Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD)

Код:720793
Немає в наявності
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 15 BSF Black (AORUS_15_BSF-73KZ754SD) фото
cashback iconКешбек 859 ₴
85 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Головне – це гра

AORUS 15 – це суперпортативний ігровий ноутбук, готовий до найвищих навантажень та гарячих віртуальних битв. Він оснащений процесором Intel Core i7-13700H 13-го покоління і графічним процесором для ноутбука NVIDIA GeForce RTX 4070 з максимальною TGP. Технологія перемикання MUX забезпечує більш високу частоту кадрів, що дозволяє вам домінувати в ігровому світі з приголомшливою продуктивністю. А стриманий дизайн відображає якість і геймерську спрямованість ноутбука та його справжню суть.

Вражаюча чіткість та плавні візуальні ефекти

Насолоджуйтесь чіткою та точною ігровою графікою з високою роздільною здатністю та високою частотою оновлення екрану AORUS 15, який ідеально поєднує в собі зображення QHD якості та плавність за рахунок частоти оновлення у 165 Гц. Разом з тим, широка кольорова гама забезпечує яскраве зображення та ефект занурення, дозволяючи оцінити красиву графіку під час гри.

Дбає про ваші очі

Екран ігрового ноутбука AORUS отримав сертифікат від провідної світової організації TÜV Rheinland, що свідчить про низький рівень випромінювання синього світла. А значить, забезпечує більш здоровий та комфортний перегляд. Він також отримав сертифікат відсутності мерехтіння, що знижує стомлюваність та сухість очей через мерехтіння. А ексклюзивна технологія GIGABYTE AI Eye Care автоматично регулює яскравість екрану, коли ви працюєте у різних умовах освітлення, забезпечуючи вашим очам максимальний комфорт.

GeForce RTX 40 Series: неймовірна швидкість для геймерів та творчих людей

Графічні процесори NVIDIA® GeForce RTX™ серії 40 для ноутбуків забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів та творчих людей. Створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують якісний стрибок у продуктивності завдяки технології DLSS 3 на базі штучного інтелекту та дозволяють створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час роботи від батареї та акустику для досягнення максимальної ефективності.

Новий процесор Intel Core i7-13700H 13-го покоління

AORUS 15 оснащений 14-ядерним процесором Intel Core i7 13-го покоління серії H, який включає 6 ядер продуктивності та 8 ядер ефективності, і може похвалитися максимальною тактовою частотою 5,0 ГГц. Цей чип забезпечує стабільну продуктивність при багатозадачності чи роботі з вимогливими до ресурсів іграми.

Технологія мультиплексування

Новий перемикач MUX дозволяє геймерам перемикатися між режимами виведення відеокарти для підвищення продуктивності. Простий інтерфейс GIGABYTE Control Center дозволяє користувачеві перемикатися на виведення дискретної відеокарти на екран однією кнопкою, легко підвищуючи продуктивність в іграх.

Миттєве охолодження WINDFORCE Infinity

Завдяки ексклюзивній технології охолодження WINDFORCE Infinity ультратонкі лопаті вентилятора забезпечують більше місця для забору повітря. Використання матеріалів з високою теплопровідністю та фазовим переходом підвищує ефективність охолодження, забезпечуючи високу продуктивність ЦП та ГП у тонкому ноутбуці та зберігаючи при цьому комфорт роботи. Крім того, система WINDFORCE Infinity має на 39% більшу зону охолодження, що допомагає краще зберігати температурний баланс під час гри.1

Дизайн Echoes of the Abyss

AORUS 15 виглядає так само вражаюче, як і відчувається. Таємничий дизайн Echoes of the Abyss з чіткими, різкими лініями та яскравими акцентами створює відчуття могутності та впевненості. Ультратонкий металевий корпус товщиною 20,8 мм робить ноутбук компактним та витривалим. Його відмінно доповнює вбудоване RGB підсвічування з різними ефектами, які розфарбують навколишній простір усіма кольорами веселки.

Точність кожної команди

Насолоджуйтесь тактильним відгуком кожної команди, яку ви вводите, завдяки ефективній клавіатурі з ходом клавіш до 1,7 мм. Кожне натискання точно реєструється за рахунок використання технології захисту від фантомних натискань N-Key Rollover,2 що дозволяє насолоджуватися запалом битви і уникати випадкових дотиків. А функція запису макросу для кожної клавіші та тризонне RGB підсвічування додають комфорту у грі чи роботі.

Імерсивний звук

DTS Sound Unbound – це вдосконалена функція просторового звукового ефекту, яка відтворює найбільш реалістичне розташування звуку у грі для гравця, надаючи йому величезну слухову перевагу.

Вхід до системи за допомогою розпізнавання облич Windows Hello

Модернізована веб-камера з роздільною здатністю FHD 1080p забезпечує більш чітке зображення під час нарад та потокової передачі. Ви також можете використовувати Windows Hello та інфрачервону камеру для швидкого входу до системи без введення пароля.

Перемагайте всіх ворогів із наднизькою затримкою та підтримкою новітнього Wi-Fi 6E

Новітній Wi-Fi 6E розширює смугу частот до 6 ГГц за рахунок виділеного спектру, що знижує затримку, викликану переповненим з'єднаннями оточенням. Це у 3 рази підвищує пікову швидкість передачі даних, дозволяючи вам грати онлайн практично без затримок. 3,4

Наддовгий час автономної роботи

Насолоджуйтесь найкращими розвагами без підключення ноутбука до мережі! AORUS 15 має потужний акумулятор ємністю 99 Вт*год та підтримує зарядні пристрої USB-C Power Delivery потужністю 86 Вт або вище для заряджання. Ви також можете використовувати оригінальний зарядний пристрій GIGABYTE на 280 Вт для швидкого заряджання. Він здатний зарядити ноутбук до 50% всього за 30 хвилин, забезпечуючи максимальну мобільність при інтенсивному використанні в дорозі.5

Ексклюзивне програмне забезпечення GIGABYTE Control Center

GIGABYTE Control Center — це інтегрована програма для налаштування, розроблена для професійних геймерів. Так, інформаційна панель GIGABYTE Control Center допомагає геймерам відстежувати використання ЦП, ГП та пам'яті, а також температуру ЦП та ГП у режимі реального часу, щоб оптимізувати продуктивність для індивідуального використання. А розумна оптимізація AI Boost на основі штучного інтелекту Microsoft Azure може визначати гру, в яку ви граєте, та автоматично застосовувати відповідні налаштування процесора/графічного процесора та вентилятора. Тому ви можете перекласти зайвий клопіт на програмне забезпечення і просто насолоджуватися улюбленими іграми.

1Ефективність WINDFORCE Infinity розраховується шляхом порівняння моделі AORUS 15 із моделлю попереднього покоління.

2N-Key Rollover: підтримує 80 одночасних натискань клавіш.

3802.11ax 2x2 160 МГц забезпечує максимальну теоретичну швидкість передачі даних 2402 Мбіт/с, що приблизно в 3 рази швидше, ніж стандартний Wi-Fi 802.11ac 2x2 80 МГц (867 Мбіт/с), як зазначено в специфікаціях стандарту бездротового зв’язку IEEE 802.11, і вимагає використання маршрутизаторів бездротової мережі 802.11ax аналогічної конфігурації.

4До 4 разів більше пропускної здатності в щільних середовищах, як зазначено в специфікаціях стандарту бездротового зв'язку IEEE 802.11, і вимагає використання бездротових маршрутизаторів мережі 802.11ax з аналогічною конфігурацією. Продуктивність може змінитися через відмінності у системах, специфікаціях або середовищах тестування.

5Заряджає акумулятор до 50% протягом 30 хвилин, коли система вимкнена (використовуючи команду «Вимкнути»). Рекомендується для використання з адаптером GIGABYTE, що постачається з ноутбуком, не рекомендується із зарядним пристроєм меншої ємності. Після того, як заряджання досягне 50% ємності, швидкість зарядки повернеться до нормальної. Час зарядки може змінюватись в межах +/- 10% залежно від допуску системи. Доступно для деяких продуктів GIGABYTE.

6Всі тести продуктивності, які проводяться GIGABYTE LAB, можуть змінитися через відмінності в системах, специфікаціях або тестових середовищах, будь ласка, ознайомтеся з реальними даними продукту.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

165 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Мікрофон

2 стерео-динаміки потужністю по 2 Вт

Технологія DTS:X Ultra Audio

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,25 кг

Ширина

36,0 см

Довжина

27,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація