Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP)

Код:723286
Немає в наявності
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
Ноутбук Dell Precision 3571 Grey (N099PW3571UA_WP) фото
cashback iconКешбек 982 ₴
98 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний інструмент для вашої творчості

Вдосконалюйте свої навички за допомогою мобільної робочої станції Dell Precision 3571, яка відрізняється підвищеною продуктивністю та має все необхідне інтенсивної роботи. Цей ноутбук був створений, щоб допомогти вам створювати, використовуючи можливості Dell Optimizer for Precision, AI та VR, а також процесори Intel 12-го покоління та потужне графічне рішення NVIDIA GeForce RTX A1000, щоб ви могли легко втілити свої ідеї у життя. Отримайте більше гнучкості, працюючи на великому трекпаді, та працюйте з комфортом на 15-дюймовому FHD екрані з апаратною функцією фільтрації синього світла. Підключайте всі периферійні пристрої за допомогою набору портів, включаючи Thunderbolt, HDMI, USB-А та інші. І насолоджуйтесь екологічністю, оскільки новий Dell Precision 3571 використовує 21% біопластику з деревини. А найвища продуктивність разом із компактністю та елегантним дизайном роблять цей пристрій ідеальним супутником не тільки в офісі, а й під час численних відряджень. Dell Precision 3571 — це мобільна робоча станція з функціями, гідними професіоналів.

Висока продуктивність для складних процесів

Ця тонка, легка та потужна робоча станція дозволить вам відкрити для себе справжню продуктивність рівня настільного ПК, укладену в мобільний 15-дюймовий ноутбук. Процесор Intel Core i7 12-го покоління забезпечує блискавичну швидкість та максимальну продуктивність для найскладніших завдань на кшталт проектування, фінансового аналізу чи веб-дизайну, і навіть сучасних ігор. А професійна графіка NVIDIA GeForce RTX A1000 з новою архітектурою NVIDIA Ampere та ядрами трасування променів значно розширить ваші творчі можливості.

Dell Precision 3571

Підходить для будь-якого проекту

Робоча станція Precision 3571 втілює у життя ідеї, що формують світ. Незалежно від того, чи працюєте ви в галузі редагування, дизайну, фінансів, графіки або освіти вона готова надати вам все, що потрібно для ефективної роботи.

Великий запас пам'яті

Відчуйте всі переваги по-справжньому швидкого пристрою та легко працюйте в режимі багатозадачності. З 32 ГБ оперативної пам'яті стандарту DDR5 ви можете запускати стільки програм, скільки хочете, без втрати продуктивності та уповільнення ноутбука. А обсягу SSD накопичувача на 512 ГБ достатньо для зберігання важливих документів та файлів, улюблених пісень, фільмів та фотографій.

Dell Precision 3571

Все як на долоні

Dell Precision 3571 відмінно підійде як для роботи зі складними обчисленнями, так і для творчих завдань та обробки цифрового контенту. Його 15,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD (1920 x 1080) та високою яскравістю демонструє фільми, ігри та фотографії з вражаючою чіткістю та точність деталей. Більш того, дисплей підтримує технологію Low-blue-light (LBL), яка зменшує кількість синього світла та робить тривалу роботу з ноутбуком більш комфортною та безпечною для ваших очей.

Dell Precision 3571

Dell Optimizer для кращого досвіду користувача

Вбудована платформа штучного інтелекту Dell Optimizer вивчає, як ви працюєте, та адаптується для створення більш розумного та персоналізований досвід роботи з ноутбуком. Вона може автоматично оптимізувати систему для продовження терміну служби батареї або підвищення продуктивності, а також містить функцію шумоподавлення для зменшення шуму фону під час конференц-зв'язку. Крім того, Dell Optimizer for Precision дозволяє досвідченим користувачам використовувати ексклюзивну функцію аналітики для оцінки робочого навантаження та стану системи, що допомагає підвищити персоналізовану продуктивність. Ви також можете створювати звіти в Analytics для діагностики системи та підвищення продуктивності.

Dell Precision 3571

Сучасні дротові та бездротові інтерфейси

Про універсальність цієї мобільної робочої станції свідчить використання передових інтерфейсів. Так, модуль Wi-Fi 6E дозволить вільно підключатися до бездротової мережі навіть у перевантажених мережами середовищах та швидко передавати великий обсяг інформації. Крім того, Dell Precision 3571 має чудовий вибір фізичних портів. У його арсеналі є пара USB-A USB 3.2 Gen 1 (до 5 Гбіт/с), один з яких підтримує PowerShare, дозволяючи через нього заряджати мобільний пристрій, коли ноутбук працює від батареї. Два USB-C з повною підтримкою Thunderbolt 4 (швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с та виведення відео на два зовнішні дисплеї 4К з частотою 60 Гц) та альтернативним режимом DisplayPort. А також HDMI 2.0, мережевий порт RJ-45 та слот для SD карт пам'яті.

Dell Precision 3571

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

400 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише з ОС Windows)

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка

Precision

Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,79 кг

Довжина

23,3 см

Ширина

35,78 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера