Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B)

Код:726576
Очікується
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Ноутбук Dell G5 5505 Black (G55R58S2NDW-60B) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Налаштований на перемогу

Dell G5 5505 – підходяща машина як для початківців, так і досвідченіших геймерів. Цей ноутбук має міцну конструкцію, відмінну систему розсіювання тепла, ексклюзивні інтелектуальні функції та гучний звук. Потужний процесор AMD Ryzen™ 5 у поєднанні з технологією підвищення продуктивності AMD SmartShift забезпечує відмінний приріст швидкості. Дискретна відеокарта AMD Radeon Radeon RX 5600M пропонує хорошу графічну продуктивність і неймовірно плавну картинку на чіткому 15-дюймовому екрані з роздільною здатністю FHD і частотою 144 Гц. Для кращої швидкості передачі, дальності та надійності у місцях з інтенсивним трафіком у лептопа є модуль Killer Wi-Fi 6 AX1650. А широкий набір фізичних інтерфейсів для легкого підключення будь-яких пристроїв, чітка веб-камера і ємний акумулятор із підтримкою швидкої зарядки чудово доповнюють картину, забезпечуючи користувача всім, що потрібно для продуктивної роботи та гарної гри звідки завгодно.

Максимальна продуктивність

Досліджуйте віртуальний світ з усім можливим комфортом завдяки блискавичному відгуку та чудовій продуктивності, які забезпечує Dell G5 5505. Цей ноутбук оснащений мобільним процесором AMD Ryzen серії 4000 у поєднанні з графікою AMD Radeon RX 5600M, що дозволяє власнику легко працювати у багатозадачному режимі і вільно грати у сучасні ігри. А 8 ГБ пам'яті типу DDR4-3200 та твердотільний накопичувач NVMe M .2 PCIe ємністю 256 ГБ забезпечують високу продуктивність незалежно від задачі чи програми.

Дивовижна плавність

Розгляньте все в найменших деталях на 15,6-дюймовому дисплеї з максимальною роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080 пікселів), точною передачею кольору і високою частотою оновлення в 144 Гц. Він дозволяє насолоджуватися переглядом відео та іграми з повною чіткістю. Тому ви зможете використовувати ваші улюблені програми, дивитися серіали та фільми, а також насолоджуватися іграми з неймовірно реалістичною графікою. Крім того, його частота 144 Гц робить відгук дуже швидким, а картинку плавною, дозволяючи гравцю миттєво реагувати на ситуацію.

Надійне охолодження

Під час гри важливо, щоб не тільки ви зберігали холоднокровність, але і ваш ноутбук теж. Тому Dell G5 5505 оснастили продуманою системою вентиляції із двома потужними кулерами. У ній вентиляційні отвори для відведення тепла розташовані на верхній кромці корпусу по обидва боки шарнірного механізму та спрямовані назад. Тому гаряче повітря не заважатиме вам під час гри, а внутрішні компоненти ефективно охолоджуватимуться потужним потоком повітря.

Високошвидкісне підключення до мережі

Насолоджуйтесь високою швидкістю обміну даними під час роботи онлайн або геймінгу. Ноутбук оснащений бездротовим адаптером Killer Wi-Fi 6 AX1650, який забезпечує надійне підключення до мережі зі швидкістю передачі до 2.4 Гбіт/с, менші затримки при сильній завантаженості ефіру та можливість встановлювати пріоритети для трафіку, щоб потрібні вам програми завжди працювали з максимальною продуктивністю.

Створено для гри

Розширена клавіатура з цифровим блоком, виділеними ігровими клавішами та підсвічуванням стане вашим вірним союзником у будь-якій грі. Вона відрізняється коротким ходом клавіш та відмінною реакцією, що дозволяє швидко віддавати команди та вчасно атакувати супротивника. А нова гаряча клавіша «G» дозволить швидко переключитися у режим високої продуктивності. Все для того, щоб на шляху до вашої перемоги було якнайменше перешкод.

Розумна продуктивність з AMD SmartShift

Технологія AMD SmartShift допомагає Dell G5 5505 оптимізувати свою роботу таким чином, щоб показувати ще більш вражаючі результати роботи або гри. Вона використовує алгоритми машинного навчання для автоматичного підвищення продуктивності там, де цього вимагають робочі навантаження. AMD SmartShift пов'язує разом спільні блоки Infinity Control Fabric, щоб ЦП та ГП швидко реагували на різні робочі навантаження. За рахунок цього технологія динамічно перемикає потужність вашого ноутбука, допомагаючи підвищити продуктивність в іграх, редагування відео, 3D-рендерингу, створенні контенту тощо.

Широкий вибір фізичних інтерфейсів

Використовуйте додатковий монітор або швидку ігрову мишу, щоб зробити свій геймінг ще більш вражаючим. Легко перекидайте дані на різні носії та підключайте гарнітуру для повного занурення. Dell G5 5505 має всі необхідні для цього роз'єми, включаючи HDMI 2.0, USB 3.2 Type-C, mini DisplayPort, пару USB 3.2 Gen1, RJ45 Ethernet, слот для SD-карти і аудіороз'єм для навушників/мікрофона. З таким арсеналом ви зможете використовувати свій ноутбук так, як вам буде зручніше.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

AMD Radeon RX 5600M

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,5 кг

Довжина

25,4 см

Ширина

36,55 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера