Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH)

Код:720795
Є в наявності
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17H BXF Black (AORUS_17H_BXF-74KZ554SH) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 034 ₴
103 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Змінюючи правила гри

Абсолютно новий AORUS 17H змінює уявлення про висококласні ігрові ноутбуки. Поєднання потужної продуктивності та мобільності з новітніми процесорами Intel® Core™ i9 серії H 13-го покоління та графічними процесорами для ноутбуків NVIDIA® GeForce RTX™ 40 серії, заснованими на NVIDIA DLSS 3, забезпечує відчуття неперевершеної потужності для безперебійної роботи та проходження ігор ААА класу. Ігрова панель з частотою 360 Гц і високим співвідношенням площі екрану до корпусу дозволяє гравцям поринути у плавне, високоякісне зображення, перетворюючи ваше місце на кінотеатр або першокласний кіберспортивний зал. А стильний дизайн з RGB-підсвічуванням, клавіатура ігрового рівня та суперефективне охолодження завершують картину, даруючи комфорт та ефективність.

Перший у світі ігровий ноутбук із чотиристоронньою надтонкою рамкою

AORUS 17H оснащений екраном із надтонкою рамкою з усіх чотирьох сторін для бездоганного занурення у вишукано плавну візуальну насолоду та чудову, широку кольорову гаму дисплея. У той час як надвисока частота оновлення 360 Гц усуває будь-які ореоли, дозволяючи гравцям насолоджуватися винятковими візуальними ефектами, домінуючи на полі бою.

GeForce RTX 40 Series: неймовірна швидкість для геймерів та творчих людей

Графічні процесори NVIDIA® GeForce RTX™ серії 40 для ноутбуків забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів та творчих людей. Створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують якісний стрибок у продуктивності завдяки технології DLSS 3 на базі штучного інтелекту та дозволяють створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час роботи від батареї та акустику для досягнення максимальної ефективності.

Новий процесор Intel® Core™ 13-го покоління

AORUS 17H оснащений 14-ядерним процесором Intel® Core™ i7 13-го покоління, який включає 6 ядер продуктивності та 8 енергоефективних ядер. Він неймовірно сильний і може розганятись до максимальної частоти 5 ГГц, забезпечуючи плавну роботу з вимогливими іграми та важкими завданнями.

Технологія мультиплексування

AORUS 17H підтримує технологію MUX,1 яка дозволяє гравцям вибирати режим роботи лише з дискретним графічним процесором для підвищення продуктивності. Завдяки простому інтерфейсу GIGABYTE Control Center графічний процесор може бути виведений на екран одним клацанням миші, що може легко підвищити продуктивність гри. А Advanced Optimus забезпечує тривалий час автономної роботи та плавний ігровий процес з G-SYNC.

Підтримка новітньої пам'яті DDR5

Більше жодних пропущених кадрів у ключові моменти. Ігрові ноутбуки AORUS підтримують найновішу оперативну пам'ять DDR5, забезпечуючи стабільну продуктивність під час багатозадачності або жорстоких ігрових баталій.

Крижаний спокій

В ігровому ноутбуці AORUS 17H використовується ексклюзивна технологія охолодження, найкраща на ринку. Повністю мідна технологія охолодження WINDFORCE Infinity включає 2 вентилятори з 85 лопатями, 6 теплових трубок і кілька ребер охолодження, які ефективно відводять тепло, що виділяється ЦП та ГП, охолоджуючи ноутбук та підтримуючи високу продуктивність протягом усієї роботи.

Демонстрація ставлення до світу

Завдяки дизайну, натхненному гоночними автомобілями, AORUS поєднує в собі надшвидку обробку даних із неперевершеною ефективністю. Компанія AORUS змінила уявлення про ігрові ноутбуки, об'єднавши потужність та продуктивність у гладкому елегантному дизайні, відзначеному нагородами.

Клавіатура Short Key Travel

Вводьте команди миттєво із блискавичним відгуком клавіш та отримуйте додаткову перевагу під час бою. Завдяки терміну служби до 10 мільйонів натискань та чудовому відгуку ця клавіатура пропонує безпрецедентні тактильні відчуття. Повний захист від фантомних спрацьовувань N-Key Rollover2 захищає від помилок та дозволяє діяти швидко. А за рахунок технології RGB Fusion всі клавіші мають незалежне управління підсвічуванням,3 дозволяючи гравцям визначати кольори на свій смак, щоб додати яскравих нот своїй грі.

Ексклюзивне програмне забезпечення GIGABYTE Control Center

GIGABYTE Control Center — це інтегрована програма для налаштування, розроблена для професійних геймерів. У ній складні налаштування спрощені до інтуїтивно зрозумілого та зручного інтерфейсу, тому ви можете залишити весь клопіт програмному забезпеченню та просто насолоджуватися улюбленими іграми.

17-дюймовий екран у 15-дюймовому корпусі

Тонкий корпус AORUS 17H значно збільшує портативність. Завдяки надвисокому співвідношенню екрана до корпусу, цей тонкий ноутбук має діагональ 17 дюймів, що значно перевершує його вагову категорію. Легко покладіть ноутбук до рюкзака і пориньте у захоплюючі кіберспортивні ігри в будь-який час і у будь-якому місці.

Турбота про ваші очі

Ексклюзивна технологія GIGABYTE AI Eye Care може активно визначати зміни в джерелах навколишнього освітлення та регулювати яскравість екрана ноутбука для вас, забезпечуючи вашим очам максимальний комфорт, захищаючи ваші очі та знижуючи втому. Крім того, ви можете персоналізувати яскравість екрана ноутбука відповідно до ваших уподобань.

Перемагайте всіх ворогів із наднизькою затримкою та підтримкою новітнього Wi-Fi 6E

Найновіший Wi-Fi 6E розширює смугу частот до 6 ГГц за рахунок виділеного спектру, що значно знижує затримки. Це в 3 рази підвищує пікову швидкість передачі даних і збільшує пропускну здатність у 4 рази у щільних або перевантажених середовищах порівняно з Wi-Fi 5. 4

Thunderbolt™ 4

Технологія високошвидкісної передачі нового покоління Thunderbolt™ 4 забезпечує швидкість 40 Гбіт/с, що вдвічі перевищує пропускну здатність попередніх поколінь. Нехай швидкість підвищить продуктивність вашого виробництва та якість життя!

1Ця функція перемикається через BIOS і потребує перезапуску, щоб завершити налаштування. Доступність функцій та програм залежить від моделі.

2N-Key Rollover: підтримує 80 одночасних натискань клавіш.

3Підсвічування клавіатури можна вимкнути.

4802.11ax 2x2 160 МГц забезпечує максимальну теоретичну швидкість передачі даних 2402 Мбіт/с, що приблизно в 3 рази швидше, ніж стандартний Wi-Fi 802.11ac 2x2 80 МГц (867 Мбіт/с), як зазначено в специфікації стандарту бездротового зв’язку IEEE 802.11, і вимагає використання маршрутизаторів бездротової мережі 802.11ax аналогічної конфігурації. До 4 разів більше пропускної здатності в щільних середовищах, як зазначено в специфікаціях стандарту бездротового зв'язку IEEE 802.11, і вимагає використання бездротових маршрутизаторів мережі 802.11ax з аналогічною конфігурацією.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

360 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Мікрофон

2 стерео-динаміки потужністю по 2 Вт

Технологія DTS:X Ultra Audio

1 x Mini DP 1.4

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,7 кг

Ширина

39,8 см

Довжина

25,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація