Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP)

Код:691259
Немає в наявності
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9700 Platinum Silver (N099XPS9700UA_WP) фото
cashback iconКешбек 1 045 ₴
104 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колосальна міць в мобільному форматі

Отримайте величезні можливості для втілення своїх творчих задумів і приголомшливу продуктивність в одному пристрої – суперпотужному 17-дюймовому ноутбуці преміум-класу Dell XPS 17. У ньому зібрано найкраще, що може запропонувати вам портативний комп'ютер: дивовижний 4К Ultra HD+ екран з максимально точною передачею кольорів, новітній Intel Core i7 і графіка NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, 16 Гб оперативної пам'яті та високошвидкісний SSD ємністю 1 Тб. А також найсучасніші технології, які допомагають завжди залишатися продуктивним і отримувати ще більше задоволення від мультимедійних розваг.

Величезний потенціал, що відкриває нові перспективи

Dell XPS 17 9700 створений для високих навантажень, складних завдань і постійного активного використання. Високопродуктивний процесор Intel Core i7 десятого покоління, що розганяється до 5 ГГц, і потужний графічний адаптер NVIDIA® GeForce GTX 1650 Ti допомагають давати ладу непростим завданням, перед якими інші просто пасують. Створюйте контент будь-якої складності, редагуйте фото або відео і діліться ними з оточуючими швидше, ніж будь-коли раніше.

Більше простору. Більше чіткості

Приголомшливий 17-дюймовий сенсорний 4K дисплей заново відкриє для вас нескінченний віртуальний світ. Завдяки новому дизайну InfinityEdge з тонкими рамками він займає 93,7% корпусу, за рахунок чого ця модель вийшла навіть компактнішою, ніж багато 15-дюймових ноутбуків. А ультрависока роздільна здатність Ultra HD+ (3840 x 2400) забезпечує неймовірну чіткість зображення, що дозволяє без збільшення розглянути кожну деталь на фотографії або відео.

Фантастична якість картинки

Світ чекає на вашу наступну грандіозну ідею, і XPS 17 допоможе її реалізувати, оскільки цей ноутбук просто створений для творчості. Екран з колірною гамою 100% Adobe RGB і 94% DCI-P3, а також коефіцієнтом контрастності 1650:1 дозволяє насолоджуватися насиченими і максимально природні кольорами, яскравими фарбами і півтонами. Які отримують ще більшу глибину за рахунок використання технології Dolby Vision™, здатної робити світлі тони в 40 разів яскравішими, а слабо освітлені ділянки – в 10 разів темнішими. Тому, ви отримуєте суперчітку й реалістичну картинку, навіть при яскравому світлі.

Це варто почути

XPS 17 - перший в історії ноутбук з технологією об'ємного звучання Waves Nx® для динаміків, налаштованих багаторазовим володарем премії Grammy Award® Джеком Джозефом Пуїгом. Чотири динаміки (2 низькочастотних потужністю 2,5 Вт + 2 високочастотних потужністю 1,5 Вт) і технологія Waves Nx® максимально розширюють аудіосцену і створюють враження, що глибина та міць звуку під час прослуховування музики, перегляду фільму або гри суперечить законам фізики.

Висока швидкість у всьому

Цьому ноутбуку підвладні навіть самі інтенсивні робочі навантаження завдяки 16 Гб оперативної пам'яті DDR4-2933 МГц і швидкому SSD на 1 Тб, який також дозволить зберігати всі ваші проекти. Щоб редагувати в будь-який час і мати можливість продемонструвати їх іншим. А модуль Intel Wi-Fi 6 802.11ax забезпечить втричі більшу швидкість бездротового зв'язку.

Деталі, що створюють комфорт

Завдяки спеціальному датчику, вбудованому у кришку ноутбука, апарат завантажується за лічені мілісекунди після відкриття кришки. Незалежно від того, в якому режимі знаходився до цього. А ІК-камера з функцією Windows Hello і сканер відбитків пальців дозволяють швидко розблокувати ноутбук за допомогою надійної технології розпізнавання обличчя або одним дотиком. Крім того, розміри клавіш і тачпада XPS 17 були збільшені для більш зручної та ефективної роботи.

Міць, яку можна взяти з собою куди завгодно

Незважаючи на те, що Dell XPS 17 9700 – це великий 17-дюймовий ноутбук, розробники постаралися зробити його досить мобільним, аби ви могли втілювати в життя свої ідеї в будь-якому місці. За своїми габаритами він не набагато перевищує 15-дюймові моделі і важить близько 2,5 кг, що досить скромно для такого апарату. Багато в чому знизити вагу вдалося за рахунок використання новітніх матеріалів, таких як вуглецеве волокно, запозичене з авіаційно-космічної промисловості. При цьому лептоп залишився дуже міцним і надійним. Наприклад, екран XPS 17 захищений склом Corning® Gorilla® Glass 6, яке відрізняється високою міцністю, а також стійкістю до ударних навантажень і подряпин.

Покращена система охолодження

Навіть під час пікових навантажень лептоп буде працювати стабільно завдяки двом окремим вентиляторам, двом тепловим трубкам і прихованому за допомогою шарніра випускному отвору. Ця система терморегуляції дозволяє проганяти великий об’єм повітря і забезпечує краще охолодження для того, щоб уникнути перегріву внутрішніх компонентів та падіння продуктивності.

Батарея, яка не обмежує ваш час

Для того, щоб забезпечити вам потрібний рівень мобільності XPS 17 забезпечили неймовірно ємною батареєю. Вона дозволяє ноутбуку пропрацювати понад 14 годин без підзарядки при використанні офісних додатків або майже 7,3 години при трансляції потокового відео з Netflix. Тому навіть в дорозі ви зможете насолодитися переглядом улюбленого серіалу або спокійно попрацювати над проектом.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2933 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

4 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 3)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

4 x Thunderbolt 3 (з технологією Power Delivery та DisplayPort)

2 х 1.5 Вт високочастотна стереодинаміка

2 х 2.5 Вт низькочастотна стереодинаміка

ІЧ-камера високої роздільної здатності (720p) з частотою 30 кадрів/с, RGB, два спрямовані мікрофони

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

2,51 кг

Ширина

37,445 см

Довжина

24,805 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація