Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU)

Код:724309
Очікується
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Ноутбук Dell Vostro 14 3420 Carbon Black (N2018VNB3420UA_UBU) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dell Vostro 14 3420

Dell Vostro 3420 – це стильний бізнес-ноутбук, з яким ви легко впораєтеся з усіма завданнями, де б ви не знаходилися. Завдяки потужній апаратній начинці, високоякісному 14-дюймовому Full HD екрану, ємній батареї та тонкому й легкому дизайну цей ПК дозволяє працювати весь день та підтримувати зручний для вас темп. Він також пропонує легендарну надійність та безпеку корпоративного рівня, щоб ви могли покластися на свій лептоп у будь-яких ситуаціях. А вологозахищена повнорозмірна клавіатура з великою сенсорною панеллю допоможе вам розслабитися, поки ви працюєте далеко від дому. У той час як широкий набір портів та можливості бездротового підключення нового покоління зроблять вашу роботу справді комфортною.

Постійна продуктивність щодня

Більше ніяких затримок та повільного відгуку. Цей високопродуктивний ноутбук оснащений процесором Intel Core 11 покоління, який дозволяє ефективно справлятися з будь-якими завданнями. З ним ви отримаєте потужність, необхідну для складних офісних завдань, ресурсомістких проектів та комфортного перегляду мультимедіа. А швидкий і ємний SSD разом із значним запасом оперативної пам'яті забезпечать миттєвий відгук та високу швидкість у всьому – від завантаження системи до перемикання між програмами. Розширте свої можливості у всьому з Dell Vostro 14 3420.

Чіткий та безпечний для очей 14-дюймовий екран

Ноутбук оснащений 14-дюймовим IPS екраном, який забезпечує чітке зображення та реалістичну передачу кольорів для створення по-справжньому вражаючої картинки. Висока роздільна здатність FHD і насичені фарби, що залишаються чіткими під різними кутами, роблять перегляд контенту ще кращим, а роботу простішою. Більше того, екран використовує програмну технологію Dell ComfortView, сертифіковану TÜV Rheinland, яка допомагає зменшити шкідливе випромінювання синього світла, щоб оптимізувати комфорт для очей при тривалому використанні.

Завжди з вами. Завжди готовий до роботи

Завдяки вазі всього 1,49 кг та компактним розмірам цей ноутбук просто створений для тих, хто не сидить на місці. Він легко поміститься в сумку і вирушить з вами до офісу, на зустріч чи у поїздку. Більш того, лептоп оснащений чудовою батареєю з підтримкою швидкого заряджання ExpressCharge, яка може зарядити акумулятор до 80% всього за годину. Тому ви можете повністю покластися на свій пристрій протягом дня і виконувати всі свої завдання навіть у дорозі. Крім того, батарея, яка динамічно адаптується до системних вимог та інших налаштувань, дозволяє вам плавно насолоджуватися приголомшливою продуктивністю та економно витрачати енергію.

Спілкуйтесь без перешкод

Виглядайте всі сто з новою FHD веб-камерою, що підтримує широкий динамічний діапазон і тимчасове шумозаглушення. Її доповнює вбудований подвійний мікрофон зі штучним інтелектом, що знижує фоновий шум. Тому всі ваші зустрічі онлайн будуть такими ж результативними, як і у реальному житті. А налаштовані динаміки та мікрофони Waves Maxx Audio оптимізують звук, щоб ви могли чути і бути почутим з усією можливою чіткістю.

Безпека та довговічність

Dell Vostro 3420 створений, щоб стати надійним компаньйоном на кожен день. У цей ноутбук вбудований спеціальний чип Trusted Platform Module 2.0 – комерційний чип безпеки, встановлений на материнській платі, який створює та зберігає паролі та ключі шифрування. Перед завантаженням він перевіряє, чи був комп'ютер зламаний, і захищає ваші дані від зовнішніх програмних атак. Тому ви можете бути впевнені, що ніхто не втручався у ваш ПК, а ваші дані захищені від зовнішніх атак за допомогою шкідливих програм. Крім того, для вашого спокою механічний затвор на камері додатково захищає вашу конфіденційність. А саме шасі ноутбука з алюмінієвою кришкою пройшло 15 військових сертифікаційних випробувань (MIL-810H), щоб переконатися, що воно здатне витримувати активне щоденне використання.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2666 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

1 x USB 2.0 Type-A

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,49 кг

Довжина

22,02 см

Ширина

32,127 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера