Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W)

Код:729443
Немає в наявності
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) video preview
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
Ноутбук Asus Zenbook S 13 OLED UM5302LA-LV037W Vestige Beige (90NB1238-M002W) фото
-4%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 539 ₴
53 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Найлегший ноутбук з OLED-дисплеєм розміру 13,3" (2,8K)

Потужний та компактний ноутбук Zenbook S 13 OLED, доступний у чотирьох вишуканих кольорових варіантах, задає новий стандарт мобільної досконалості. Класична елегантність поєднується у його дизайні із передовими технологіями. Він важить лише 1 кг, а товщина його корпусу, зробленого з магній-алюмінієвого сплаву, не перевищує 14,9 мм. Високу продуктивність пристрою гарантує сучасна конфігурація, що включає процесор AMD Ryzen з графічним ядром Radeon. Ноутбук наділений 13,3-дюймовим тонкорамочним OLED-дисплеєм формату 16:10 з роздільною здатністю 2,8K. Чудове зображення (сертифікація Dolby Vision) доповнене заворожливим звуком вбудованої аудіосистеми з просторовими ефектами Dolby Atmos.

Мобільна платформа

Акумулятор високої ємності дозволяє Zenbook S 13 OLED довго працювати без підключення до розетки, а підготовка пристрою до нових справ не забирає багато часу: технологія прискореної підзарядки забезпечує зростання рівня заряду акумулятора від 0 до 60% всього за 49 хвилин! Крім того, завдяки сумісності з різними зарядними пристроями стандарту USB-C цей ноутбук легко заряджати в мобільних умовах, зокрема від зовнішніх акумуляторів.

Для будь-яких завдань

Завдяки новітньому процесору AMD Ryzen з вбудованим графічним ядром Radeon, доповненому оперативною пам'яттю об'ємом до 16 гігабайт, ноутбук Zenbook S 13 OLED легко справляється з будь-якими завданнями в будь-якій обстановці. У його сучасну апаратну конфігурацію також входять твердотільний накопичувач, що гарантує швидке завантаження ОС та додатків, та бездротовий модуль Wi-Fi 6E, що забезпечує стабільне та швидкісне підключення до мережі.

Бачити більше, бачити чіткіше

Будь-який контент виглядає на ноутбуці Zenbook S 13 OLED просто чудово, адже він оснащується розкішним OLED-дисплеєм із зникаюче тонкою рамкою і роздільною здатністю 2,8K. Завдяки збільшеному формату (16:10) користувач отримує більше робочого простору, ніж дають стандартні екрани зі співвідношенням сторін 16:9. Дисплей також може похвалитися точною передачею кольорів, підтвердженою сертифікатом Pantone Validated і розширеним динамічним діапазоном (сертифікація DisplayHDR True Black 500). Його ергономічність, у тому числі низький рівень синього світла, що випромінюється ним, сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland.

Портативний OLED-кінотеатр

Ноутбуки ASUS оснащуються OLED-дисплеями, перевагою яких є чудова передача кольорів. Вони передають реалістичні відтінки і тому добре підходять для професійної творчої роботи з будь-якими графічними матеріалами. Крім того, завдяки особливим органічним матеріалам, які застосовуються при виробництві OLED-дисплеїв, вони випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, ніж РК-дисплеї, що робить їх більш комфортними для очей.

Підстроювання кольору під різні завдання

Колірне охоплення дисплея можна швидко перемикати в залежності від поточних завдань. Замість яскравих «рідних» кольорів OLED-екрана ви можете віддати перевагу стандарту sRGB для створення або перегляду онлайн-контенту, DCI-P3 для кінофільмів або Display-P3 для інших програм.

Насолода звуком

Ноутбук Zenbook S 13 OLED має чудову аудіосистему, сертифіковану фахівцями фірми Harman Kardon. Вбудовані стереодинаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот. Підтримуються просторові аудіоефекти Dolby Atmos, що підсилюють ефект занурення у музику, фільми та інший контент.

Комфорт для користувача

Місія ASUS – зробити взаємодію людини з цифровими пристроями якомога простішою та інтуїтивнішою. Саме цьому сприяють новітні розробки – клавіатура та тачпад ErgoSense. Наша першорядна мета – користувальницький комфорт. Ось чому клавіші клавіатури ErgoSense мають ідеально вивірені глибину ходу і тактильний відгук, а дотик до тачпаду ErgoSense відчувається немов шовк. Спробуйте клавіатуру та тачпад ErgoSense – і ви відчуєте, що будь-яка робота виконуватиметься легко та невимушено.

Пригнічення зростання бактерій на 99% – для захисту вашого здоров'я

На поверхнях будь-якого ноутбука знаходяться тисячі потенційно небезпечних бактерій. Щоб зробити пристрій більш гігієнічним, він обробляється ексклюзивним захисним покриттям AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує зростання бактерій у 24-годинний період на 99%. Захист AntiBacterial Guard допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.1

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У програмі MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна відфільтровувати шуми фону при звукозаписі, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Оптимізація зображення в режимі реального часу

Технологія тривимірного шумозаглушення (3D Noise Reduction – 3DNR) у режимі реального часу підвищує якість зображення, що отримується з веб-камери. Завдяки їй картинка при відеозв'язку буде чіткішою. А щоб зробити зображення ще красивішим, скористайтеся спеціальними ефектами, доступними в MyASUS.

Зручне підключення периферії

Zenbook S 13 OLED пропонує користувачеві сучасний набір інтерфейсів. Порти USB-C підтримують виведення відеосигналу на зовнішні монітори формату 4K та електроживлення за стандартом Power Delivery, а для підключення звукового обладнання є зручний комбінований аудіороз'єм.

Ексклюзивна технологія

У ноутбуці Zenbook S 13 OLED фахівці ASUS реалізували повноцінне бездротове рішення стандарту Wi-Fi 6E, яке отримало назву WiFi Master Premium. Воно включає ексклюзивні технології WiFi Stabilizer і WiFi SmartConnect. Перша з них служить для фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв, а друга автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi із усіх доступних.

Універсальна підзарядка USB-C

Zenbook S 13 OLED сумісний з різними зарядними пристроями стандарту USB-C, що використовують напругу від 5 до 20 В. Прискорена підзарядка буде здійснюватися при використанні пристрою з сертифікацією Power Delivery, у тому числі 65-ватної моделі, що входить до комплекту самого ноутбука. У мобільних умовах можна буде легко зарядитись від портативних зарядних пристроїв або зовнішніх акумуляторів.

1Стандарт ISO 22196:2011 визначає метод оцінки антибактеріальної активності оброблених протибактеріальними засобами пластмас та інших непористих поверхонь виробів (включаючи напівфабрикати). Антибактеріальне покриття ASUS нанесено на клавіатуру та область корпусу під зап'ястями. Тачпад ним не обробляється.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

600 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,0 ГГц

Максимальна частота процесора

5,1 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

2 x USB 4.0 Type-C (Gen 3)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Підтримка NumberPad

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

harman/kardon (Premium)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Бежевий

Вага

1,0 кг

Довжина

21,05 см

Ширина

29,6 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Перехідник USB-C - USB-A

Чохол

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера