Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP)

Код:723265
Немає в наявності
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
Ноутбук Dell XPS 17 9720 Platinum Silver (N980XPS9720UA_WP) фото
cashback iconКешбек 1 871 ₴
187 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Втілення стилю та ефективності

Розширте межі можливого та дозвольте собі творити, працювати і відпочивати з максимальною віддачею з Dell XPS 17 9720. Цей 17-дюймовий ноутбук преміум-класу з легкістю забезпечить вам необхідну потужність та найвищий рівень комфорту у всьому. Поєднання процесора Intel Core 12-го покоління, дискретної графіки NVIDIA GeForce RTX 3060, 32 Гб оперативної пам'яті DDR 5 та швидкого SSD забезпечує виняткову продуктивність й ефективність у будь-якій справі. Шикарний 4К дисплей з сенсорним шаром і антивідблисковим покриттям робить роботу і розваги набагато більш захоплюючими. А ємний акумулятор дозволяє не залежати від джерел живлення, а значить бути повністю вільним у виборі місця і часу. XPS 17 9720 – це чудовий вибір для професіоналів своєї справи.

Яскравий візуальний досвід

Пориньте у творчий процес за допомогою 17-дюймової сенсорної панелі з роздільною здатністю UHD+ (3840x2400) та збільшеного простору для перегляду, які допоможуть вам продуктивно працювати. Завдяки 100% охопленню гами AdobeRGB цей екран відрізняється надзвичайно точною передачею кольорів, що робить його особливо придатним для обробки зображень. Інтегрована технологія дисплея Eyesafe® допомагає зменшити шкідливе синє світло, зберігаючи при цьому яскраві кольори. А надзвичайно тонкі, майже непомітні рамки забезпечують дивовижне співвідношення екрану до корпусу, дозволяючи вмістити 17-дюймовий екран у 15-дюймовому форм-факторі.

Колосальна потужність

Беріться за найамбітніші творчі проекти та працюйте ефективно. Dell XPS 17 9720 з процесором Intel Core 12-го покоління, графікою NVIDIA GeForce RTX і пам'яттю DDR5 є найпотужнішим ноутбуком в лінійці XPS на сьогоднішній день. Завдяки 14 ядрам та 20 потокам процесора Intel® ви отримаєте продуктивність рівня настільного комп'ютера для виконання ресурсомістких творчих програм (2D та 3D). А запас у 32 Гб оперативної пам'яті та високошвидкісний SSD роблять роботу лептопа та всіх програм швидкою та плавною. З таким помічником ніщо не зможе вас зупинити.

Удосконалений тепловий дизайн

Конструкція ноутбука передбачає унікальні подвійні протилежні вентилятори, що призводить до збільшення загального повітряного потоку та підвищення ефективності охолодження. А Dell Performance допоможе розблокувати доступ до чотирьох режимів: безшумного, продуктивного, прохолодного та оптимізованого. Кожен режим адаптує швидкість обертання вентилятора та термін автономної роботи лептопа, а режим продуктивності розкриває всю потужність вашого ПК.

Створений для творців

Dell XPS 17 стане чудовим вибором для всіх творців контенту та творчих професіоналів, включаючи цифрових художників, фотографів, програмістів, музикантів, архітекторів тощо. Дискретний графічний процесор NVIDIA® GeForce RTX™ дозволить вам рендерувати швидше, вести стрими без проблем та редагувати відео ще краще. Від трасування променів та віртуальної реальності до редагування відео 8K за допомогою штучного інтелекту – графічні процесори NVIDIA® у поєднанні з ексклюзивними безкоштовними драйверами NVIDIA® Studio прискорюють робочий процес та розкривають усе найкраще у ваших творчих застосунках.

Неймовірний звук для мі

XPS 17 виготовлений із матеріалів преміум-класу та має бездоганний зовнішній вигляд. І все це в міцному та легкому корпусі, в якому враховані найдрібніші деталі, а найнеобхідніше висунуто на перший план. Так, підставка для рук із чорного вуглецевого волокна, натхненна аерокосмічною промисловістю, забезпечує максимальну міцність та мінімальну вагу. А повнорозмірна клавіатура від краю до краю з підсвічуванням та великими ковпачками клавіш сприяє максимальній продуктивності та комфортному набору тексту.

Швидкий та безпечний вхід

Завдяки безлічі сучасних технологій XPS 17 забезпечує більшу продуктивність та швидкість у всьому, а також надійний захист ваших даних. За допомогою вбудованого в кришку датчика ноутбук може виходити з режиму очікування та вмикатися за мілісекунди. У той час як функція розпізнавання облич або сканер відбитків пальців та Windows Hello дозволять вам виконувати миттєвий та безпечний вхід до системи.

Windows 11 Pro

Приступайте до роботи відразу після покупки. Цей ноутбук має попередньо встановлену операційну систему Windows 11 Pro, яка дає користувачеві все необхідне для оптимізації своєї роботи та комфортної взаємодії з комп'ютером. Помічник Snap допомагає сфокусувати робочий процес, а робочі столи дозволяють упорядковувати відкриті вікна. Телефонуйте, спілкуйтеся та втілюйте плани в життя з Teams у Windows 11 прямо з вашого ПК, незалежно від того, на якому комп'ютері, телефоні чи планшеті вони працюють. Windows 11 і Dell створюють найкращі у своєму класі можливості.

Екологічний

Компанія Dell піклується не тільки про користувачів своїх продуктів, а й довкілля. Зокрема Dell XPS 17 має сертифікати ENERGY STAR® та EPEAT® Gold, оскільки 90% деталей ноутбука легко переробляються або можуть використовуватися повторно. А упаковка включає перероблений пластик, зібраний в тому числі і в океані.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

4 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Стереодинаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,42 кг

Ширина

37,445 см

Довжина

24,805 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація