Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1)

Код:722964
Немає в наявності
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
Ноутбук HP ProBook 445 G10 Silver (70Z72AV_V1) фото
cashback iconКешбек 264 ₴
26 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProBook 445 G10

Залишайтеся продуктивними та працюйте у зручному для себе ритмі з компактним та функціональним 14-дюймовим ноутбуком HP ProBook 445 G10. Він оснащений потужним процесором AMD Ryzen, швидким SSD та великим запасом оперативної пам'яті DDR4, що дозволить з легкістю виконувати будь-які завдання та використовувати навіть вимогливі до ресурсів програми. Найсучасніший стандарт бездротового зв'язку Wi-Fi 6 та HD веб-камера допоможуть тримати зв'язок та вільно спілкуватися, навіть перебуваючи з друзями чи колегами на різних кінцях планети. Ефективний акумулятор із підтримкою швидкого заряджання забезпечить тривалий час автономної роботи, а розширена багаторівнева система безпеки – надійність корпоративного рівня та захист ваших конфіденційних даних. Все це робить ProBook 445 G10 чудовим вибором для бізнес-користувачів та всіх, кому важливі продуктивність та мобільність, об'єднані в одному універсальному пристрої.

Вражаюча продуктивність на кожен день

Завдяки широким можливостям HP ProBook 445 десятого покоління ви зможете з неймовірною легкістю справлятися навіть зі складними завданнями. Цей ноутбук оснащений 4-ядерним процесором AMD Ryzen 3 та великим обсягом оперативної пам'яті, що робить роботу у багатозадачному режимі простою та легкою. Тому скільки б програм ви не запустили, і скільки б вкладок у браузері не відкрили – цей лептоп впорається з усім. Підключайтеся до інтернету через Gigabit Ethernet або Wi-Fi 6E (802.11ax), а також підключайте бездротові периферійні пристрої та аксесуари через Bluetooth 5.3. З таким багатофункціональним помічником ви можете встигати більше та працювати легше.

14-дюймовий Full HD дисплей

Насолоджуйтесь чудовою картинкою на екрані у форматі Full HD з яскравими кольорами та чіткими деталями. 14-дюймовий IPS-дисплей з матовим покриттям, тонкими бічними рамками та високою роздільною здатністю 1920 x 1080 відкриває перед користувачем ще більше подробиць, додаючи новий вимір цифровому контенту та покращуючи загальне враження від перегляду.

Налагодьте зв'язки, які мають значення

Підніміть презентації та спілкування онлайн на новий рівень. Ваша аудиторія ясно побачить вас із HD 720p веб-камерою. А пара динаміків, два мікрофони та сучасні технології HP Dynamic Voice Leveling та HP AI Noise Reduction дозволять насолоджуватися кришталево чистим звуком під час спілкування.

Працюйте де завгодно

Акумулятор HP з тривалим терміном служби дозволить вам цілий день не підключатися до мережі та працювати будь-де без шкоди для продуктивності. А якщо вам потрібно ще більше часу, ви можете швидко зарядити ноутбук за допомогою технології HP Fast Charge, яка забезпечує близько 50% заряду батареї всього за 30 хвилин. Тому ви завжди будете готові до незапланованих завдань, дедлайнів чи інших ситуацій.

Підвищена безпека та надійність

HP ProBook 445 G10 надійно захищає ваші дані за допомогою багаторівневої системи безпеки. Цей бізнес-ноутбук має безліч попередньо встановлених функцій та утиліт, таких як HP Sure Sense, HP Sure Click або HP BIOSphere Gen6, які допоможуть уберегти ваш комп'ютер від шкідливих програм та злому. Крім того, цей ПК відрізняється завидною міцністю і пройшов 19 тестів за військово-промисловим стандартом MIL-STD, що свідчить про його довговічність та витривалість.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,3 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,38 кг

Ширина

32,19 см

Довжина

21,39 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація