Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1)

Код:728848
Немає в наявності
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 1040 G10 Silver (6V6V2AV_V1) фото
cashback iconКешбек 724 ₴
72 455

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP EliteBook 1040

HP EliteBook 1040 G10 – це стильний та потужний ноутбук, розроблений для професіоналів, які цінують продуктивність, надійність та безпеку. Завдяки новітньому процесору Intel, оптимальному запасу оперативної пам'яті та 14-дюймовому WUXGA дисплею цей ноутбук забезпечує зручність роботи та ефективну багатозадачність де завгодно. Нові функції та вдосконалена веб-камера високої чіткості допоможуть зробити гібридну роботу простішою, ніж будь-коли. Все це доповнено провідними функціями захисту, щоб ви були спокійні за свої дані та інформаційну безпеку. А елегантний, міцний та легкий корпус разом із ємним акумулятором робить цей лептоп максимально мобільним. Це ідеальний компаньйон для ділової людини.

Працюйте з будь-якої точки світу продуктивно

Будьте лідером та встигайте більше з ноутбуком, який дає вам все необхідне для ефективної роботи звідки завгодно. Оснащений процесором Intel 13-го покоління та значним масивом оперативної пам'яті типу DDR5, Elitebook 1040 G10 забезпечує неперевершену швидкість та чуйність. Він легко справляється з ресурсомісткими завданнями, інтенсивною багатозадачністю і без проблем запускає вимогливі програми. Твердотільний накопичувач забезпечує достатньо місця для зберігання ваших файлів, документів та мультимедійного контенту, а також забезпечує швидкий доступ до них та миттєву передачу даних.

Помічник, який завжди під рукою

Тонкий, витончений та сучасний. Саме так виглядає та відчувається EliteBook 1040 G10. Він створений для тих, хто не сидить на місці, тому HP постаралася зробити його максимально мобільним. Ноутбук має досить скромні габарити і важить лише трохи більше 1,1 кг, що дозволяє легко покласти його в сумку і взяти з собою будь-куди – від ділової зустрічі до вечері з друзями в улюбленому кафе. Таким чином ви завжди зможете тримати руку на пульсі того, що відбувається, і швидко реагувати на будь-які події.

Повне занурення в картинку

Насолоджуйтесь чудовими візуальними ефектами на чудовому 14-дюймовому дисплеї WUXGA (1920x1200 пікселів) з яскравими кольорами та чіткими деталями. IPS матриця забезпечує високу насиченість та широкі кути огляду для комфортного перегляду з будь-якого положення. А співвідношення сторін 16:10 та тонкі бічні рамки дають вам ще більше місця для вашого контенту. Тому все, від таблиць в Excel до серіалу на Netflix, виглядатиме на ньому чудово.

Онлайн спілкування на новому рівні

Виглядайте якнайкраще під час відеодзвінків та конференцій навіть в умовах низького освітлення з висококласною 5 Мп веб-камерою. Вона не тільки оснащена додатковим інфрачервоним датчиком, але й має вдосконалене програмне забезпечення, яке робить картинку просто чудовою, а спілкування легким. Так, функції автоматичного кадрування, HP Background Adjustment, HP Natural Tone та HP Appearance Filter працюють разом, щоб ви виглядали природнішими і мали більше свободи під час відеодзвінків. А нові функції ще більше розширюють можливості вашої веб-камери. Наприклад, корекція трапецеїдальних спотворень допомагає демонструвати документи або дошку таким чином, щоб зображення у кадрі було більш читабельним для людей.

Інтелектуальна потужність та продуктивність

Завдяки функціям Smart Sense та System Control ви можете отримати прохолодний та тихий ПК з більш тривалим часом автономної роботи або ввімкнути максимальну продуктивність, коли потребуватимете більше потужності. Усього в кілька натискань. Ви також можете економити заряд батареї за допомогою інтелектуального режиму глибокого сну, щоб ваш комп'ютер переходив у сплячий режим при простої і також швидко виходив з нього. А за допомогою простої у використанні програми HP Power Manager можна відстежувати та керувати продуктивністю акумулятора, а також налаштовувати параметри заряджання. EliteBook 1040 десятого покоління пропонує користувачеві безліч можливостей для персоналізації та налаштування свого ноутбука для більш комфортної роботи з ним.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

NFC

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,18 кг

Довжина

22,4 см

Ширина

31,56 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера