odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3)

Код:721158
Немає в наявності
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
Ноутбук HP Elite Dragonfly Folio G3 Black (5A2N6AV_V3) фото
cashback iconКешбек 1 028 ₴
102 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений для тих, кому треба більше

HP Elite Dragonfly Folio G3 – це інноваційний ноутбук-трансформер преміум-класу з унікальними функціями для найвибагливіших бізнес-користувачів. Він не тільки стильний та компактний, але й пропонує відмінну продуктивність, пристойний час автономної роботи та якісні відеоконференції для гібридної роботи в офісі та за його межами. При цьому Dragonfly Folio G3 має гнучкий дизайн, легко перетворюється на планшет та ідеально підходить для тих користувачів, які люблять використовувати цифрове перо для рукописного введення та креслення. Цей ноутбук легко адаптується до вашого життя, вашої роботи і вашого оточення за допомогою інтелектуальних функцій, які забезпечують безперебійну роботу, не перериваючи і не відволікаючи вас від творчості. Якщо ви шукаєте ноутбук для роботи в офісі, вдома та в дорозі, Elite Dragonfly Folio G3 – це хороший вибір.

Висока продуктивність та портативність

З HP Elite Dragonfly Folio ви отримаєте виняткове поєднання швидкодії, швидкості та багатозадачності. Все завдяки процесору Intel Core 12-го покоління, який дозволяє запускати будь-які програми і легко працювати не тільки з документами, але і графічним контентом. А завдяки ємній батареї та високошвидкісному модулю Wi-Fi 6 ви зможете підключатися швидко, надійно та з комфортом працювати у будь-якому місці.

Штучна шкіра, справжня гнучкість

Гнучкий, високозахищений, багаторежимний HP Dragonfly Folio відразу ж привертає увагу своїм незвичайним дизайном та спроможністю трансформуватися. Шарнір особливої конфігурації дозволяє висувати дисплей уперед і використовувати його у різних режимах. Помістіть нижню частину екрана на пару виступів на упорі для рук, і ви опинитеся в мультимедійному режимі з відкритою сенсорною панеллю та прихованою клавіатурою, що особливо зручно для перегляду мультимедіа або спілкування. Також можна переключитися в режим планшета або просто використовувати Folio G3 як звичайний ноутбук. А унікальний матеріал із шкіряною текстурою, що покриває кришку, додає елегантності, яку ви можете побачити та відчути на дотик. Завдяки йому Folio G3 виглядає стильно та солідно, як діловий блокнот у шкіряній палітурці.

Більше кольору, більше яскравих моментів

Виражайте себе, працюйте над проектами і дивіться відео при будь-якому освітленні за допомогою надяскравого 13,5-дюймового сенсорного екрану з антивідблисковим покриттям і датчиками зовнішнього освітлення. IPS-дисплей ноутбука із співвідношенням сторін 3:2 досить чіткий і має більш високе співвідношення сторін, зручне для продуктивної роботи. Крім того, він досить яскравий і має визначну контрастність, а тому чудово підходить для продуктивної роботи, малювання чи споживання медіа.

Зручний та функціональний стилус

Розкрийте свій потенціал завдяки інтелектуальним можливостям рукописного введення за допомогою пера з бездротовою зарядкою. Стилус підтримує 4095 рівнів чутливості до тиску та розпізнавання нахилу, що сприяє більш природним відчуттям під час письма чи малювання. Його також дуже зручно тримати та використовувати, а заряджати та зберігати можна прямо на корпусі ноутбука. Таким чином, ви зможете легко створювати, фіксувати та ділитися ідеями, незалежно від того, коли і де вони спадають вам на думку.

8-мегапіксельна веб-камера та якісні динаміки

Ви також оціните 8-мегабайтну веб-камеру з безліччю оптимізацій, які роблять її чудовим варіантом для проведення відеоконференцій. Автоматичне кадрування утримує об'єкт у центрі екрану, камера проектує 100-градусне поле зору, технології налаштування фону та фільтрації зовнішнього вигляду покращують якість, а також забезпечують відмінні характеристики при слабкому освітленні. Подвійні мікрофони підлаштовуються під розташування динаміка, забезпечуючи чисте та природне звучання. Тому вас побачать та почують без проблем. А ви зможете насолодитися відмінним звучанням аудіосистеми B&O із чотирма динаміками, яка звучить чудово та підлаштовується під висунення дисплея вперед.

Швидкий та безпечний вхід до системи з Windows Hello

Інфрачервона камера не тільки забезпечує кращу видимість в умовах слабкого освітлення, але й підтримку безпарольного входу за допомогою Windows Hello, яка спирається на розпізнавання обличчя. Таким чином, вам не потрібно буде щоразу вводити свій пароль вручну. Компанія HP також запровадила технологію визначення присутності користувача, яка може блокувати Dragonfly Folio G3, коли користувач відходить, та активувати лептоп, коли він повертається. Ці функції чудово доповнюють фірмові функції безпеки HP, вбудовані в машину, забезпечуючи високий рівень захисту вашої персональної інформації.

Додаток myHP

Увімкніть інновації апаратних та програмних засобів HP за допомогою програми myHP. Ця програма забезпечує швидкий доступ до налаштувань звуку, відео, програмованих клавіш та багато чого іншого. І все це в одному місці. Налаштуйте Dragonfly Folio G3 на свій смак і насолоджуйтесь бездоганною роботою ноутбука щодня.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Бездротовий зв'язок: 3G/4G модуль

Слот для Nano SIM-картки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,4 кг

Ширина

29,6 см

Довжина

23,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Стілус

Чохол