Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2)

Код:741876
Є в наявності
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Ноутбук HP EliteBook 645 G10 Silver (75C25AV_V2) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 397 ₴
39 755
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ефективна робота звідки завгодно

HP EliteBook 645 G10 – це ноутбук бізнес-класу, який дозволить вам зберігати продуктивність, мобільність та робити більше з меншими зусиллями. Він оснащений передовими компонентами та поєднує в собі надійну продуктивність зі стильним дизайном та розширеними функціями, відповідаючи вимогам сучасних професіоналів. Завдяки потужному процесору AMD Ryzen, яскравому 14-дюймовому Full HD дисплею та міцній конструкції цей ноутбук забезпечує надійність та універсальність для продуктивної роботи в дорозі. А HD веб-камера з алгоритмами штучного інтелекту та швидке підключення до мережі за допомогою Wi-Fi 6E дозволять легко підтримувати зв'язок скрізь. Це відмінний варіант для тих користувачів, яким потрібен баланс продуктивності, надійності та професійних функцій.

Чіткий Full HD дисплей

Переглядаєте ви робочі звіти, веб-сайти у пошуках потрібної інформації або відео на YouTube, ви завжди зможете насолодитися якісною картинкою на яскравому 14-дюймовому дисплеї цього лептопу.

Роздільна здатність Full HD забезпечує чітке зображення, IPS матриця гарантує соковиті кольори та широкі кути огляду, а тонкі бічні рамки розширюють простір та забезпечують вражаюче співвідношення екрану до площі верхньої панелі.

Все це робить його ідеальним для таких завдань, як перегляд контенту та мультимедіа, робота з документами та онлайн-співпраця.

Справляється з будь-якими завданнями

З ноутбуком EliteBook 645 G10 ви зможете легко працювати над своїми проектами та одночасно відкривати улюблені програми та веб-сайти без будь-яких затримок. Все завдяки потужному процесору AMD Ryzen, швидкій оперативній пам'яті DDR4 та місткому SSD-накопичувачу, які забезпечують плавну багатозадачність та високу швидкість реагування. Це робить його придатним для професіоналів, творців контенту та користувачів із високими робочими навантаженнями.

Просте спілкування на відстані

Оптимізуйте свої відеодзвінки за допомогою HD веб-камери 720p з тимчасовим шумопоглинанняи і подвійними мікрофонами. Ця камера підтримує функцію зменшення шумів, що знижує ефект пікселізації і робить зображення більш чітким навіть при слабкому освітленні.

А подвійний масив мікрофонів та розумне шумозаглушення подбають про те, щоб вас не тільки чітко бачили, але й чудово почули. Це допоможе зробити спілкування на відстані набагато комфортнішим.

Великий акумулятор для більшої автономності

З HP EliteBook 645 G10 ви зможете працювати там, де знаходитесь, незалежно від того, чи є поруч джерело живлення, чи ні. Ємна та довговічна батарея забезпечить вас енергією для довгих годин роботи, тому ви зможете зосередитися на тому, що важливо зараз, а не на пошуку розетки. А функція швидкого заряджання Fast Charge значно скоротить періоди очікування, щоб ви могли встигати все та швидше повертатися до справ.

Підключайте будь-що

Підключайте до портів HDMI, трьох швидкісних USB Type-А та USB-С усі необхідні периферійні пристрої, монітори, проектори тощо. Встановлюйте з'єднання з мережею за допомогою інтерфейсу RJ-45.

Порт Gigabit Ethernet (RJ-45) та модуль Wi-Fi 6E (802.11ax) забезпечать швидкий та стабільний доступ в інтернет як за допомогою кабелю, так і без, а технологія Bluetooth 5.3 дозволить підключати будь-які сумісні бездротові пристрої на зразок миші або навушників.

Легкий та мобільний

Створений, щоб супроводжувати свого власника всюди, цей бізнес-ноутбук EliteBook має елегантний дизайн, що відображає його суть – строгий і водночас привабливий. І відрізняється високою мобільністю за рахунок малого розміру та ваги, що робить його оптимальним вибором як для використання в офісі, так і для частих подорожей.

Готовий до будь-яких випробувань

Сміливо носіть цей міцний ноутбук із собою, знаючи, що він розрахований на тривалу експлуатацію та призначений для подорожей. Тонкий, але міцний HP EliteBook 645 має алюмінієвий корпус та водостійку клавіатуру з підсвічуванням HP Premium.

Кожна його деталь продумана та виготовлена з особливою ретельністю, забезпечуючи цьому лептопу надійність, безпеку та довговічність, які відповідають найсуворішим вимогам бізнес-середовища.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Active SmartCard

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,4 кг

Довжина

21,39 см

Ширина

32,19 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження