Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B)

Код:722544
Немає в наявності
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3511 Black (I3538S3NIL-90B) фото
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Висока продуктивність для будь-яких навчальних та офісних завдань

Dell Inspiron 3511 – надійний, бюджетний, 15-дюймовий ноутбук, який відповідає багатьом вимогам сучасних користувачів та дає все необхідне для того, щоб ви завжди залишалися на зв'язку. Він має абсолютно новий дизайн корпусу, який став ще тоншим та легшим для підвищення портативності. Оснащений швидким процесором та достатнім запасом оперативної пам'яті, щоб забезпечити плавну та безперервну роботу протягом усього дня. І поставляється із вбудованою веб-камерою високої чіткості, тому ви можете спілкуватися онлайн у будь-якому місці та у будь-який час. Крім того, цей ноутбук створений з турботою про вас та навколишнє середовище завдяки використанню переробленого пластику. Тому Inspiron 3511 стане практичним вибором на кожен день для офісу чи навчання.

Швидкість, яка потрібна для ваших завдань

Цей портативний ноутбук Dell забезпечує стабільну продуктивність і гарну чуйність завдяки сучасним процесорам Intel Core 11-го покоління в поєднанні з жорсткими дисками або твердотілими накопичувачами PCIe. З цим процесором усі навчальні та офісні завдання виконуються легко і без зволікання, а ви можете запускати та використовувати паралельно кілька програм, щоб оптимізувати свій час та встигати більше.

Приємна для очей картинка

Отримайте більше деталей на 15,6-дюймовому екрані з вузькими рамками з трьох сторін та роздільною здатністю Full HD. Він забезпечує користувачам максимально плавне та чітке зображення від краю до краю. А програмні рішення, такі як Dell ComfortView Low Blue Light, допомагають зменшити шкідливе випромінювання синього світла і оптимізувати комфорт для очей при тривалому використанні екрану.

Підключайтеся впевнено

Вбудована HD веб-камера, яка дбає про те, щоб у кадрі ви виглядали чудово, виводить спілкування онлайн на новий рівень, дозволяючи вам завжди тримати зв'язок із колегами, викладачами, друзями та родиною. Вбудований бездротовий модуль Wi-Fi 5 гарантує стабільне підключення до мережі і швидкий обмін даними, а кілька портів, включаючи USB 3.2 та HDMI 1.4, дозволяють підключати до ноутбука різні аксесуари і додаткові пристрої. Таким чином, з Dell Inspiron 3511 ви можете впевнено почуватися як вдома чи в офісі, так і за його межами.

Готовий до віддаленої роботи

Цей ноутбук постачається з досить ємним акумулятором і підтримує функцію швидкого заряджання ExpressCharge™, яка допомагає зарядити батарею до 80% всього за 60 хвилин. Це зводить до мінімуму час, який ви проводите прив'язаним до розетки та дає вам більше свободи у переміщеннях.

Комфорт на кожен день

Dell Inspiron 3511 розроблений для активного та регулярного використання, тому його дизайн не тільки привабливий, а й практичний. Зокрема завдяки шарніру, який піднімає пристрій під ергономічним кутом, забезпечується більш зручний кут набору тексту. Крім того, лептоп забезпечений невеликими гумовими ніжками та накладками на петлях, які запобігають ковзанню та забезпечують додаткову стійкість на твердих поверхнях.

Зручна клавіатура та тачпад

Насолоджуйтесь комфортною роботою завдяки розширеній клавіатурі із цифровою панеллю. Вона отримала збільшені на 6,4% клавіші, що разом із тихою роботою та м'яким зворотним зв'язком робить набір тексту приємнішим. А велика сенсорна панель спрощує навігацію по меню та вмісту робочих вікон.

Друге життя пластику

Компанія Dell дбає не тільки про комфорт користувачів своїх продуктів, а й захист навколишнього середовища. Саме тому використовує у своїх ноутбуках перероблений пластик. Таким чином, сучасні ноутбуки Inspiron від Dell – це ще один крок до того, щоб зробити навколишній простір екологічно чистим та зменшити кількість відходів.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,1 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,73 кг

Ширина

35,85 см

Довжина

23,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація