчих професіоналів і допомагає підняти творчі можливості на новий рівень.

Сучасне рішення

При відкритті кришки Zenbook Pro 16X OLED високоточний механізм AAS Ultra автоматично піднімає клавіатуру на висоту 14,5 мм, встановлюючи її під кутом 7°. Цей кут є максимально зручним для введення тексту. До того ж, таке рішення покращує ефективність охолодження, дозволяючи створити посилений на 30% повітряний потік, що сприяє зниженню температури поверхні корпусу до 7°C. Так створюються комфортніші умови роботи і для користувача, і для центрального процесора. Крім того, «підйомний» механізм допомагає покращити стереоефект, який створює пара високочастотних динаміків.

Створений для творчості

Завдяки витонченій матовій обробці Tech Black, глянцевим деталям і суцільнометалевій конструкції Zenbook Pro 16X OLED виглядає по-справжньому стильно. Його суцільнометалевий корпус виготовлений на фрезерному верстаті з програмним керуванням із надміцного алюмінієвого сплаву серії 6000, який застосовується в аерокосмічній галузі. Зовнішні поверхні мають олеофобне покриття, що запобігає забрудненню. Кришку пристрою прикрашає фірмова концентрична текстура, а також новий логотип-монограма з підсвічуванням.

Неперевершена швидкодія

Наділений потужними компонентами ноутбук Zenbook Pro 16X OLED без найменших зусиль впорається з найважчими завданнями, адже в його апаратну входить процесор Intel Core i9-13905H і відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4080. Повністю розкрити можливості цієї потужної комбінації дозволить система охолодження ASUS IceCool Pro з механізмом AAS Ultra, завдяки якій максимальне сукупне значення TDP процесора та відеокарти може досягати 140 Вт. Крім того, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та високошвидкісний твердотільний накопичувач 1 ТБ гарантують, що ноутбук не має вузьких місць, які сповільнюють вашу творчість.

Найкраще охолодження з AAS Ultra та IceCool Pro

Високопродуктивні компоненти Zenbook Pro 16X OLED повинні ефективно охолоджуватися, щоб повністю розкрити свій потенціал. За це відповідає система охолодження ASUS IceCool Pro, яка використовує два тихих вентилятори IceBlade, кожен із 97 рельєфними лопатками. Вони охолоджують випарну камеру та 5-міліметрову теплову трубку, з’єднану з центральним і графічним процесорами, а гаряче повітря ефективно виводиться назовні за допомогою нового механізму AAS Ultra, який під час розкриття ноутбука створює вентиляційний отвір висотою 14,5 мм. Як результат, центральний і графічний процесори можуть працювати із сумарним TDP у 140 Вт у режимі продуктивності без будь-якого тротлінгу, а в стандартному режимі рівень шуму не перевищує 40 дБ.

Графіка студійного класу

Високопродуктивна відеокарта необхідна, коли справа доходить до завдань із потребами в інтенсивній обробці графіки, як-от 3D-рендеринг кінематографічні якості і відеомонтаж матеріалів у високій роздільній здатності. Відеокарта GeForce RTX 4080 студійного класу в Zenbook Pro 16X OLED пропонує розширені алгоритми ШІ функції та можливості, які допомагають швидко виконувати найскладніші завдання з візуалізації. А щоб гарантувати найкращу сумісність, продуктивність і стабільність, її супроводжує драйвер NVIDIA Studio.

Краса і функціональність

Zenbook Pro 16X OLED оснащений інтелектуальним підсвічуванням, представленим логотипом-монограмою на кришці дисплея, White RGB-підсвічуванням клавіатури з окремим налаштуванням підсвічування кожної клавіші, а також ілюмінаційними смужками на краях корпусу. Підтримується багато інтерактивних ефектів. Наприклад, ноутбук може відтворювати ексклюзивний візуальний ефект при зміні режимів роботи, увімкнення або вимкнення. При низькому рівні заряду акумулятора підсвічування почне світитися червоним кольором. Візуальні ефекти можуть супроводжувати підключення USB-пристроїв або отримання листів електронної пошти. Крім того, користувач має можливість налаштувати атмосферне підсвічування – відповідно до свого настрою або навколишнього оточення.

Додайте магії з ASUS Dial

ASUS Dial – ексклюзивний апаратний контролер, що дозволяє з великою зручністю й точністю взаємодіяти з професійними програмами для творчої роботи. У новій версії він має товщину всього 3,2 мм (на 75% менше в порівнянні з попередньою) і приємну на дотик скляну поверхню. З його допомогою можна легко змінювати розмір пензля, налаштовувати прозорість шарів, моментально скасовувати останню операцію. Також доступно велика кількість різних команд і дій, включаючи загальносистемні (налаштування яскравості екрана та гучності звуку, вертикальний скролінг тощо). На цей момент інструмент ASUS Dial вже сумісний із популярними програмами Adobe (Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic, After Effects, Illustrator), і в майбутньому сфера його застосування лише розширюватиметься.

Комфортне керування

Щоб взаємодіяти з ноутбуком Zenbook Pro 16X OLED було ще простіше, він оснащений тачпадом із тактильним зворотним зв'язком, збільшеною площею поверхні (150 х 90 мм) та сенсорами тиску, які розпізнають натискання в будь-якій його точці.

OLED-дисплей 16", 3.2K, HDR, 16:10

Будь-який контент виглядає на Zenbook Pro 16X OLED чудово, адже він оснащується новітнім сенсорним HDR OLED-дисплеєм роздільною здатністю 3.2K, підтримкою стілусів і тонкою рамкою (технологія NanoEdge). Екран зі співвідношенням сторін 16:10 має сертифікацію Dolby Vision і PANTONE Validated, що підтверджує високу точність відтворення кольорів. Він має пікову яскравість 550 кд/м2 і сертифікований VESA DisplayHDR™ True Black 500, відображуючи найглибші відтінки чорного та створюючи надзвичайно реалістичне зображення. Його колірна гамма DCI-P3 кінематографічного рівня забезпечує яскраві кольори, а час відгуку 0,2 мс за частоти оновлення 60 Гц робить динамічні сцени надзвичайно плавними. Комфорт для очей під час тривалого перебування перед дисплеєм підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Колірний простір дисплея можна швидко та легко перемикати для різних завдань або вподобань. Крім параметрів оригінального простору з насиченими кольорами можна вибирати простір sRGB для створення або перегляду вебвмісту, DCI-P3 для відтворення кінематографічного контенту або Display P3 для отримання реалістичних кольорів, які відповідають повсякденним потребам.

Технологія ASUS 3DNR

Сучасна вебкамера Zenbook Pro 16X OLED не схожа на звичайні. Технологія ASUS 3D Noise Reduction забезпечує чітке зображення в реальному часі, а функція виявлення присутності користувача AdaptiveLock захищає ноутбук, коли вам доведеться відійти від свого столу. Датчик кольору автоматично налаштовує параметри дисплея для підвищення якості зображення, а програмний центр MyASUS пропонує зручні засоби покращення відеовикликів на основі ШІ. Технологія ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) здатна значно покращувати якість зображення, отриманого за допомогою вебкамери. Унікальний алгоритм покращує чіткість зображення та усуває шуми в режимі реального часу, тому під час відеозв’язку все виглядатиме чітко.

ІЧ-камера, функція AdaptiveLock, сканер відбитків пальців

Інфрачервона камера високої чіткості з функцією AdaptiveLock керується новим контролером Intel Visual Sensing і безперебійно працює з Windows Hello. Використовуючи алгоритми ШІ, вона визначає, коли ви віддаляєтесь від ноутбука, і блокує ноутбук для гарантії безпеки даних. Коли ж ви знову наблизитеся до ноутбука, вона розблокує ноутбук. Для швидкого безпарольного входу в систему пристрій має зчитувач відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення.

Звучання, що вражає

Ноутбук ASUS Zenbook Pro 16X OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою із шістьома динаміками, сертифікованою експертами з акустики Harman Kardon. Чотири динаміки для низьких і два для високих частот видають чистий і потужний звук у будь-яких програмах, і розважальних, і комунікаційних. Технологія Dolby Atmos® дасть вам змогу поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Тривалий час автономної роботи

Творчість не має меж, тож вам потрібен акумулятор, який не підведе в будь-якій ситуації. І ноутбук Zenbook Pro 16X OLED – по-справжньому мобільний пристрій, адже його акумулятор ємністю 96 Вт год дозволяє працювати в автономномур режимі до 9 годин.

Надійність, на яку можна покластися

Ноутбук Zenbook Pro 16X OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810G. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур і вологості. Крім того, Zenbook Pro 16X OLED витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

120 Гц

Яскравість

550 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5x

Частота оперативної пам'яті

6400 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Клавіатура NumberPad, Тачпад

Вбудовані 4-смугові стереодинаміки

Вбудована камера: FHD-камера з ІЧ-функцією з підтримкою Windows Hello, із шторкою приватності

Підтримка систем розпізнавання мови Cortana та Alexa

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Premium)

Технологія інтелектуального посилення Smart Amp

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору
Час роботи та зарядка

До 9 годин

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,4 кг

Довжина

25,1 см

Ширина

35,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Рюкзак

Перехідник USB-A to RJ45

Стілус

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження