Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP)

Код:701715
Немає в наявності
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
Ноутбук Gigabyte AERO HDR Black (AERO17HDR_XD-73RU524SP) фото
-9%
Вигода 9 000 ₴
cashback iconКешбек 899 ₴
89 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездоганна продуктивність, нескінченні можливості

Всі нові ноутбуки AERO 17 HDR, адресовані в першу чергу творцям цифрового медіаконтенту, оснащені потужними процесорами 11 покоління Intel Core H-серії, завдяки яким вдалося підвищити продуктивність системи. Елегантний дизайн, потужна апаратна складова та чудовий 4K HDR дисплей гарантують користувачам високу продуктивність робочих процесів та незабутні враження від розваг, коли настає час відпочинку. Робочий процес просувається швидко і без видимих зусиль завдяки потенціалу високопродуктивної робочої станції, який має блокнотний ПК AERO. Засобами Thunderbolt 4 у ноутбуках AERO тепер реалізовано можливість швидкого передавання даних та відеоконтенту у форматі 4K через єдине з'єднання. Крім того, дискова підсистема на базі накопичувачів нового покоління PCIe Gen4 дозволяє швидше зчитувати, записувати, переглядати та переміщувати файли навіть значного розміру. Натхненні новими проектами, здійснюйте задумане будь-де і будь-коли, у себе вдома або в дорозі!*

Креативність починається тут

Ще більше стабільності, швидкості та потужності, більше портів в одному надлегкому елегантному корпусі, ноутбуки AERO 17 HDR – найкращий вибір для творчих особистостей та професіоналів. Дисплей кожного ноутбука відкалібрований у заводських умовах з метою забезпечити точність передавання кольорів, максимальну продуктивність та гнучкість відеопідсистеми, необхідну для швидкісного рендерингу відеоконтенту, процедури накладання ефектів та роботи з текстурами у високій роздільній здатності. Немає переривань та артефактів, немає перегріву та компромісів! Так бездоганним обчисленням!

Система охолодження нового покоління для ноутбуків

Ноутбуки AERO 17 HDR оснащені фірмовою системою охолодження WINDFORCE Infinity у складі фірмового мідного радіатора з 5 тепловими трубками та двох вентиляторів турбінного типу з 71 лопаттю, завдяки яким ефективність тепловідведення зросла на 30%. Реалізоване рішення дозволяє AERO 17 HDR на тлі комфортного температурного режиму успішно виконувати поставлені завдання навіть в умовах підвищеного навантаження, характерного для сучасних ігор і ресурсомістких додатків.*

Microsoft Azure AI: автоматичний менеджер енергоефективності

Засобами машинного навчання підвищуйте продуктивність в один дотик. Доклавши додаткові зусилля та адаптувавши стосовно своїх продуктів можливості сервісу Microsoft Azure, компанія GIGABYTE представила перший в індустрії ноутбук зі штучним інтелектом – модель AERO. Коли користувачі виконують поставлені завдання, задіявши ресурси різних програм, платформа Microsoft Azure за допомогою машинного навчання у динаміці налаштовує оптимальні параметри продуктивності центрального та графічного процесора для успішного виконання завдання у мінімальний термін. Все відбувається в автоматичному режимі, користувачеві немає потреби вносити будь-які зміни у налаштування, незалежно від типу виконуваного додатка (ПЗ для створення цифрового контенту, гра, пакет офісних додатків та ін).

Дисплей 4K UHD. Заводське кольорокалібрування X-Rite Pantone та сертифікат Pantone Validated

Дисплей ноутбука на базі IPS-матриці формату 4K UHD – це не лише висока щільність пікселів з урахуванням роздільної здатності та діагоналі екрана, а і додаткова яскравість та повна відповідність стандарту VESA Display HDR 400. Крім того, дисплей забезпечує 100%-охоплення простору Adobe RGB що гарантує точне відтворення палітри кольорів у розширеному діапазоні і його перевагу за всіма параметрами над дисплеями з типовим профілем sRGB. Витончений 3-мм тонкий кант по периметру екрану дозволяє виділити більше простору матриці для робочого стола ОС. Абсолютно всі встановлені на ноутбуках AERO дисплеї перед надсиланням замовникам проходять обов'язкову процедуру калібрування та сертифікації засобами професійного пристрою X-Rite Pantone. Таким чином, досягається ідеальна точність кольору та підвищене охоплення колірного простору – беззаперечні переваги, які Ви можете оцінити щоразу, коли вмикаєте ноутбук AERO.

Творіть будь-коли і будь-де

Не дозволяйте зовнішнім факторам обмежувати Вашу творчість! Надайте новий імпульс уяві з 8-годинним акумулятором* у повністю алюмінієвому, стильному, тонкому та легкому корпусі ноутбука AERO. Творіть будь-коли і будь-де, яскраво і натхненно!

Ексклюзивний конструктив рамки дисплея. Міцність та
надійність

Особлива рамка по периметру дисплея, що виконує функцію демпфера, захищає екран від різноманітних ударних навантажень. Надійний захист ноутбуків AERO додасть впевненості їхнім власникам, дозволяючи успішно виконувати роботу практично за будь-яких умов.

Спеціальна рухома шторка камери. Приватність у
пріоритеті

GIGABYTE пропонує у складі ноутбуків AERO спеціальну рухливу шторку для веб-камери, яка дозволить дотримуватися конфіденційності за певних умов, де б ви не
знаходилися.

Високочутлива сенсорна панель. Точність виконання команд

Ноутбуки AERO 17 HDR оснащені прецизійною сенсорною панеллю для зручного керування/введення команд та вбудованим сканером відбитків пальців, який забезпечує, спільно з додатком Windows Hello, підвищений рівень захисту конфіденційних даних.

GIGABYTE Fusion. Яскрава візуальна складова

Клавіатура ноутбуків AERO набула нового характеру за допомогою фірмової технології GIGABYTE Fusion. Крім того, що підсвічування клавіш особливої конструкції стало яскравішим, ніж будь-коли, кожне натискання тепер викликає ще більш швидкий відгук. Завдяки доступу до повноцінних налаштувань макросів, керувати подіями в ігрових та мультимедійних програмах стало набагато зручніше і найголовніше – набагато швидше.

DTS: X Ultra – кінематографічна якість звуку

Новим ноутбукам AERO вперше доступна технологія DTS: X Ultra, яка повністю оцінює якість просторового відтворення аудіоконтенту. Інноваційна технологія віртуального об'ємного звучання у форматі 7.1-каналів забезпечує приголомшливу достовірність відтворення звуку від різних джерел на тлі високої швидкості обробки аудіосигналу. Від ігор, перегляду фільмів до конференц-зв'язку: за допомогою технології DTS: X Ultra вдається відновити справжню тривимірність поширення звуку, при цьому голосовий зв'язок стає чіткішим, ніж будь-коли, завдяки двоспрямованому заглушенню шумів засобами ШІ стосовно вхідної та вихідної складової аудіосигналу.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,5 кг

Довжина

27,0 см

Ширина

39,6 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація