Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA)

Код:728671
Є в наявності
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Silver (85C21EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 255 ₴
25 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP 470 G10

HP 470 G10 – це потужний та надійний ноутбук, розроблений для професіоналів, яким потрібен баланс між продуктивністю та великим дисплеєм. Завдяки процесору Intel Core 13-го покоління, великому об'єму пам'яті та місткому твердотільному накопичувачу цей ноутбук забезпечує безперебійну роботу в багатозадачному режимі та ефективне сховище для роботи й мультимедіа. Автоматичні рішення для забезпечення безпеки та тривалий час автономної роботи допоможуть підтримувати вашу продуктивність протягом дня. А його привабливий дизайн і широкоформатний 17,3-дюймовий дисплей забезпечують комфортний перегляд контенту і зручну роботу з усіма вашими додатками. Тому, працюєте ви над складними завданнями, працюєте в багатозадачному режимі з кількома програмами або насолоджуєтеся мультимедійним контентом, цей ноутбук зможе задовольнити всі ваші потреби.

17,3-дюймовий Full HD дисплей

Цей ноутбук оснащений якісним 17,3-дюймовим IPS дисплеєм, який забезпечує чітке зображення і яскраві кольори, що робить його ідеальним як для роботи, так і для мультимедійних розваг. Незалежно від того, чи редагуєте ви документи, створюєте презентації або переглядаєте відео, цей Full HD дисплей забезпечує детальне та приємне зображення на великому екрані, додаючи новий вимір цифровому контенту та покращуючи загальне враження від перегляду.

Створений для ефективної роботи

HP 470 G10 поєднує продуктивність настільного комп'ютера та мобільність ноутбука в одному універсальному пристрої. Він забезпечує плавну і швидку роботу системи завдяки чудовому процесору Intel Core 13-го покоління, який може легко справлятися з повсякденними завданнями. Швидкісний NVMe SSD-накопичувач сприяє блискавичному завантаженню програм та вмиканню ноутбука. А значний запас оперативної пам'яті гарантує безперебійну роботу в багатозадачному режимі. Тобто ви зможете легко перемикатися між додатками, працювати над кількома проектами одночасно і легко використовувати будь-які необхідні вам інструменти.

Завжди з вами – в офісі чи у дорозі

Працюйте там, де вам потрібно завдяки всьому набору технологій, які роблять цей ноутбук зручним для використання навіть поза домом або офісом. Завдяки HD-камері HP з широким динамічним діапазоном ви завжди виглядатимете краще під час віртуальних конференцій в умовах яскравого та слабкого освітлення. Wi-Fi 6 з гігабітними швидкостями надасть швидке та надійне з'єднання навіть у перевантажених сигналами середовищах. Легка вага полегшує перенесення, а велика сенсорна панель приносить задоволення у використанні. У той час як ємна батарея з підтримкою швидкого заряджання HP Fast Charge дозволить не залежати від джерела живлення.

Елегантний, функціональний, захищений

HP 470 G10 – це сучасний ноутбук, який вписується в будь-яке середовище, в якому він знаходиться. Він виглядає стильно та оснащений повноцінною клавіатурою з цифровим блоком та підсвічуванням, точною сенсорною панеллю та великим екраном з тонкими рамками. Тому працювати на ньому буде зручно за будь-яких умов. А функції безпеки, такі як механічна шторка веб-камери і модуль шифрування TPM 2.0 подбають про захист вашої інформації та конфіденційності.

Зв'язок та порти

Облаштуйте своє робоче місце так, як вам потрібно. Цей ноутбук пропонує комфорт бездротового підключення завдяки швидкому Wi-Fi 6 та новітньому Bluetooth 5.3. А також пропонує безліч портів, таких як USB Type-C, пара USB 3.1, роз’єм HDMI і комбінований роз'єм для навушників/мікрофона. Це забезпечує безперебійний зв'язок та безпроблемне використання всіляких периферійних пристроїв – від миші до додаткового монітора чи принтера.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,08 кг

Довжина

25,78 см

Ширина

40,07 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера