Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377)

Код:716501
Немає в наявності
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
Ноутбук Dell Inspiron G15 Black (5511-3377) фото
cashback iconКешбек 539 ₴
53 990

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гра на новому рівні

Dell Inspiron G15 – це продуктивний ноутбук, створений спеціально для геймерів. Сучасний, потужний процесор Intel Core i7, який доповнений надшвидкою пам'яттю та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3060 дозволить вам розкрити всю його міць, яку ви перетворите на свої перемоги у віртуальних битвах. А 15,6-дюймовий екран дасть можливість випереджати ваших супротивників за рахунок збільшеної швидкості реакції. Все це доповнено відмінним набором портів та передовими інтерфейсами, які роблять використання лептопа більш комфортним. Насолоджуйтесь визначною продуктивністю та виведіть свої ігри на новий рівень завдяки приголомшливим технологіям, що використовуються в ноутбуці Dell Inspiron G15.

Потужність гарантована

Оскільки Dell G15 створювався як геймерський ноутбук, його оснащення відповідає високим вимогам любителів ігор. Завдяки потужному 8-ядерному процесору Intel Core i7 11-го покоління лептоп легко впорається з усіма поставленими перед ним завданнями, будь то сучасні ігри, робота з вимогливим софтом на роботі або редагування відео для творчого проекту. А 16 ГБ оперативної пам'яті додадуть швидкості у всьому. З ним ви зможете робити набагато більше у повсякденному житті та вийти на новий рівень кіберспортивних змагань.

Ігрова графіка

За графічну продуктивність та створення чудової картинки відповідає відеокарта NVIDIA® GeForce® RTX 3060 з архітектурою Ampere 2-го покоління RTX, новими ядрами RT, тензорними ядрами та потоковими процесорами для реалістичної графіки, а також передовими механізмами штучного інтелекту. Крім того, вона пропонує до 6 ГБ виділеної пам'яті GDDR6, за рахунок чого геймери можуть насолоджуватися грою у всій її красі завдяки більш швидкому завантаженню та тихій системі.

Чудова чіткість навіть у динамічних сценах

Працюйте ефективно та занурюйтесь у реалістичний світ улюбленої гри у неробочий час завдяки Full HD дисплею. Таке поєднання гарантує швидкий, плавний та деталізований ігровий процес, даючи вам додаткову перевагу перед суперниками за рахунок високої швидкості реакції. А також забезпечує максимально чітке зображення навіть у дуже динамічних моментах, що робить ваші мультимедійні розваги незабутніми.

Належне охолодження

Система охолодження ноутбука включає подвійні повітрозабірники у верхній частині клавіатури та в нижній частині G15, які забезпечують активніший забір повітря. Потім повітряний потік проходить через мідні повітроводи і випускається через чотири вентиляційні отвори збоку та ззаду, що допомагає максимізувати потік повітря та забезпечити оптимальне охолодження та розсіювання тепла. Тому навіть під високими навантаженнями ноутбук не втрачає свого темпу.

Гра вдома та за його межами

Поєднання ергономічної клавіатури, ємної батареї та швидкого Wi-Fi забезпечує мобільність у всіх сенсах цього слова. Ноутбук G15 легко можна брати з собою на роботу або навчання, щоб у вільний час розслабитись, граючи в улюблені онлайн-ігри. Тим більше, що наявність модулів Killer Gigabit Ethernet та Killer™ Wi-Fi 6 забезпечує мінімізацію затримок в іграх, плавну потокову передачу HD-відео та безперебійний голосовий та відеочат.

Об'ємний звук з Nahimic 3D Audio

Поліпшіть свій ігровий процес із чистим звуком з усіх боків. Якісні динаміки та підтримка технології Nahimic 3D Audio дозволяють геймерам дуже чітко чути кожен шурхіт. Програмне забезпечення Nahimic також дозволяє відрегулювати гучність різних звуків, щоб ви могли краще чути кроки суперника, змагаючись в улюбленій грі.

Міцність та досконалий дизайн

Елегантний мінімалістичний дизайн, натхненний культовим стилем Alienware, вирізняє Dell G15 серед інших ігрових ноутбуків цього класу. У цьому ноутбуці з характерною виїмкою на шарнірі більшість портів розташовані на задній панелі, що позбавляє вас від кабелів, які плутаються під рукою. Крім того, ноутбук зроблений максимально міцним та пройшов тестування на роботу в нестандартних умовах, а кожен його компонент був перевірений на надійність, що гарантує справну роботу та справжню довговічність G15.

Ваш командний центр

Інноваційне програмне забезпечення Alienware Command Center, призначене для ігрових ноутбуків Dell серії G та Alienware, допоможе вам покращити ігровий процес, точно налаштувати параметри та краще контролювати свій апарат. Воно дозволяє налаштувати функціональність ноутбука під вимоги конкретної гри, а також персоналізувати його простір та конфігурацію. Завдяки цьому у вас буде свій неповторний стиль, але найголовніше, ви гратимете саме так, як хочете, без підгальмовування та переривання.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

TPM 2.0

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

7164 mAh

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,65 кг

Ширина

35,6 см

Довжина

27,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація