Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA)

Код:725567
Є в наявності
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Aero 13-be2010ua Silver (832X6EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 342 ₴
34 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня легкість у всьому

HP Pavilion Aero — це стильний 13-дюймовий ноутбук, що втілює в собі неперевершену легкість та справжню потужність. Він створений, щоб супроводжувати свого власника всюди, тому має ультратонкий компактний дизайн, що дозволяє без проблем носити лептоп за собою. І при цьому відрізняється високою продуктивністю за рахунок своїх потужних компонентів – найновішого процесора AMD Ryzen, високочастотної оперативної пам'яті LPDDR5 та ємного SSD накопичувача. Тому у своїй швидкодії він не поступиться навіть більшим моделям. Крім цього ультрабук оснащений неймовірно чітким WQXGA (2560x1600) дисплеєм та видатною аудіосистемою Bang & Olufsen, що забезпечує найкращі враження від роботи та відпочинку. Таке поєднання стилю, мобільності та продуктивності в одному компактному пристрої робить HP Pavilion Aero чудовим вибором для тих, хто цінує комфорт та функціональність на найвищому рівні.

Неймовірна міць у компактному пристрої

HP Pavilion Aero пропонує видатну продуктивність завдяки своєму найновішому процесору AMD Ryzen. Цей потужний, енергоефективний процесор побудований на архітектурі Zen 3+ та забезпечує відмінну обробку даних, плавну роботу додатків та легку багатозадачність. Оперативна пам'ять LPDDR5 з високою тактовою частотою 6400 МГц доповнює процесор, забезпечуючи швидкий доступ до даних та підвищену продуктивність у різних сценаріях використання. Як і SSD-накопичувач PCIe, що забезпечує блискавичну швидкість завантаження системи та всіх програм.

Ультратонкий, ультралегкий

Витончений профіль товщиною всього 16,9 мм і вага менше 1 кг робить ноутбук Pavilion Aero легким та зручним. Причому як для роботи, так і для перенесення - ви можете легко поставити його на стіл або прямо на коліна і дивитися відео, переписуватися з колегами або шукати інформацію в мережі. А потім просто закинути ультрабук у сумку чи рюкзак і вирушити далі у справах. Це робить його ідеальним супутником для мобільних професіоналів та студентів.

Чудова картинка у всіх деталях

Дисплей лептопа діагоналлю 13,3 дюйма з роздільною здатністю WQXGA (2560x1600) вражає своєю яскравістю та чіткістю. Його високоякісна IPS-матриця зі 100% охопленням кольорів гами sRGB створює вражаючу візуальну картинку, живу та реалістичну. При цьому мікро-рамки навколо екрану роблять його привабливішим, а співвідношення сторін 16:10 дає додатковий простір для роботи та розваг. Побачте все по-новому на розкішному екрані Pavilion Aero.

Захоплюючий звук

Аудіосистема ноутбука також заслуговує на окрему увагу. Стереодинаміки з технологією HP Audio Boost та професійним налаштуванням від Bang and Olufsen пропонують користувачеві дійсно високоякісне звучання. Ця аудіосистема підкреслює деталі звуку, забезпечуючи багатий та чистий звук для ваших розваги або роботи. Насолоджуйтесь музикою, фільмами та відеодзвінками з приголомшливим звучанням, створеним для покращеного аудіодосвіду.

Проста та зручна робота звідки завгодно

Тримайте зв'язок та працюйте над своїми проектами з будь-якої точки офісу, міста, світу. Все завдяки наявності необхідних інструментів. Так, сучасний модуль Wi-Fi 6 забезпечить вам швидке та стабільне підключення до мережі без жодних проводів та підгальмовувань. А веб-камера HP True Vision HD 720p з технологією тимчасового шумозаглушення та вбудованими двонаправленими цифровими мікрофонами – чітку картинку та відмінний звук під час відеодзвінків.

Усі необхідні порти

Підключайте все, що вам потрібно — від бездротової миші до додаткового монітора. Цей ноутбук оснащений набором всіх необхідних роз'ємів. У тому числі USB Type-C з підтримкою USB Power Delivery та DisplayPort™ 1.4, що забезпечує універсальні можливості підключення, а також портом HDMI 2.1, парою USB Type-A та комбінованиим роз'ємом для навушників/мікрофона. Таким чином, ви зможете створити комфортні умови для роботи, навчання чи творчості, де б ви не знаходилися.

Корисні програми

Разом з Pavilion Aero ви також отримаєте низку фірмових програм від HP, спеціально створених, щоб полегшити вам використання та обслуговування ноутбука. Так, наприклад, HP QuickDrop дозволить передавати фотографії, відео, документи та багато іншого по бездротовій мережі між комп'ютером та мобільним пристроєм. А центр myHP допоможе в налаштуванні параметрів комп'ютера, таких як аудіо, відео, попередження про конфіденційність та інші.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

400 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,9 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5

Частота оперативної пам'яті

6400 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,0 кг

Довжина

20,9 см

Ширина

29,76 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера