Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA)

Код:695852
Немає в наявності
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
Ноутбук HP Envy 14-eb0009ua Natural Silver (423X1EA) фото
cashback iconКешбек 309 ₴
30 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваша мобільна творча студія

Зосередьтеся на своїх ідеях і творіть вільно. Де і коли захочете. З компактним і стильним HP Envy 14 це дуже легко здійснити. Цей лептоп створювався для того, щоб надати дизайнерам, розробникам та іншим професіоналам гідний інструмент для мобільної роботи. Тому він має неймовірно чіткий та яскравий екран з точним відображенням кольорів, а також високопродуктивний процесор Intel 11-го покоління і 8 Гб оперативної пам'яті, які дають можливість працювати з графікою і відео без проблем. А якісні динаміки, налаштовані фахівцями Bang & Olufsen, додадуть вашим мультимедійним творінням та розвагам об'ємний звук. Аби все, що ви робите приносило вам тільки задоволення.

Більше простору, більше комфорту під час перегляду

14-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 16:10, створений для максимальної продуктивності і творчості, може похвалитися не тільки високою роздільною здатністю WUXGA (1920x1200), але й демонструє вражаюче яскраву картинку. А IPS матриця, збільшена на 11% площа екрану* і тонкі рамки, дозволяють переглядати зображення без зайвих деталей і під різними кутами. При цьому антивідблискове покриття, яке зменшує відображення, робить екран добре читаним при будь-якому освітленні.

Реалістичні кольори

Дисплей Envy 14 прекрасно підходить для роботи з графікою завдяки 100% охопленню простору sRGB, що має широку кольорову гаму, і точності передачі кольору delta e менше 2 за рахунок заводського калібрування. Тобто він готовий до роботи з зображеннями прямо з коробки.

Більше потужності для вас

Легко ретушуйте і редагуйте свої фотографії у високій роздільній здатності або працюйте з відео 4K. Завдяки покращеній графіці Intel Iris Xe Graphics і високопродуктивному процесору Intel® Core™ i5 11-го покоління HP Envy 14 впорається з будь-яким завданням, яке ви поставите перед ним. Тим більше, що в його арсеналі є ще 8 Гб оперативної пам'яті і супершвидкий SSD ємністю в 256 Гб. Тому цей компактний ноутбук запросто впорається з різним професійним софтом і навіть потягне деякі сучасні ігри.

Продуктивність без перегріву і пауз

Зберігайте холоднокровність, спокій і творчий підхід навіть під час інтенсивної роботи. Система охолодження комп'ютера, яка включає ІЧ-датчик температури, вентилятори з тонкими лопатями і теплові трубки, здатна ефективно відводити тепло від внутрішніх компонентів. Щоб навіть під високими навантаженнями вони не перегрівалися, а робота не зупинялася.

Ємна батарея для довгої роботи

З HP Envy 14 ви можете працювати там, де вам зручніше за все. Без прив'язки до одного місця. Завдяки збільшеній ємності акумулятора у вас буде, наприклад, близько 13 годин 45 хвилин потокової передачі HD-відео (15:15 годин згідно Windows 10 MobileMark 18).**

Налаштуйте все по-своєму

Отримайте більше контролю з фірмовими додатками та індивідуальними налаштуваннями, можливістю підключення до декількох екранів і легким обміном контентом між пристроями. Так, програма HP Display Control пропонує вже відкалібровані колірні профілі для різних творчих сценаріїв. А за допомогою HP QuickDrop можна миттєво перекидати контент між мобільним телефоном і ПК через Wi-Fi.

У супроводі класного звуку

Якісні стереодинаміки, налаштовані фахівцями Bang & Olufsen, дозволяють насолоджуватися переглядом фільмів, слухати музику і без обмежень редагувати відео зі звуком. Точно відтворюючи для вас кожну ноту.

Будьте собою. Ніхто не дивиться

Будьте впевнені, що ніхто не зможе порушити вашу приватність. Добре помітний індикатор шторки камери дозволяє вам завжди знати, коли ви знаходитесь в мережі, а коли камера вимкнена. Крім того, на клавіатурі ноутбука передбачена окрема кнопка вимикання мікрофона. Просто натисніть її, і вас ніхто не почує.

Широкий вибір інтерфейсів та Thunderbolt 4

Для підключення додаткових моніторів, зовнішніх накопичувачів й інших аксесуарів у лептопа передбачений цілий набір роз'ємів. Він включає пару SuperSpeed USB 3.2 Type-A, HDMI 2.0, аудіопорти, слот для SD карт і супершвидкісний порт Thunderbolt 4. Останній сумісний з USB4™ Type-C® останнього покоління, має пропускну здатність 40 Гбіт/с, дозволяє швидко заряджати пристрої, а також підключати до двох моніторів з роздільною здатністю 4К. Тому ваш ноутбук легко може перетворитися на справжню робочу станцію, коли це необхідно.

* У порівнянні з традиційним дисплеєм із співвідношенням сторін 16:9.

** Час роботи батареї при тестуванні MobileMark 18 в Windows 10 залежить від різних чинників, включаючи модель продукту, конфігурацію, завантажені програми, функції, умови використання, режим роботи бездротового зв'язку і налаштування системи живлення. Максимальна ємність акумулятора природним чином зменшується по мірі його використання.

***Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,49 кг

Ширина

31,31 см

Довжина

22,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація