Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP)

Код:690102
Немає в наявності
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3551 Titanium Gray (N998PW3551_WP) фото
cashback iconКешбек 529 ₴
52 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужність, доповнена інтелектом

Dell Precision 3551 – це продуктивна робоча станція, ідеально пристосована для виконання робіт будь-якої складності, від проектування в САПР до професійного редагування відео. Вона оснащена потужним процесором, графікою NVIDIA Quadro® і 16 Гб оперативної пам'яті, тому без проблем потягне навіть ресурсомісткі програми. А інтелектуальна платформа Dell Optimizer for Precision зробить використання ноутбука ще простішим та зручнішим, регулюючи рівень продуктивності там, де це необхідно в даний момент. Працюйте з комфортом і втілюйте свої ідеї в реальність з Dell Precision.

Яскравий екран для яскравих ідей

15,6-дюймовий IPS екран дозволяє однаково комфортно працювати з графікою і таблицями, серфити в інтернеті та переглядати відео. Роздільна здатність Full HD (1920х1080) забезпечує високу чіткість зображення, а матове покриття дозволяє зручно працювати в будь-яких умовах – і в приміщенні, і на вулиці.

Для найскладніших завдань

Модель Precision 3551 прекрасно підійде для графічних дизайнерів, проектувальників, програмістів та інших фахівців, які потребують потужного, але мобільного робочого інструмента. Вона оснащена процесором Intel Core i7-10750H з максимальною тактовою частотою 5 ГГц і 16 Гб оперативної пам'яті DDR4. Цього більш ніж достатньо для швидкого завантаження додатків, обробки відео, виконання складних розрахунків та інших задач. У тому числі і тих, що вимагають значних технічних ресурсів.

Оптимізовано штучним інтелектом

Цей ноутбук не тільки продуктивний, а ще й розумний. Вбудована платформа штучного інтелекту Dell Optimizer for Precision вивчає ваші звички і постійно адаптується до стилю роботи з системою і додатками. І на основі цих даних регулює налаштування в фоновому режимі для підвищення загальної продуктивності лептопа. Тим самим, створюючи для вас більш раціональну, персоналізовану та ефективну робочу середу.

Професійна графічна система

Ставте перед собою амбітні цілі, а Dell Precision 3551 допоможе вам впоратися з усім. Завдяки графічному адаптеру NVIDIA Quadro® P620 з 4 Гб виділеної пам'яті цей лептоп дозволяє з легкістю працювати з 2D і 3D САПР, CUDA, DirectCompute, OpenCL™ та іншим спеціальним софтом. Незалежно від того, розробляєте ви революційні продукти або розповідаєте вражаюче яскраві візуальні історії, NVIDIA Quadro® дає вам можливість зробити це блискуче.

Функціональний помічник

Використовуйте будь-які додаткові пристрої та аксесуари, щоб зробити роботу набагато продуктивнішою. Ноутбук оснащений набором всіх необхідних портів, включаючи USB Type-C з технологією Thunderbolt ™ і трьома USB 3.2 Type-A, один з яких працює за технологією PowerShare для зарядки пристроїв навіть тоді, коли лептоп вимкнений або знаходиться в сплячому режимі, але підключений до джерела живлення. Також у нього передбачені HDMI для підключення додаткового монітора або проектора, картрідер MicroSD і комбінований роз'єм для навушників та мікрофону.

Чудова швидкодія

Робіть все швидше. Встановлений в ноутбуці SSD ємністю на 512 Гб прискорює завантаження системи і додатків, забезпечує більш швидкий відгук, а також дає достатньо місця для зберігання програм і готових проектів.

Вражаюча автономність

Щоб ви могли найбільш ефективно використовувати свій день, ноутбук отримав ємний акумулятор, який дасть достатньо часу для роботи або відпочинку навіть тоді, коли поблизу не виявиться джерел живлення. А підтримка фірмової технології швидкої зарядки ExpressCharge™ дозволить поповнити запаси батареї від 0 до 80% всього за годину, щоб ви могли повернутися до справ максимально швидко.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2933 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA Quadro P620

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка

Precision

Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,89 кг

Ширина

35,91 см

Довжина

24,9 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація