Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS)

Код:732505
Немає в наявності
Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 3480 Gray (210-BGDH-2305SSS) фото
cashback iconКешбек 999 ₴
99 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dell Precision Workstation 3480

Насолоджуйтесь бездоганною продуктивністю, справжньою багатозадачністю та використовуйте будь-які інструменти та професійне програмне забезпечення, які потрібні вам для ефективної роботи. Мобільна робоча станція Dell Precision 3480 забезпечить все необхідне для цього. Вона оснащена процесором Intel Core i7 13-го покоління, новітньою пам'яттю DDR5 об'ємом 64 ГБ, швидким твердотільним накопичувачем і операційною системою Windows 11 Pro. А також дискретною графікою NVIDIA RTX A500 та спеціалізованою платформою Dell Optimizer for Precision із вбудованим штучним інтелектом для оптимізації роботи вашого ПК. І може похвалитися високою безпекою завдяки розширеним функціям захисту, таким як сканер відбитків пальців, ІЧ-камера і захисна шторка. Ця ультрамобільна робоча станція завжди слідуватиме за вами і допоможе вам впевнено творити та працювати там, де вам зручно.

Робота без прив'язки до місця

Dell Precision Workstation 3480 — це високопродуктивна мобільна робоча станція, призначена для професіоналів, яким необхідні потужні обчислювальні можливості та виняткова портативність. Ця 14-дюймова модель має досить компактні розміри і важить всього 1,39 кг, завдяки чому є найлегшою в 3000 серії. А ще оснащена 3-елементним акумулятором ємністю 54 Вт*г для тривалого використання навіть далеко від розеток, і зручною клавіатурою з підсвічуванням для набору тексту за будь-яких умов освітлення. Все це робить її ідеальною для професіоналів, яким необхідно працювати у дорозі.

Неперевершена потужність для вирішення будь-яких завдань

Робота з великими масивами даних або кодом, рендеринг відео, 3D-моделювання або проектування Dell Precision Workstation 3480 без проблем впорається з усім. Цей ноутбук оснащений процесором Intel Core i7-1360P та приголомшливими 64 ГБ оперативної пам'яті, завдяки яким забезпечує вражаючу продуктивність та блискавичну швидкість відгуку. Ви легко зможете користуватися «важким» професійним софтом та запускати стільки програм, скільки ви захочете, без втрати продуктивності.

Графічний процесор NVIDIA RTX A500

Прискорте роботу з графікою завдяки дискретній відеокарті NVIDIA RTX™ A5000. Вона забезпечує відмінний баланс потужності, продуктивності та надійності для вирішення складних завдань. Цей графічний процесор побудований на базі архітектури NVIDIA Ampere і має швидку відеопам'ять GDDR6 — все для того, щоб дизайнери, інженери та художники могли легко реалізовувати свої проекти та творити із задоволенням.

2 ТБ для зберігання всіх даних

Dell Precision 3480 також включає твердотільний накопичувач M.2 NVMe PCIe для швидкого та ефективного зберігання даних. Загальної ємності SSD об'ємом 2 ТБ достатньо для зберігання великих робочих проектів, а також сотень важливих документів та файлів, улюблених пісень, фільмів та зображень. Тому ви зможете все тримати під рукою та брати із собою на виїзні зустрічі та презентації.

Чітка картинка

14-дюймовий екран ноутбука має роздільну здатність Full HD (1920 x 1080) та широкоформатне співвідношення сторін 16:9. Разом з яскравими кольорами та широкими кутами огляду IPS матриці це забезпечує чудову картинку перед очима – барвисту, детальну, реалістичну. А функція Low Blue Light подбає про те, щоб ваші очі втомлювалися набагато менше, навіть після багатогодинної роботи перед екраном.

Добре захищений, абсолютно надійний

Ви можете довіряти Precision 3480 всі свої конфіденційні дані і повністю покладатися на цей ноутбук. Він працює під управлінням ефективної та безпечної Windows 11 Pro, а також пропонує розширені функції захисту, включаючи спеціальний апаратний чип безпеки TPM, розпізнавання облич, сканер відбитків пальців та блокування веб-камери за допомогою спеціальної шторки. Таким чином, ви можете бути впевнені в своєму ПК.

Готовий до спільної роботи

Зробіть своє робоче місце по-справжньому зручним та функціональним. Ця робоча станція пропонує не тільки визначну продуктивність, але й дозволяє використовувати будь-які необхідні вам аксесуари та периферію. Вона оснащена двома портами USB-A 3.2 Gen 1 і двома передовими USB-C Thunderbolt 4 (USB 4, Power Delivery, DisplayPort), HDMI 2.0 та мережевим RJ-45 для підключення різної техніки — від моніторів з високою роздільною здатністю до принтерів і графічних планшетів. А наявність високошвидкісного Wi-Fi 6E (802.11ax) та Bluetooth забезпечує швидке бездротове з'єднання з мережею та різними бездротовими пристроями.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

400 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 х USB 4.0 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка

Precision

Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,39 кг

Довжина

21,2 см

Ширина

32,135 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження