Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA)

Код:740518
Є в наявності
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion 15-eg3021ua Ceramic White (9H8K8EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 339 ₴
33 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Баланс стилю та функціональності

HP Pavilion 15-eg — це сучасний ноутбук, що поєднує в собі видатну потужність, стиль та передові технології для задоволення всіх ваших потреб. Завдяки потужному процесору Intel, значному об'єму оперативної пам'яті і безлічі простору для зберігання даних, цей лептоп дозволить запускати і використовувати різні програми. Камера HP Wide Vision, чутливі мікрофони та стабільний бездротовий зв'язок допоможуть без перешкод спілкуватися та співпрацювати з будь-якого куточка світу. Вражаючий Full HD дисплей та стереодинаміки, налаштовані інженерами Bang & Olufsen, зроблять мультимедійні розваги ще яскравішими, а зручна клавіатура з підсвічуванням дозволить легко користуватися ноутбуком у будь-який час доби. HP Pavilion – це не просто ноутбук, це стильний аксесуар для успішних та творчих людей.

Продуктивність на найвищому рівні

Цей ноутбук стане вашим надійним партнером для ефективної роботи та приємного проведення часу. Оснащений процесором Intel Core 13-го покоління, він забезпечує швидку та ефективну обробку даних, а також легку багатозадачність. У поєднанні зі значним обсягом оперативної пам'яті та швидким накопичувачем SSD це забезпечує миттєву реакцію на ваші команди, роблячи всю систему більш чуйною та продуктивною. А оптимальний набір портів, який включає USB Type-C порт із підтримкою Power Delivery та DisplayPort, пару USB Type-A та HDMI, пропонує широкий спектр підключень для ваших периферійних пристроїв.

Захоплююча графіка

Дивіться відео з високою роздільною здатністю і без проблем працюйте з графічним контентом. Відеокарта NVIDIA GeForce MX550 забезпечує відмінну продуктивність у найрізноманітніших завданнях — від повсякденних до складніших і вимогливіших. Тому ніщо не обмежуватиме ваше натхнення.

Чудове зображення та звук

Відпочивайте та працюйте із задоволенням. Яскравий 15,6-дюймовий FHD IPS дисплей цього ноутбука демонструє відмінну якість зображення, яскраві кольори та широкі кути огляду, що робить його ідеальним для роботи, розваг та творчості. Його органічно доповнює аудіосистема, налаштована спеціалістами Bang & Olufsen, яка дозволить вам насолодитися насиченим та автентичним звуком. Завдяки такому дуету занурення у світ розваг та роботи стане ще більш захоплюючим.

Веб-камера HP Wide Vision для комфортного спілкування

Вам важливо залишатися на зв'язку? HP Pavilion подбає про це. Камера HP Wide Vision 720p HD з полем огляду 88 градусів дозволить вам легко спілкуватися у відеочатах зі своєю родиною або друзями з кришталево чіткою картинкою. А вбудовані цифрові мікрофони забезпечать точну передачу мови під час відеодзвінків або онлайн-конференцій, роблячи діалоги ще чіткішими.

Відмінна автономність

Незалежно від того, займаєтесь ви творчістю, працюєте чи насолоджуєтеся розвагами, ви можете бути впевнені, що ваш ноутбук готовий до довгих сесій використання без підзарядки. Все завдяки ємному акумулятору із підтримкою зарядки HP Fast Charge. Коли ж у вашого ноутбука закінчиться заряд, просто підключіть його до мережі за допомогою комплектного зарядного пристрою і отримайте до 50% приблизно за 45 хвилин. І жодного багатогодинного очікування.

Чуйність на кінчиках ваших пальців

HP Pavilion 15-eg — це сучасний ноутбук, який підніме ваш користувацький досвід на новий рівень. Його клавіатура з підсвічуванням та цифровим блоком забезпечує можливість друку у будь-яких умовах освітлення. А чутливий тачпад HP Imagepad надає інтуїтивне керування та безліч жестів для максимальної зручності. Він підтримує жести чотирма пальцями і дозволяє виконувати прокручування, масштабування та навігацію простим торканням. Все для вашого комфорту.

Завжди з вами, завжди під рукою

Ноутбук HP Pavilion є також втіленням стилю. З його тонким та елегантним корпусом, створеним із високоякісних матеріалів, він ідеально поєднує в собі красу та функціональність. У той час як компактні розміри та легка вага роблять його мобільним компаньйоном для активного способу життя. Ви можете легко брати ноутбук з собою, чи то в кафе, чи в університет, чи у подорож. Він стане вашим надійним супутником у будь-якій ситуації, надаючи вам доступ до ваших мультимедійних файлів, роботи та розваг у будь-якій точці світу.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Вага

1,74 кг

Довжина

23,4 см

Ширина

36,02 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження