Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B)

Код:726581
Є в наявності
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Ноутбук Dell Inspiron 3525 Silver (I3558S3NIW-25B) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 242 ₴
24 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dell Inspiron 3525

Dell Inspiron 3525 – це надійний та функціональний ноутбук, який пропонує гарний баланс продуктивності, часу автономної роботи та доступності, що робить його оптимальним вибором для студентів, звичайного домашнього використання чи віддаленої роботи. Він оснащений ефективним процесором AMD Ryzen та швидким накопичувачем SSD, які дозволяють лептопу легко справлятися з повсякденними навантаженнями і без проблем працювати в багатозадачному режимі. А 15,6-дюймовий FHD 120 Гц екран, зручна клавіатура, компактний дизайн і ємний акумулятор дають можливість комфортно працювати та переглядати контент, де б ви не знаходилися – вдома, в офісі або в дорозі. У той час як вбудована веб-камера високої чіткості допоможе легко спілкуватися зі своїми одногрупниками, колегами або рідними. З Inspiron 3525 ви зможете робити все краще та встигати більше.

Хороша швидкість роботи

Inspiron 3525 пропонує власникові швидшу реакцію та стабільну продуктивність день у день завдяки процесору AMD Ryzen у поєднанні з твердотільним накопичувачем PCIe. Цей процесор дає достатньо потужності для виконання простих повсякденних завдань та комфортного відпочинку після робочого дня. А твердотільний накопичувач PCIe NVMe M.2 забезпечує безперебійну роботу, високу швидкість читання/запису і блискавичний запуск операційної системи та додатків. Тому все, що вам потрібно буде виконуватися швидко та чітко.

Відмінна картинка та комфорт для ваших очей

Вчіться, працюйте та відпочивайте без перешкод. 15,6-дюймовий екран зі світлодіодним підсвічуванням та антивідблисковим покриттям робить роботу з електронними таблицями і документами надзвичайно зручною навіть в умовах яскравого освітлення. Велика діагональ, роздільна здатність Full HD (1920 x 1080 пікселів) та частота оновлення 120 Гц забезпечують зручне робоче середовище та чітке зображення під час перегляду відео. Широкий екран у поєднанні з вузькою рамкою дає кращий кут огляду та збільшену область відображення, що також сприяє кращій продуктивності. Як і програмне забезпечення ComfortView, сертифіковане TUV Rheinland, яке зменшує шкідливе випромінювання синього світла, щоб ваші очі відчували себе комфортно під час тривалого перегляду.

Простота використання

Стильний і легкий, цей ноутбук ідеально підходить навіть для роботи в дорозі. Він має стереодинаміки, порти USB 3.2 Gen 1 Type A та USB 2.0 для підключення додаткової периферії, комбінований роз'єм для навушників та мікрофона, HDMI 1.4 та пристрій читання карток SD. А порт Type-C™ дозволяє легко підключати невеликі пристрої до ноутбука з першої спроби та швидко перекидати дані. Крім того, можливості швидкого заряджання ExpressCharge™ зводять до мінімуму час, який ви проводите біля розетки, і заряджають акумулятор до 80% за 60 хвилин. І все це в компактному 15,6-дюймовому форм-факторі, який зручно носити з собою, куди б ви не вирушили – до улюбленого кафе чи подорожі у іншу країну.

Тримайте зв'язок, спілкуйтеся вільно

Швидкий Wi-Fi 5 (802.11ac) з високою пропускною здатністю, HD-камера з роздільною здатністю 720p і частотою 30 кадрів в секунду та вбудований мікрофон допоможуть вам безперешкодно спілкуватися онлайн та брати участь у відеоконференціях, які можуть зробити цінний внесок у ваше особисте або професійне життя. Залишайтеся на зв'язку завжди, де б ви не знаходилися і максимально використовуйте всі доступні вам можливості.

Зручна клавіатура та тачпад

Dell Inspiron 3525 оснащений стандартною клавіатурою з повним набором допоміжних клавіш для підтримки набору тексту та числових значень. Особливо це буде корисно для офісних працівників, які часто використовують цифрові клавіші. При цьому хід і розмір клавіш зручні, а час відгуку короткий, що допомагає користувачам отримувати найкращі враження від тексту. А великий чутливий тачпад допомагає працювати там, де немає можливості використати звичну мишку. Комфорту також додає спеціальна конструкція петель, що піднімають пристрій під ергономічним кутом, забезпечуючи більш зручний набір тексту.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,1 ГГц

Максимальна частота процесора

4,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,68 кг

Довжина

23,5 см

Ширина

35,85 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера