Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP)

Код:705457
Немає в наявності
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9710 Silver (N975XPS9710UA_WP) фото
cashback iconКешбек 1 675 ₴
167 584

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колосальна міць. Оптимізований дизайн

Dell XPS 17 – це преміальний ноутбук, орієнтований на творців контенту і всіх, кому важливі максимальна продуктивність і комфорт роботи. Він оснащений потужним процесором Intel Core 11-го покоління і графікою NVIDIA RTX, що дає можливість реалізувати непрості творчі завдання. А 17-дюймовий 4K UHD+ дисплей зі 100% охопленням простору Adobe RGB і підтримкою Dolby Vision™ дозволяє редагувати відео або фото і бути впевненим в точності передачі кольору. І все це упаковано в тонкий і стильний корпус, який за своїми габаритами близький до 15-дюймових ноутбуків, що робить цей лептоп досить мобільним, щоб супроводжувати вас всюди. З таким помічником ви зможете вийти за рамки і творити там, де вас застане натхнення.

Коли видно кожну деталь

Приголомшливий дисплей з роздільною здатністю 4K Ultra HD+ (3840x2400) ідеально підходить для роботи з візуальним контентом і перегляду відео. Він гарантує максимальну чіткість картинки і дає можливість побачити більше деталей без необхідності збільшувати масштаб. А за рахунок 100% охоплення колірної гами Adobe RGB і 94% DCI-P3, він забезпечує неймовірно точну передачу кольору, що так важливо при роботі з фото і відео. Крім того, XPS 17 має одне з найвищих співвідношень екрану до корпусу і максимально тонкі рамки, що створює ефект повного занурення в події на екрані.

Робіть більше того, що вам подобається

Завдяки процесору Intel® Core™ i9 одинадцятого покоління з 8 ядрами та 16 потоками і 64 ГБ оперативної пам'яті Dell XPS 17 досить потужний, щоб запускати вимогливий професійний софт, а також сучасні ігри класу AAA. Що ставить його в один ряд з настільними рішеннями. Разом з блискавичним Wi-Fi 6 і надшвидкісним завантаженням файлів цей лептоп допоможе вам проектувати, редагувати і публікувати свої творіння швидше, ніж будь-коли раніше. З XPS 17 9710 ви зможете дійсно насолоджуватися часом, який витрачаєте на те, що ви любите.

Піднімає творчість та ігри на новий рівень

Виводьте свої можливості на якісно новий рівень з дискретною графікою NVIDIA GeForce RTX 3060. Вона надає досить потужності для легкої роботи в творчих додатках і запуску сучасних ігор. Візуалізація складних 3D-сцен, редагування відео аж до 8K або стриммінг з найкращою якістю зображення – GeForce RTX™ забезпечить вам максимальну продуктивність для всього цього.

Висока швидкість реакції

Ваша система зможе завантажуватися і відновлювати роботу за секунди завдяки накопичувачу PCIe NVMe ємністю 2 ТБ. А з 64 ГБ високошвидкісної оперативної пам'яті ви забудете про затримки і підвисання, навіть у вимогливих графічних додатках.

Великі переваги в невеликому корпусі

Dell XPS 17 відмінно поєднує в собі продуктивність і портативність. Дизайн InfinityEdge забезпечує чудове співвідношення екрану до площі кришки (93,7%), за рахунок чого 17-дюймовий екран зміг вміститися в корпусі, який ближче за своїми габаритами до 15-дюймівих моделей і навіть менше, ніж деякі з них. При цьому заряду батареї ємністю 97 Втг ноутбуку вистачить майже на 6 годин автономної роботи при трансляції потокового відео або перегляді ваших улюблених шоу у високій роздільній здатності. А все разом це робить XPS 17 по-справжньому комфортним мобільним рішенням, що дозволяє працювати де завгодно.

Серйозне ставлення до звуку

XPS 17 – це перший в світі ноутбук з 3D-звуком Waves Nx, налаштованим продюсером Джеком Джозефом Пуїгом, володарем декількох премій Греммі. За допомогою конструкції з чотирьох динаміків і нової технології цей ноутбук перетворює звук на захоплюючу тривимірну аудіосцену, тому з ним будь-яка музика, фільм або гра набувають більшу глибину і виразність.

Вдосконалене охолодження

XPS 17 9710 забезпечує високу продуктивність в неймовірно тонкому форм-факторі і, щоб його робота була стабільною, інженери допрацювали систему охолодження ноутбука. Вона включає в себе масивну випарну камеру, яка охоплює всю ширину ноутбука, забезпечуючи кращу тепловіддачу і допомагаючи зберігати лептоп прохолодним. А також два вентилятора для дискретної графіки, які збільшують повітряний потік приблизно на 30% і відводять його в різних напрямках, що призводить до збільшення загальної ефективності охолодження і безвідмовної роботи під високими навантаженнями.

Легкий обмін даними на ходу

З чотирма портами Thunderbolt™ 4, роз'ємом для навушників і слотом для SD-карти ви можете розраховувати на високошвидкісне з'єднання, гнучкість підключення різних аксесуарів і швидку передачу файлів в будь-який момент. А щоб не виникало проблем сумісності в стандартну комплектацію входить адаптер USB-C - USB-A v3.0 та HDMI v2.0.

Killer™ Wireless – швидкість нового покоління

Дивіться потокове відео, спілкуйтеся онлайн або діліться своїми творчими роботами без затримок. Завдяки передовій технології Wi-Fi 6 і теоретичної пропускній здатності до 2,4 Гбіт/с, модуль Killer AX1650 майже в три рази швидший у порівнянні з попереднім поколінням. Він також дозволяє встановлювати пріоритетність трафіку для потокового відео, спілкування або онлайн ігор, що зробить вашу роботу в мережі швидкою і безперебійною.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

4 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 3)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

2,42 кг

Ширина

37,445 см

Довжина

24,805 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація