Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G)

Код:710629
Немає в наявності
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 5510 Grey (G155516S3NDL-60G) фото
cashback iconКешбек 429 ₴
42 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вся міць у ваших руках

Підвищуйте свою конкурентну перевагу і кидайте виклик будь-кому з потужним ігровим ноутбуком Dell G15 5510. Він оснащений продуктивним 6-ядерним процесором Intel Core і графічною картою NVIDIA GeForce RTX 30-ї серії, які разом з високошвидкісним твердотілим накопичувачем легко забезпечать продуктивність, так необхідну для всіх геймерів та творчих людей. А вдосконалена система охолодження подбає про те, щоб ніщо не перешкоджало вам йти до своєї мети. Дивовижно швидкий 15,6-дюймовий FHD дисплей із частотою 120 Гц дозволить бачити все чітко та швидко реагувати на погрози. А Wi-Fi 6 нового покоління забезпечить постійне підключення з найкращою швидкістю, тому вам більше не доведеться турбуватися про те, що ви знову відключите під час гри. Це справді потужна машина для тих, хто хоче вийти на якісно новий рівень у всьому.

Сміливий дизайн

Цей ноутбук із серії G15 виглядає потужно і всім своїм виглядом показує, що готовий брати участь у будь-яких пригодах. Різкі лінії, система вентиляції, що помітно виділяється, та акцент на практичності – ось основні риси дизайну Dell G15 5510. А тонка 3-стороння рамка навколо екрану дозволяє поглянути на все ширше і зануритися у свої улюблені ігри з головою.

Гарантована потужність

Завдяки процесору Intel Core i5 10-го покоління з 6 ядрами та максимальною частотою 4,5 ГГц ви можете насолоджуватися високою продуктивністю, чим би ви не займалися – граєте ви онлайн із друзями, ведете трансляцію, дивитеся відео чи працюєте над своїм творчим проектом. На додаток до цього, ноутбук оснащений 16 ГБ оперативної пам'яті та твердотілим накопичувачем на 512 ГБ, що забезпечить швидше завантаження системи та будь-яких програм, а також миттєву реакцію на ваші команди. Тому що швидкість – це одна з головних переваг у грі і не тільки.

Гра на абсолютно новому рівні

Dell G15 5510 оснащений новітньою відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti на базі архітектури NVIDIA Ampere з передовими функціями штучного інтелекту, новими ядрами RT, тензорними ядрами і потоковими мультипроцесорами для відтворення по-справжньому реалістичної графіки з трасуванням променів. Крім того, з виділеною пам'яттю GDDR6 об'ємом до 4 ГБ ви зможете насолодитися грою у всій її красі завдяки більш швидкому завантаженню та тихій роботі системи.

FHD екран із частотою 120 Гц – те, що потрібно для ігор

Пориньте в атмосферу битви і слідкуйте за кожним рухом ворога за допомогою кришталево чіткого дисплея ігрового класу. Висока частота оновлення 120 Гц і роздільна здатність FHD (1920 x 1080) забезпечують швидку, плавну і деталізовану картинку за будь-яких обставин. Не проґавте нічого, що для вас важливо.

Зберігає прохолоду в найспекотніших битвах

Для того щоб дозволити потужній начинці ноутбука працювати з максимальною віддачею, його забезпечили ефективною системою охолодження. Її конструкція, натхненна серією Alienware, включає подвійний повітрозабірник зверху клавіатури і знизу. Через них повітря всмоктується, а потім викидається через чотири вентиляційні отвори, розташовані з боків і ззаду, що допомагає максимізувати потік і досягти оптимального охолодження та відведення тепла. Це дозволяє компонентам залишатися прохолоднішими, а тактові частоти залишаються вищими під час роботи навіть із найвимогливішими додатками.

Повний вперед

Модуль найновішого стандарту Wi-Fi 6 з підтримкою гігабітних швидкостей та більш стабільним підключенням забезпечить вам ігри з малою затримкою, плавне відтворення потокового відео високої чіткості та безперебійний голосовий та відеочат. Насолоджуйтесь всім, що робите онлайн.

Батарея, яка дає вам більше часу

Не дозволяйте грі залежати від розетки поблизу. Цей ноутбук оснащений потужним акумулятором на 56 Вт*г з підтримкою швидкого заряджання, що гарантує вам високий ступінь мобільності та дозволяє скоріше зарядити його, коли потрібно якнайшвидше повернутися до роботи або проходження місії.

Alienware Command Center на Dell серії G

Фахівці Dell створили інноваційне програмне забезпечення, спеціально розроблене для покращення вашого ігрового процесу, точного налаштування всіх ваших ігрових та системних налаштувань, вирішення проблем та управління часом. Alienware Command Center допоможе вам відкалібрувати всі елементи управління, персоналізувати простір та легко контролювати своє апаратне та програмне забезпечення.

Клавіатура з підсвічуванням

Грайте та працюйте з комфортом навіть при слабкому освітленні завдяки клавіатурі з яскравим підсвічуванням. З нею ви не промахнетесь повз потрібну клавішу навіть у повній темряві. І нехай навколишні умови не впливають на вашу результативність.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,4 кг

Ширина

35,7 см

Довжина

27,3 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація