Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA)

Код:725551
Є в наявності
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Ноутбук HP Pavilion x360 14-ek1010ua Blue (833G5EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 288 ₴
28 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваш ідеальний компаньйон вдома та в дорозі

Працюйте гнучко і робіть усе легко з HP Pavilion x360 14. Він являє собою компактний та багатофункціональний ноутбук трансформер 2-в-1, що поєднує в собі чіткий сенсорний дисплей, швидкий процесор, зручну клавіатуру, а також тривалий час автономної роботи. Працюйте в режимі ноутбука або планшета завдяки спеціальним шарнірам, що дозволяють відкривати кришку на 360 градусів та встановлювати екран під будь-яким зручним для себе кутом. Залишайтеся на зв'язку, де б ви не перебували і налаштуйте свою продуктивність за допомогою швидкого Wi-Fi та передової HD веб-камери. І відчуйте ефект занурення за допомогою динаміків HP, виготовлених за індивідуальним замовленням у співпраці з експертами B&O. Цей ноутбук пропонує все необхідне для ефективної роботи та яскравого відпочинку.

Неймовірна продуктивність

В елегантному та стильному корпусі ноутбука HP Pavilion x360 14 вміло поєднуються портативність та продуктивність. Оснащений найновішим процесором Intel та швидкою оперативною пам'яттю, він здатний забезпечити власнику потужну підтримку у всьому, щоб ви могли стабільно працювати, куди б вас не закинуло життя. А разом із спритним SSD багатозадачність стає легкою та швидкою як ніколи раніше.

Адаптується до потреб користувача

Редагуйте звіти, робіть позначки, дивіться відео, грайте та виконуйте багато іншого – і все це у найбільш зручному для себе положенні. Надійний шарнір забезпечує можливість відкриття кришки ноутбука на 360°, щоб ви могли використовувати свій пристрій у чотирьох режимах: у режимі ноутбука, підставки, намету або планшета. Легко змінюйте положення за своїм бажанням та насолоджуйтесь комфортом у всьому, що робите.

Шикарний сенсорний дисплей Full HD

HP Pavillion x360 оснащений 14-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів) та широкими можливостями. Завдяки соковитим кольорам та широким кутам огляду 178° на ньому ваші улюблені фото, фільми та ігри будуть виглядати яскраво та насичено. Крім того, екран є сенсорним, тому керувати комп'ютером можна навіть без клавіатури та миші. А тонкі бічні рамки залишають ще більше місця для контенту.

Кінематографічна якість звуку

Насолоджуйтесь якіснішими розвагами та неповторним звучанням двох динаміків HP з аудіосистемою від B&O. З ними музика звучатиме глибоко та детально, а фільми, серіали чи спортивні шоу стануть ще реалістичнішими.

На відстані дзвінка

Тримайте зв'язок із колегами, клієнтами чи друзями, де б ви не знаходилися. Цей ноутбук оснащений покращеною веб-камерою, яка не тільки може передавати чітку картинку в HD-форматі, але й додатково покращує якість зображення завдяки розумним алгоритмам. А вбудовані мікрофони чуйно вловлюють і чудово передають звук. Все для того, щоб ваше спілкування онлайн було простішим та зручнішим, а ви завжди могли зв'язатися і поспілкуватися віч-на-віч.

Тонкий та легкий дизайн

Pavilion x360 14 відрізняється елегантним та сучасним дизайном з акцентом на естетику та портативність. Завдяки невеликій вазі ноутбук зручно поміщається на колінах і його легко носити з собою. А тонкий профіль та компактні розміри дозволяють завжди тримати його під рукою – вдома, в офісі чи у поїздках. Це ідеальний компаньйон для зайнятих людей, який дозволить їм залишатися продуктивними, стежити за всім та відпочивати з усім можливим комфортом.

Весь день безперервно

Працюйте хоч цілий день, не переймаючись тим, чи вистачить заряду. Батарея Pavilion x360 тримає заряд протягом майже всього робочого дня, тому ви можете довше працювати, переглядати вміст та займатися своїми справами. А якщо все ж таки ваш ноутбук розрядиться посеред дня, досить вимкнути його і підключити до мережі – за рахунок технології HP Fast Charge він зарядиться з 0 до 50% менше, ніж за годину. Просто зробіть перерву на каву або дайте відповідь на пару дзвінків і зможете далі продовжувати свій день з того місця, на якому зупинилися.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Так

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,2 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel UHD Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Синій

Вага

1,51 кг

Довжина

21,0 см

Ширина

32,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера