Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP)

Код:720794
Немає в наявності
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17X AZF Black (AORUS_17X_AZF-B5KZ665SP) фото
cashback iconКешбек 1 599 ₴
159 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений для перемоги

Новий AORUS 17X – це потужний, майстерно зроблений флагманський ігровий ноутбук, який виведе вас на новий рівень можливостей у грі та творчості. Він оснащений процесором Intel Core i9-13900HX 13-го покоління і графічним процесором для ноутбука NVIDIA GeForce RTX 4090 з максимальною TGP, що забезпечує неперевершену продуктивність. Технологія Dynamic Display Switch (DDS) та найкраща на ринку пам'ять DDR5-5600 забезпечують більш високу частоту кадрів, допомагаючи вам домінувати в ігровому світі з приголомшливою продуктивністю. Потужна технологія охолодження дозволяє зробити корпус надзвичайно тонким, а підсвічування RGB Fusion розкриває справжній характер цього неймовірного ноутбука.

Вражаюча чіткість та плавні візуальні ефекти

Насолоджуйтесь чіткою та точною ігровою графікою завдяки високій роздільній здатності та високій частоті оновлення екрану AORUS 17X, який ідеально поєднує різкість та плавність зображення у дисплеї QHD 240 Гц. При цьому 100% охоплення колірного простору DCI-P3 забезпечує справжню реалістичність зображення та ефект занурення, що дозволяє гравцям насолоджуватися чудовими візуальними ефектами. Пориньте в нову реальність з AORUS.

GeForce RTX 40 Series: неймовірна швидкість для геймерів та творчих людей

Графічні процесори NVIDIA® GeForce RTX™ серії 40 для ноутбуків забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів та творчих людей. Створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують якісний стрибок у продуктивності завдяки технології DLSS 3 на базі штучного інтелекту та дозволяють створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час роботи від батареї та акустику для досягнення максимальної ефективності.

Новий процесор Intel Core i9-13900HX 13-го покоління

AORUS 17X оснащений 24-ядерним процесором Intel® Core™ i9 13-го покоління серії HX, який включає 8 ядер продуктивності та 16 ядер ефективності. Маючи максимальну тактову частоту 5,6 ГГц, він забезпечує стабільну продуктивність при багатозадачності або запуску ресурсомістких ігор. Тому ви без проблем зможете запускати стільки програм, скільки вам потрібно і грати в найсучасніші ігри.

Advanced Optimus: технологія динамічного перемикання дисплея

Нова технологія Dynamic Display Switch (DDS) дозволяє ноутбуку інтелектуально перемикатися між режимами виведення відеокарти в залежності від сценарію використання, швидко досягаючи додаткової продуктивності без додаткових налаштувань. Advanced Optimus забезпечує тривалий час автономної роботи та плавний ігровий процес з G-SYNC.

Найкраща пам'ять DDR5-5600

Ігрові ноутбуки AORUS підтримують найвищу специфікацію оперативної пам'яті на ринку сьогодні – DDR5-5600.1 Швидкість 5600 МТ/с повністю розкриває можливості цього флагманського ноутбука, збільшуючи частоту кадрів в іграх та забезпечуючи стабільну роботу системи під час багатозадачності і навіть «найважчих» ігор.

Миттєве охолодження WINDFORCE Infinity

Завдяки ексклюзивній передовій технології охолодження WINDFORCE Infinity,2 навіть у найспекотніші моменти бою AORUS 17X вміє чудово зберігати холоднокровність. Велика випарна камера покриває високопродуктивні компоненти та покращує ефективність охолодження на 35%. Чотири потужні вентилятори можуть безперервно втягувати холодне повітря і відводити внутрішнє тепло. 324 металеві ребра розподілені навколо 4 випускних вентиляційних отворів, що збільшує загальну площу ребер на 129% і також прискорює охолодження. А завдяки використанню матеріалів з високою теплопровідністю забезпечується висока продуктивність процесора та графічного процесора при збереженні комфорту роботи. Все для того щоб під час гри ви могли показувати максимальні результати.

Вершина флагманських моделей

Все в AORUS 17X свідчить про його винятковість. Металевий корпус товщиною 21,8 мм вирізається за допомогою 16 складних процесів, високоточних розрахунків та прецизійного різання, створюючи ігровий ноутбук із художнім дизайном вищого рівня. Висококласні матеріали забезпечують кращу міцність та приємну на дотик текстуру. А світлові ефекти RGB Fusion і запатентований дизайн логотипу, що переливається, створюють безпрецедентну технологічну естетику ігрового світу.

Запатентована скляна сенсорна панель

Скляна сенсорна панель створює більш гладку поверхню із кращою текстурою. І має спеціальне нанохімічне покриття проти відбитків пальців. Воно наноситься за принципом «листя лотоса» і використовується для забезпечення кращої гідрофобності, маслостійкості та стійкості до відбитків пальців.

Ваша універсальна зброя

Насолоджуйтесь тактильним зворотним зв'язком у грі з ходом клавіш 2 мм, і пориньте в дію. Завдяки функції N-Key Rollover 3 ноутбук точно розпізнає кожне натискання та віддану вами команду. Можливість запису макросу для кожної клавіші дозволяє кастомізувати їх та налаштувати під свої потреби. А за допомогою RGB Fusion можна налаштувати підсвічування для кожної кнопки окремо, встановивши кольори та ефекти RGB для різних ігор. Усього користувачеві доступно 12 світлових ефектів для демонстрації свого стилю.

Ексклюзивний центр управління GIGABYTE

GIGABYTE Control Center — це інтегрована програма для налаштування, розроблена для професійних геймерів. Його уніфікований користувальницький інтерфейс забезпечує інтуїтивно зрозумілий підхід до налаштування продуктивності, управління вентилятором і естетики RGB. А такі утиліти, як AI Boost, допомагають максимально автоматизувати налаштування. Ця технологія спирається на штучний інтелект Microsoft Azure, який може визначати гру, в яку ви граєте, та автоматично застосовувати відповідні налаштування процесора/графічного процесора та вентилятора. Просто залиште налаштування на програмне забезпечення та насолоджуйтесь улюбленими іграми.

Наднизькі затримки з Wi-Fi 6E

Новий Wi-Fi 6E розширює смугу частот до 6 ГГц за рахунок виділеного спектру, що значно знижує затримку, викликану переповненим з'єднаннями середовищем. Це у 3 рази підвищує пікову швидкість передачі даних, дозволяючи вам грати онлайн практично без затримок.4

Імерсивний звук

DTS Sound Unbound – це вдосконалена функція просторового звукового ефекту, яка відтворює найбільш реалістичне розташування звуку в грі, надаючи геймеру величезну перевагу.

Наддовгий час автономної роботи

Насолоджуйтесь найкращими розвагами без підключення ноутбука до мережі! AORUS 17X має потужний акумулятор ємністю 99 Вт*год та підтримує зарядні пристрої USB-C Power Delivery потужністю 86 Вт або вище. Ви також можете використовувати оригінальний зарядний пристрій GIGABYTE для швидкого заряджання. Він здатний зарядити ноутбук до 50% всього за 30 хвилин, забезпечуючи максимальну мобільність при інтенсивному використанні в дорозі.5

*Моделі із процесорами серії i9 підтримують DDR5-5600, а моделі із процесорами серії i7 підтримують DDR5-4800.

*Параметри WINDFORCE Infinity розраховуються шляхом порівняння моделі AORUS 17X із моделлю попереднього покоління.

*N-Key Rollover: підтримує 80 одночасних натискань клавіш.

*802.11ax 2x2 160 МГц забезпечує максимальну теоретичну швидкість передачі даних 2402 Мбіт/с, що приблизно в 3 рази швидше, ніж стандартний Wi-Fi 802.11ac 2x2 80 МГц (867 Мбіт/с), як зазначено в специфікаціях стандарту бездротового зв’язку IEEE 802.11, і вимагає використання маршрутизаторів бездротової мережі 802.11ax аналогічної конфігурації.

*Заряджає акумулятор до 50% протягом 30 хвилин, коли система вимкнена (використовуючи команду «Вимкнути»). Рекомендується для використання з адаптером GIGABYTE, що постачається з ноутбуком, не рекомендується із зарядним пристроєм меншої ємності. Після того, як заряджання досягне 50% ємності, швидкість зарядки повернеться до нормальної. Час зарядки може змінюватись в межах +/- 10% залежно від допуску системи. Доступно для деяких продуктів GIGABYTE.

*Всі тести продуктивності, що проводяться GIGABYTE LAB, можуть змінитися через відмінності в системах, специфікаціях або тестових середовищах.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

3,9 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5600 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

2 стерео-динаміки потужністю по 2.5 Вт

Мікрофон

Веб-камера

Технологія DTS:X Ultra Audio

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,8 кг

Ширина

39,6 см

Довжина

29,3 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація