Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4)

Код:741874
Є в наявності
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Ноутбук HP EliteBook 630 G10 Silver (735X4AV_V4) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 481 ₴
48 155
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеально підходить для гібридної роботи

Залишайтеся продуктивними, де б ви не перебували з преміальним ноутбуком HP EliteBook 630 G10, що має все необхідне для спільної роботи та управління проектами. Він поєднує у собі елегантний дизайн з високою продуктивністю та відповідає вимогам сучасних професіоналів. Завдяки процесору Intel Core 13-го покоління, яскравому 13,3-дюймовому Full HD дисплею та широкому функціоналу, цей ноутбук легко адаптується до використання вдома, в офісі або в подорожі. І дозволяє оптимізувати робочий процес за рахунок своїх потужних компонентів, таких як Wi-Fi 6 з підтримкою гігабітних швидкостей, HD веб-камера та мікрофони з шумопоглинанням, USB Type-C зі швидкістю передачі до 40 Гбіт/с та надійною системою захисту даних. Таким чином, EliteBook 630 G10 пропонує користувачам надійність, безпеку та продуктивність, на які ви можете розраховувати у будь-якій ситуації.

Висока продуктивність

Цей невеликий ноутбук здатний здивувати своєю потужністю. Він оснащений швидким процесором Intel Core 13-го покоління, який легко справляється із завданнями, забезпечуючи вам максимальну ефективність.

Пам'ять об'ємом 16 ГБ гарантує, що багатозадачність буде дійсно легкою, а великий твердотільний накопичувач стане надійним сховищем для всіх ваших файлів та програм, завантажуючи їх із блискавичною швидкістю.

З таким набором компонентів ви зможете легко вирішувати повсякденні бізнес-завдання і встигати все, що запланували.

Професійний стиль

EliteBook 630 G10 з тонким профілем та елегантним дизайном випромінює професіоналізм та стиль. Незалежно від того, перебуваєте ви в офісі або в дорозі, цей ноутбук доповнить ваш професійний імідж, пропонуючи продуктивність, необхідну для досягнення успіху. Разом з тим, цей лептоп важить всього 1.2 кг та має компактний форм-фактор 13,3 дюйми, тому він дуже портативний, що робить його чудовим вибором для мобільних професіоналів.

Кришталево чисте зображення та звук

Насолоджуйтесь легким спілкуванням, яке забезпечать вам сучасні технології. Вбудована у ноутбук HD веб-камера дозволяє розмовляти по відеозв'язку незалежно від того, де і коли застане вас дзвінок. Вона використовує підсвічування WDR4 з удосконаленими подвійними датчиками зображення для балансування яскравості та контрастності фону та об'єкта, щоб вас було добре видно і вдень, і вночі.

А вдосконалене шумозаглушення на основі штучного інтелекту відфільтровує фонові шуми, такі як гавкіт собак, шарудіння паперу, сирени та шум поїздів, допомагаючи покращити якість конференц-зв'язку. Тому вас побачать та почують дуже добре.

Точність у кожній деталі

Пориньте у чудові візуальні ефекти на 13,3-дюймовому дисплеї Full HD, який забезпечує чітку деталізацію та яскраві кольори для виняткового враження від перегляду. А IPS матриця дозволяє зображенню зберігати чіткість під будь-яким кутом до 178 градусів. Тому, редагуєте ви документи, дивитеся відео або переглядаєте веб-сторінки, цей FHD-дисплей дозволить вам насолодитися дійсно чіткою та привабливою картинкою.

Клавіатура з підсвіткою

Робота затяглася до пізнього вечора? Не страшно. Цей ноутбук оснащений клавіатурою з підсвічуванням, яка дозволяє легко читати та комфортно працювати навіть при використанні у погано освітленому конференц-залі або у темному місці, наприклад, у спальні.

Біле підсвічування дозволяє легко бачити клавіші навіть у темряві, що полегшує роботу та концентрацію на наборі тексту. А за бажання ви можете самі відрегулювати яскравість підсвічування у двох рівнях.

Безпека – головний пріоритет

Віддалена робота, як і робота в офісі, потребує суворої безпеки. Тому цей ноутбук оснастили передовою системою HP Wolf Pro Security Edition, яка забезпечує попередньо налаштований захист ПК корпоративного рівня. Вона включає багато рівнів захисту від функцій BIOS до програмного забезпечення, гарантуючи вам спокій і зберігаючи ваші конфіденційні дані.

Комунікації на будь-який вибір

Незважаючи на те, що EliteBook 630 G10 дуже тонкий, він оснащений безліччю портів. Крім двох рознімів USB3.2 Gen1 Type-A, які підтримують різні периферійні пристрої, він також має порт Type-C сумісний з Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4).

І вихідний роз'єм HDMI для підключення до зовнішнього монітора або проектора, а також зручний порт LAN для дротового підключення до інтернету. Крім того, ноутбук також має Wi-Fi 6 (з підтримкою гігабітної швидкості передачі даних) і Bluetooth® 5.3 для стабільного і швидкого бездротового підключення.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,7 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

NFC

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,22 кг

Довжина

20,84 см

Ширина

30,69 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження