Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA)

Код:736027
Є в наявності
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Ноутбук HP Envy x360 15-fh0001ua Black (827B4EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 409 ₴
40 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальний супутник для тих, хто не сидить на місці

HP Envy x360 — ноутбук, створений для тих, хто цінує міць та стиль. Забезпечений процесором AMD Ryzen та оперативною пам'яттю LPDDR4x-4266 МГц, він забезпечує високу продуктивність у будь-яких завданнях. Завдяки швидкісному твердотільному накопичувачу, ви отримаєте швидкий доступ до даних та ефективне керування файлами. А сенсорний 15,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) і неймовірною передачею кольору разом з аудіосистемою від Bang & Olufsen нададуть вам все необхідне для комфортної творчості та відпочинку. І все це в зручному форматі трансформера 2-в-1, що дозволяє використовувати цей ноутбук так, як вам подобається. Така комбінація продуманого дизайну, продуктивності та функціональності робить HP Envy x360 неймовірно привабливим вибором для багатьох користувачів.

Потужна підтримка у будь-якій справі

Цей сучасний ноутбук втілює в собі видатну міць і продуктивність завдяки передовому процесору AMD Ryzen та графіці AMD Radeon. Вони забезпечують плавну і чуйну роботу, дозволяючи легко справлятися з різними завданнями, від редагування фотографій до запуску ресурсомістких додатків. Особливо за підтримки високочастотної оперативної пам'яті LPDDR4x-4266 МГц, яка чудово доповнює процесор, забезпечуючи швидкий доступ до даних та ефективне виконання операцій.

Ваш мобільний офіс

Поєднуючи продуктивність із портативністю, HP Envy x360 пропонує чудовий баланс для мобільного використання. Форм-фактор 2-в-1 дозволяє використовувати цю модель як ноутбук, а за бажання одним рухом перетворювати на планшет. Крім того, вага всього близько 1,8 кг робить цей ноутбук ідеальним компаньйоном для тих, хто часто перебуває в русі. Як і компактні розміри, що роблять його зручним для перенесення в сумці або рюкзаку, дозволяючи залишатися підключеним і продуктивним в будь-яких умовах. Від професійних завдань до захоплюючих розваг HP Envy x360 готовий супроводжувати вас у всьому.

Чудова картинка з неймовірними кольорами

Дивіться фільми, працюйте або створюйте контент на захоплюючому дисплеї HP Envy x360. Його екран діагоналлю 15,6 дюйма з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) є справжнім візуальним задоволенням. За рахунок 100% охоплення розширеної гами DCI-P3 ви отримуєте яскраві та насичені кольори, глибокий контраст та реалістичне відтворення зображень. А також повну свободу керування завдяки сенсорній функції та мультитач, що відкриває нові можливості для взаємодії з пристроєм, забезпечуючи інтуїтивне керування дотиками та багатозадачність на найвищому рівні.

Реалістичне звучання

Занурення у світ мультимедіа стане більш повним та захоплюючим завдяки аудіосистемі від Bang & Olufsen. Стереодинаміки, налаштовані професіоналами в галузі звуку, забезпечать високоякісний звук для ваших розваг та роботи. Таким чином, музика, фільми та відео на YouTube та інших популярних платформах заграють для вас новими фарбами.

Чіткий зв'язок з усім світом

Оснащена 5-мегапіксельною ІЧ-камерою HP Wide Vision, цифровими мікрофонами з двома масивами та тимчасовим шумопоглинанням, ця модель забезпечує чітке відео та аудіо для ваших віртуальних зустрічей. Тому всі онлайн наради та дзвінки друзям пройдуть на найвищому рівні.

Швидка передача даних без будь-яких дротів

Залишайтеся онлайн і легко працюйте, де б ви не знаходилися, завдяки високим швидкостям та стабільному сигналу бездротового модуля Wi-Fi 6E. Він також дозволить вам не втрачати контакт із друзями, колегами чи клієнтами по всьому світу.

Широкий функціонал

Легко перетворюйте свій ноутбук HP Envy x360 на багатофункціональне робоче місце за допомогою додаткових пристроїв та аксесуарів. Для цього він має відмінний набір портів. У тому числі два Thunderbolt™ 4, які забезпечують швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, що відкриває широкі можливості підключення периферійних пристроїв. А додаткові 2 порти USB 3.2 Gen 2 Type-A, порт HDMI v2.1, SD-картридер та комбінований порт для навушників/мікрофону розширюють спектр ваших варіантів підключення.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X

Частота оперативної пам'яті

4266 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Камера HP Wide Vision 5MP IR

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,8 кг

Довжина

22,8 см

Ширина

35,73 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження